Ana SayfaRöportajGüzelliğimiz Özge Özel’e Emanet

Güzelliğimiz Özge Özel’e Emanet

Gün geçmiyor ki güzellik sektöründe yeni bir uygulama keşfedilmesin; saç vitamini, kaş vitamini derken artık oyunu bir üst seviyeye taşıyıp hayalimizdeki görünüme kavuşmak çok kolay. Makyaj artisti ve kaş tasarımcısı Özge Özel, yeni teknolojiyle donatılmış merkezinde tüm uygulamaları yapıyor.
 
Kalıcı makyaj uygulamalarından bahseder misiniz? Bu uygulamalar ne kadar sürede yapılıyor ve uygulama kalıcılığını ne kadar süre koruyor?
Güzellik salonlarımda dudak renklendirme, microblading, dipliner, gibi kalıcı makyaj uygulamaları yapılıyor. Kalıcı makyajın en büyük artısı size kazandırdığı zaman ve pratiklik diyebilirim, her zaman bakımlı bir görünüme sahip oluyorsunuz . Uygulanması 1-1.5 saat kadar sürebiliyor. Kalıcılığı 1 ila 2 yıl arasında değişiklik gösteriyor. Bu süre kişinin cildine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.
 
Kalıcı dipliner uygulamasından kısaca bahseder misiniz? Bu uygulamanın kalıcılık süresi ve etkisi nasıl?
Kalıcı dipliner öncesinde uyuşturarak kirpik dibine uyguladığımız ince bir eyeliner aslında. Kalıcılık süresi 1-1.5 yıl arasında değişiyor ve işlem gözün daha belirgin, kirpiklerin daha yoğun görünmesini sağlıyor.
 
Dudak renklendirme uygulamasını kimlere öneriyorsunuz bu uygulamanın kalıcılık süresi ve etkisi nasıl?
Dudak renklendirme işlemini genelde solgun dudakları olan kişilere öneriyoruz. Kalıcılığı yine kişinin cildine göre değişiklik gösterebiliyor, ortalaması bir buçuk yıl. Abartıya kaçmayan pratik bir makyaj etkisi bırakıyor.


 
Kirpik lifting uygulamasını kimlere öneriyorsunuz? Bu uygulamanın kalıcılık süresi ve kirpiklere etkisi nasıl?

Uzun, düz ve aşağıya bakan belirsiz kirpikleri yukarı doğru kıvırarak tek tek ayrılmış, dolgun bir görünüm kazandırıyoruz. Üç ay kalıcılığa sahip olan bu işlem ile rimel bile sürmeden dışarı çıkabiliyorsunuz.
 
Doğal ve göz alıcı güzellik için siz neler önerirsiniz?
Her şeyden önce cilt temizliği, gün içinde ister istemez birçok bakteriye maruz kalıyoruz bu yüzden iyi bir cildin ilk anahtarı doğal içerikli ürünlerle, kaliteli bir cilt bakım rutini. Cildi dışardan beslemek kadar içerden beslemek de çok önemli o yüzden sağlıklı beslenmek bu noktada hem cildiniz hem de vücudunuz için büyük fayda sağlıyor. Benim için güzelliğin iki koşulu var: Doğallık ve sadelik.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI