Ana SayfaModaGöz Kamaştıran Swarovski x Nike İş Birliği

Göz Kamaştıran Swarovski x Nike İş Birliği

Swarovski geçici CEO’su Michele Molon’un da belirttiği gibi “Swarovski ve Nike, beş yıldır birlikte çok beğenilen ve yenilikçi ürünler yaratıyor. Biz birbirimizin en iyi yanlarını ortaya çıkaran ve yaratıcı ortaklar arasındaki işbirliğinin iki tarafı da zirveye çıkardığını kanıtlayan harika ortaklarız.
 
Yol reflektörlerinden ilham alınarak tasarlanan ayakkabı, Nike için özel olarak oluşturulmuş 228’den fazla, farklı kristalle süslenmiştir. Swarovski Kristal parçaları bir araya gelerek Air Force 1’in etrafındaki ışıktan da daha parlak görünmesini sağlar. Ayakkabı üçlü beyaz ve üçlü siyah renklerde mevcut olan son derece etkileyici modüler örtülerle kaplanıyor ve 4 parçanın tümü, ürünle birlikte verilen tornavida kullanılarak tek tek veya birlikte çıkarılıp kişiselleştirilebiliyor.

Nike markasının Kadın Ayakkabı alanındaki Kıdemli Kreatif Direktörü Marie Crow, Tüm Swarovski spor ayakkabı ortaklıklarımızda, gelişmiş tasarım, geliştirme ve üretim yoluyla parlaklık, yansıtma ve süsleme için mümkün olanın sınırlarını keşfederken çok eğlendik. Daha canlı ve güncel bir görünüm elde etmek için üretken tasarımla, en zorlu yansıtmayı geliştirmemizi birleştirerek bu yeni AF1’i bir üst seviyeye taşıyoruz.” diyor.
 
Yalnızca Nike SNKRS uygulaması aracılığıyla satılan ayakkabı, 18 Kasım 2021’de piyasaya çıkıyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI