Ana SayfaTeknolojiGoogle Haritalar Karanlık Sokakları Göstermeyecek

Google Haritalar Karanlık Sokakları Göstermeyecek

Teknoloji devi Google, tüketicilere pek çok konuda hizmet sunmaya devam ediyor. Şirketin farklı alanlarda ve ihtiyaçlarda sunduğu hizmetler milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Google şimdi de dünya genelindeki en popüler hizmetlerinden bir tanesi de “Google Haritalar” için bir güncelleme yaptı.

Google Haritalar’ın yeni özelliği, uygulamanın “v10.31.0” kodlu beta sürümünde hayat buldu. Bu yeni özellik, tüketicilerin hem güvenliklerini sağlayacak hem de yeni yerler keşfetmesine yardımcı olacak.

Google Haritalar’ın yeni özelliği, size yakın olsa da karanlık sokakları göstermiyor. Belirli bir konumdaki daha parlak cadde ve sokakları gösteriyor. Şöyle ki; gecenin bir yarısı yolda yürüyorsunuz ve yürüdüğünüz yol sizi tedirgin ediyorsa Google Haritalar sizi, yeni özelliği sayesinde en yakında bulunan ve daha iyi aydınlatılmış ve güvenli yerlere yönlendiriyor. 

Söz konusu özellik hem yeni yerler keşfetmek isteyenler için hem gece yolda yürüyüş yaparken daha aydınlatılmış yollardan yürümek isteyenler için hem de araç kullanıcıları için faydalı olacağa benziyor.

Google Haritalar’ın yeni özelliğinin, sokak ışıklarının verilerini nasıl ve ne yönde toplayacağı bilinmiyor. Ayrıca bu hizmetin ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı da merak konusu. Yapılan açıklamalar, bu özellik önce Hindistan’da test edilecek ve ardından Google Haritalar kullanıcılara sunulacağı yönünde.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI