Ana SayfaTeknolojiGoogle Fi İçin Yepyeni Özellikler Yolda!

Google Fi İçin Yepyeni Özellikler Yolda!

Google Fi spam Aramaları Tarihe Karışacak

2015 yılında hayata geçirilen bu proje ile kullanıcıların daha hızlı ve kesintisiz internet hizmeti almaları amaçlanıyor. Sanal şebeke operatörü projesi olan Google Fi, kullanıcıların bulundukları bölgede daha kaliteli iletişim sağlayabileceğini hesaplayıp, hangi operatör daha iyiyse, ona geçiş yapmasını sağlıyor.
iOS ve Android işletim sistemleri için kullanılabilir hale gelen projede bazı sorunlar ortaya çıkmış ve şirket bu projeyi fazla tanıtamamıştı.

Şimdilerde proje için güncelleme hazırlıklarına başlayan şirket yeni özelliklerini twitter üzerinden paylaştı.
Kullanıcıların sıkça karşılaştığı spam arama sorununa çözüm için kolları sıvayan şirket, hayata geçirdiği güncelleme ile sorunun çözüleceğini açıkladı.

Ayrıca şirket yeni bir özellik olarak, belirli numaraları operatör üzerinden engelleme seçeneğini de getiriyor. Kullanıcıların rahatsız edilmemesi için tüm önlemler böylece alınmış olacak.

Google Fi Vpn Özelliği

Şirket yaptığı açıklamada, gelişmiş VPN özelliği ile kullanıcıların gizliliğine önem verdiklerini belirtti. Hücresel ağ ve WiFi trafiğini şifreleyecek olan VPN, kötü niyetli kişilerin veri trafiğini görmesini engellemiş olacak.

Google Fi kullanıcıları WiFi arama özelliği sayesinde daha kaliteli görüşmeler yapabilecekler. Geçmişte belli cihazlara gelen özelliklerin de tüm iOS ve Android cihazlarda kullanılabilir olacağını müjdeleyen şirket, projenin her geçen gün daha da geliştirileceğinin altını çizdi.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI