Ana SayfaDüğünGoogle Düğün Planlayıcısı

Google Düğün Planlayıcısı

Düğün, birçok çift için bütün sevdikleriyle bir araya gelip güzel vakit geçirmek için paha biçilmez bir fırsat olmasının yanı sıra, hayatları boyunca ev sahipliği yapacakları en karmaşık davettir. Davetli LCV’lerinin takibinden tutun, doğru çiçekçinin, doğru DJ’in seçimine kadar daha birçok önemli detayın koordineedilmesi her zaman çok zahmetli ve maliyetli olur.

Google Wedding Template düğün planlayıcınız olsun!

Bu noktada, Google Dokümanlar’ın bünyesinde kullanıma sunulan 20 adet “Wedding Template”, hayatlarının bu önemli gününe hazırlık konusunda birçok çiftin imdadına yetişiyor.
Bu doküman şablonları, düğün bütçesinin hazırlanıp takip edilmesinden davetiyeler için adreslerin toplanmasına, oturma düzeninin planlanmasından online bir fotoğraf albümü oluşturulmasına kadar çeşitli alanlarda büyük kolaylık sağlıyor.
Örneğin aşağıdaki adres defteri şablonuna bir bakalım. Yüzlerce kişiye e-posta göndermek ve bir tabloya kes-yapıştır yöntemiyle yüzlerce adres eklemekle uğraşmak yerine; onlara bir Google formu gönderip adres bilgilerini bir dokümanda otomatik olarak toplayabilirsiniz:

Bütün bu dokümanlar tek bir bilgisayarda değil de internet ortamında saklandığı için, onları kolaylıkla arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile paylaşarak ortaklaşa çalışabilir; dokümanlarınıza her an her yerden, akıllı telefonunuzdan dahi ulaşabilirsiniz.

Tüm yapmanız gereken http://www.google.com.tr/google-d-s/wedding/ adresine gidip, sunulan şablonlar arasından dilediğinizi seçmek ve bir kopyasını Google Dokümanlar’a kaydederek kullanmaya başlamak!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI