Ana SayfaYaşamGodiva, 95’inci Yılını Pembe Kamyoneti İle Kutluyor

Godiva, 95’inci Yılını Pembe Kamyoneti İle Kutluyor

1926 yılında kurulan dünyanın lider premium çikolata markası GODIVA, 95’inci yılını ikonik Pembe Kamyoneti ile kutlayacak. En az çikolata kadar mükemmel geçen 95 yılını, Eylül ayında kutlamaya başlayacak olan GODIVA, birbirinden farklı çikolatalarını taşıyan Pembe Kamyonet ile çikolata severlerin karşısına çıkacak. GODIVA, bu heyecan verici yolculuğuna İstanbul Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da* başlayıp İstinye Park’ta devam edecek. GODIVA, lezzet duraklarında ikram edilen çikolatalar ve kutlamalar aracılığıyla tüketicilerle neşe ve mutluluğu paylaşacak.
 

Hikâyesi GODIVA kurucusu Pierre Draps’ in İkinci Dünya Savaşı sonrasında Brüksel halkının moralini yükseltmek için teslimat kamyonlarını pembeye boyamasına dayanan Pembe Kamyonet, 95’inci yıl kutlamaları için yola çıkarak, GODIVA’nın zengin tarihini ve sevilen çikolatalarını sunacak. GODIVA, benzersiz lezzetlerini ve 95’inci yıl heyecanını, Pembe Kamyoneti eşliğinde 2 Ekim saat 11:00-17:00 arasında Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da* ve 9 Ekim saat 10:00-22:00 arasında İstinye Park alışveriş merkezinde çikolata severler ile paylaşacak. 
 

GODIVA CEO’su Nurtaç Afridi, bu heyecan verici yolculuk hakkında şunları söyledi: “GODIVA, tarihi boyunca tüm dünyadaki çikolata severler için uyandırdığı merak ve sunduğu zevkli tatlarla, küresel çikolata endüstrisinde lider konumunu sağlamlaştırdı. 95’inci yılımızı bu güzel yolculuğumuza saygıyla kutlamaktan daha fazla mutluluk duyamazdık. Gelecek 95 yıl boyunca da ister geleneksel bir bayram veya özel gün, isterse hayatın günlük anlarından biri olsun, müşterilerimizin tüm anlarını tatlandırmaya devam etmeyi istiyoruz.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI