Ana SayfaModagiybi x Yonca Çallı Sonbahar/ Kış Koleksiyonu n11’de!

giybi x Yonca Çallı Sonbahar/ Kış Koleksiyonu n11’de!

Trendlere öncülük eden, ulaşılabilir fiyat skalası ve stil önerileriyle zahmetsiz şıklık sunan n11.com’un moda markası giybi ile Renk Danışmanı & Moda Yazarı Yonca Çallı iş birliği sonucunda ortaya çıkan giybi X Yonca Çallı Sonbahar/Kış Koleksiyonu, tüm kadınlara hitap ediyor! Kadınların karakterleri, enerjileri, özgüvenleri ve ışıltıları ilham alınarak tasarlanan parçalar, sonbaharın ve doğanın renklerine karışıyor. 44 parçadan oluşan koleksiyon, her kadının gardırobunda olması gereken zamansız parçaların yanı sıra, parlaklık dozu yüksek kumaşlardaki body’ler, deri korsaj takımlar, metalik yansımalı etekler, neon tüy detaylarıyla ön plana çıkan jean ve blazer ceketler ve ‘Less is More’ manifestosunu yıkan asimetrik kesim payetli etekler ve neon renklerdeki tüylü üstlerle gündüzden geceye zamansız şıklık sunuyor. Koleksiyon, n11.com/magaza/giybi adresinde moda severleri bekliyor.

giybi X Yonca Çallı Koleksiyonu’nun ilham kaynağı kadınlar…
Koleksiyonun tasarımcısı Yonca Çallı üretim hikayesini şu sözlerle dile getiriyor; “giybi X Yonca Çallı Koleksiyonunu tasarlarken kadınları hayal ettim. İçlerindeki güçlü enerjiyi, benzersiz karakterlerini ve birbirinden farklı zevklerini… Rahatlıkla söyleyebilirim ki benim de ilham kaynağım KADINLARdır.”
Bütün kadınların kalbine dokunmak ve özgüvenlerini ortaya koymak amacıyla hazırlanan koleksiyonda; dinamik, çekici, ışıltılı, şık ve zamansız tasarımlar dikkat çekiyor.

  

Koleksiyonda öne çıkan parçalar
Koleksiyonda; sezonun olmazsa olmazı renkli oversize kabanlar, sezonun trend rengi kahve tonlarındaki deri trençkotlar, manşetlerdeki tüy detayıyla ön plana çıkan çarpıcı tonlardaki blazer ceketlerin yanı sıra, gündüz şıklığına eşlik eden triko elbiseler, paçasındaki tüylerle hareket kazanan jeanler ve maskülen gömlekler öne çıkıyor. Gece ise davette, akşam yemeğinde veya partide tercih edilebilecek ince askılı zamansız saten elbiseler, tüylü üstler, payetli etekler, silver ışıltılı pantolonlar, deri korsajlar ve transparan body’ler sonbahar kış sezonuna hareket katıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI