Givenchy Play

Givenchy’nin yeni erkek kokusu Play piyasada. Gerçeklikten kaçmak için PLAY’e basın. Duygusal, interaktif ve hareketli bir boyuta geçin. Bu yepyeni koku ile Givenchy sizleri iyimser ve mükemmel bir dünyaya davet ediyor.

Play şişeleri cep telefonları, MP3 ve laptop gibi çağdaş ikonları çağrıştırıyor. Bu nesneler çağımızda modern ve bireysel hayatın simgesi olmuş ikonlar.

 Play’in Eau De Toilette’inde üst notalarda Bergamut, Mandalina, Acı Portakal ve Greyfurt dörtlüsü bulunurken orta notalarda Amiris ağacı, Karabiber ve Cafeier çiçeği kullanılmış. Vetiver ve Patchouli ikilisi ise alt notalarda tercih edilmiş.
Play Eau De Toilette Intense’in ise içeriği daha farklı. Bergamut ve Mandalina ikilisi tepe notada kullanılırken Kalp nota, Amiris ağacı, Kırmızı biber ve Cafeier ağacı kalp notanın içerikleri. Baz nota ise, Labdanum, Tokka, Vetiver ve Patchouli dörtlüsünden oluşuyor.
Play ile sizi iki ayrı seçkin heyecan bekliyor. Hayatla direk bağlantılı ve neşeli Eau de Toilette; cüretkar ve duygusal Eau de Toilette Intense
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI