Ana SayfaModaGeorge Hogg ile Yeni Yılda İkonik Adımlar

George Hogg ile Yeni Yılda İkonik Adımlar

Zamansız stiline sezon trendleri ile dinamizm katanlar, George Hogg’un usta el işçiliğinin hayat verdiği tasarımları ile yeni yılın ilk günlerine sıcak ve stil sahibi adımlar atıyor. Hakiden tabaya, kahverengiden siyaha, sezona yön veren renk paleti, güncellenen bot ve çizmelere hayat vermeye devam ediyor.
 
Farklı topuk formları ile öne çıkan bot ve çizmeler, yenilikçi George Hogg kadınının ilk tercihi oluyor. Kaliteli materyalleri minimal tasarım çizgisi ile buluşturan George Hogg’un yalın bot ve çizmelerine, doğanın çarpıcı yılan ve krokodil desenleri dinamizm katıyor.
 
Düğme ve kemer detaylı çizmeler; genç ve modern stil tavrını yansıtan görünümlerin kış gardırobunda öne çıkıyor. Metropol stiline geçiş yapan binici çizmeleri ve western botlar; konforlu ve stil sahibi bir silüet çizen kadınlar için ideal alternatif oluyor. Stil kodunda zamansızlığa yer veren kadınlar ise soğuk günlere deri chelsea botlar ile adım atıyor.
 
George Hogg kadını bot ve çizme stilini, metalik detaylı ve yeni formlu omuz ve el çantaları ile tamamlayarak aksesuar stilinde feminen tavrı 2021’de vurgulamaya devam ediyor.
                 
Centilmenlerin Adımlarında, Yalın ve Modern Bir Oyuncu
Tarçın rengiyle buluşan süet botlar erkeklerin kış stiline natürel bir yorum eklerken, deri chelsea botlar ise yalın ve minimal görünümleri tamamlıyor. Krokodil dokunun hakimiyetindeki botlar, siyah ve kahverengi alternatifleriyle dinamik ve güçlü stillere imzasını atıyor.
 
Haki sırt ve seyahat çantaları, yılın her anında George Hogg erkeğine eşlik ediyor. Dikiş detaylı sırt çantası, genç ve modern stillerinin en iyi tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor.
 
Usta el işçiliğiyle hayat bulan kaliteli derinin, vizyoner bakış açısı ile buluştuğu ikonik George Hogg tasarımlarını; Divarese.com.tr ve Divarese mağazalarında keşfetmeye davetlisiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI