Ana SayfaModaGeçmişin Rüzgarı Miha İle Esiyor!

Geçmişin Rüzgarı Miha İle Esiyor!

İlhamındaki hayalperestliği elinden hiç bırakmayan Miha, bu sezon 70’lerde Miha olsaydı nasıl olurdu hayalini bizlerle paylaşıyor. Eğer Biz Olsaydık koleksiyonu ile, geçmişin unutulmayan etkileyiciliğini Miha kadınlarıyla buluşturuyor!

Geçmişi bir bahar rüzgarıyla getirecek uçuş uçuş şifon kumaşları, sakinliğin bir eseri olan krep ve brode kumaşlar tamamlıyor. Geçmiş ile günümüzün harmonisi olan Eğer Biz Olsaydık koleksiyonu, kumaşlarında kullandığı floral desenli dijital baskı kumaşlar ile sonbaharın habercisi çiçek desenlerini tasarımlarına işliyor. 70’lerin çizgileriyle şekillenen etek, bluz, elbise ve brode detaylı vual takımların tüvit desenli ceketlerin kaşe kabanların dantel ve brokar detayların ağırlık gösterdiği koleksiyon 25 parçadan oluşuyor.

Siyah, fuşya, mavi, pembe, pudra ve ekru gibi pastel renklerle kadınların stillerini tamamlamayı hedefliyor!
Birbirinden eşsiz olan bu tasarımlar dönemin temsili niteliğindeki büyük yaka modeller, kat kat volanlı kesimler, fırfır detaylar ve olmazsa olmaz vatkalar ile zamanın formlarını taşırken, detaylarında dantel, boncuk, taş ve nakış işlemelerle parçalar zenginleşiyor. Tasarımlar dönemin formlarını gözeterek kemer, kuşak ve şerit aksesuarlar ile koleksiyonda adeta bir moda sentezi esiyor.

Miha’nın bu eşsiz koleksiyonuna ulaşmak için www.mihaofficial.com adresini ziyaret ederek ürünlerini satın alabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI