Ana SayfaModaGaios İle Zamansız Ve Eşsiz Parçalarla Tanışın!

Gaios İle Zamansız Ve Eşsiz Parçalarla Tanışın!

İlhamını doğanın sunduğu eşsiz renk ve yansımalarından alan Gaios, el yapımı, cesur ve özgün tasarımlarıyla kadınların gücünü imajlarına yansıtmalarında büyük rol oynuyor. Celia adını taşıyan koleksiyon klasik dokuyla modern bakışı bir araya getirerek zamansız bir bütünlük sağlıyor.
Kendi içinde ikiye ayrılan koleksiyonda, büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralayan Gaios, gelinler için özel olarak hazırlanan zarif, şık ve özgün tasarımlarıyla en özel günlerin unutulmaz parçaları oluyor.
İleri dönüşüm kumaşlar, doğal taşlar, el nakışlı tasarımlar, cam ustalarından çıkan doğal malzemelerle tıpkı kadınlar gibi eşi benzeri olmayan Gaios ‘22 koleksiyonu, renkleri kullanışıyla da dikkat çekiyor. İnce ince düşünülerek hazırlanan koleksiyonda, desenlerin ve renklerin ahengiyle her bir parçaya özgün bir ruh kazandırılıyor.
Gücünün farkında olup, ne istediğini bilen ilham verici kadınlara yönelik tasarımlar yapan Gaios, her zaman, her yerde kendinizden söz ettirmenizi mümkün kılıyor. Ayrıca, koleksiyonun zamansız oluşu, birçok alanda kullanabilmeye olanak sağlarken, günün her saatinde gözleri üzerine çekiyor.
Sezon koleksiyonlarının yanında kişiye özel çalışmaların da yapıldığı, sınır tanınmadan kullanılan malzemelerle hayata geçirilen aksesuarlar, saçı ön plana çıkaran bu moda hareketi ile yeni odak noktamız saçlarımız dedirtiyor.
Detaylara verdiği önemi her ürününde görebileceğiniz renk, kumaş ve tasarımları ile farklılık yaratan Gaios’un eşsiz parçalarını incelemek için web adresini ziyaret edebilir, Kuruçeşme’deki showroomlarına gidebilir ya da belirli satış noktalarından ulaşabilirsiniz!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI