Ana SayfaYemekFour Seasons Hotel Bosporus Boğaz'dan Benzersiz Sushi Lezzetleri Deneyimi

Four Seasons Hotel Bosporus Boğaz’dan Benzersiz Sushi Lezzetleri Deneyimi

Four Seasons Hotel Bosphorus, Boğaz’ın maviliklerine bakan konumu, lezzet ve müzikle iç içe programlarıyla renkli deneyimler sunmaya devam ediyor. Japon mutfağının sevilen lezzetlerinin yer aldığı Sushi N’More geceleri Aslı Güral’ın piyano dinletisi ile misafirlere unutulmaz bir yaz gecesi yaşatıyor.

Şehirden uzaklaşmadan, Boğaz’ın kıyısında resort deneyimi sunan Four Seasons Hotel Bosphorus ferah terasında yaz gecelerini özel programlarla renklendiriyor. Yaz boyunca her Salı akşamı sushi tutkunlarının vazgeçilmezi Sushi N’More, sevilen sushi ve sashimi lezzetlerinin yanı sıra 20:00-22:00 saatleri arasında, yaz esintileri eşliğinde piyano dinletisi  ile müzik şöleni sunuyor.

Boğaz’ın eşsiz maviliğine karşı Piyanist Aslı Güral tarafından sunulan etkileyici piyano performansında unutulmaz parçalar yer alıyor. Sanatçı sevilen performansı ve güçlü sesi ile misafirlere renkli bir akşam yaşatırken Four Seasons Hotel Bosphorus’un deneyimli şefleri tarafından hazırlanan lezzetli sushi ve sashimi sunumları lezzeti doruğa taşıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI