Ana SayfaYaşamFour Seasons Hotel Bosphorus’un Yeni Mekânı Yasemin Misafirlerini Ağırlıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus’un Yeni Mekânı Yasemin Misafirlerini Ağırlıyor

Sabah saatlerinde leziz aile kahvaltısı, zarif sunumları ile çay saati ve Türk mutfağından seçme tatlar sunan akşam yemeği menüsü ile bu yeni mekân keyif veren bir buluşma noktası olarak ön plana çıkıyor.

 

Boğaz’ın kıyısındaki özel konumuyla Four Seasons Hotel Bosphorus, günün her anını misafirleri için değerli kılan yeni bir mekâna imza attı. Yasemin, ismini aldığı yasemin çiçeğinin zarif dokusu ve renklerinden ilhamla tasarlanan aydınlık, ferah atmosferi ve Boğaz’ın mavi sularına bakan terasıyla, şehrin yeni buluşma noktası olmaya aday. Gün boyu zengin sunumlarının yanı sıra Yasemin, samimi davetler ve özel kutlamalar için de ev sahipliği yapıyor.

 

Sabah 10:00 ile 12:00 arasında servis ettiği aile kahvaltısı ile güne güzel bir başlangıç imkânı sunan Yasemin’de çay saatleri hem görselliği hem de lezzetli ikramları ile özel bir seremoniye dönüşüyor. Her gün 15:00-18:00 arasında servis edilen ve Barok müzik tınılarının eşlik ettiği geleneksel çay saati, misafirlere adeta sevdikleri bir dostlarının ev ziyaretinde ve sıcaklığında bir deneyim yaşatıyor.

 

Yasemin’de 19.00’da başlayan akşam yemeği servisinde iştah açan mezeler ve Türk mutfağından geleneksel tariflerle hazırlanan yemekler ve tatlılar ön plana çıkıyor. Yasemin, misafirlerine gün boyu sevilen lezzetlerden oluşan bir seçki ve özel davetler için samimi bir atmosfer sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI