Ana SayfaYaşamFour Seasons Hotel Bosphorus'ta Benzersiz Bir Sevgililer Günü Kutlaması

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta Benzersiz Bir Sevgililer Günü Kutlaması

Four Seasons Hotel Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü için otelde konaklayan çiftleri hep hatırlanacak romantik ve lezzet dolu bir deneyime davet ediyor.

AQUA, 13 Şubat ve 14 Şubat akşamı çiçeklerden ilhamla Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan leziz ve romantik bir akşam yemeği menüsü ile çiftlere keyifli dakikalar yaşatıyor. 14 Şubat sabahı ise zengin çeşitlerle sunulan brunch, güne güzel bir başlangıç vadediyor.

 

Boğaz manzarası eşliğinde unutulmaz anlar

Otel aynı zamanda 13- 14 Şubat hafta sonunu baş başa, romantizm dolu bir atmosferde yaşamak isteyenlere farklı bir deneyim sunuyor ve Boğaz kıyısındaki sıcacık, şık iglolara davet ediyor. Çiftler, Boğaz’ın büyüleyen manzarasına karşı konumlanan cezbedici iglolarda, günün ruhuna özel olarak hazırlanmış özel içerik ve menüsü ile benzersiz atmosferin tadına varıyor.

The Spa’dan sevdiğinizi şımartan sıra dışı bir hediye: Üç etkili detoks terapisi MLX I³DOME

The Spa; Sevgililer Günü’nü özel kılmak isteyenlere günümüzün ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış hediye seçenekleri sunuyor.  14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, yeni nesil detoks terapisi MLX I³Dome ile onlara bağışıklığı güçlendiren ve üç etkili bir detoks sağlayan bakım paketleri hediye ederek romantik bir günü daha da anlamlı kılabilir.

 

Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0212 3814000 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI