Ana SayfaYaşamFour Seasons Hotel Bosphorus, En Üst Düzey Tedbirlerle Yaz Aylarına Hazır

Four Seasons Hotel Bosphorus, En Üst Düzey Tedbirlerle Yaz Aylarına Hazır

Şehirden uzaklaşmadan, resort deneyimi sunan konaklama paketleriyle, ferah terasında konumlanan restoranlarında zengin yeme-içme seçenekleriyle, Boğaz’ın maviliklerine karşı yüzme keyfi sunan açık havuzuyla otel, misafirlerine yaz anılarında unutulmaz izler bırakacak zamanlar yaşatıyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus, İstanbul’un dinamizmini ve yaz aylarının enerjisini hazırladığı programlarla misafirlerine yansıtıyor. Lead With Care programı ile hijyen ve fiziksel mesafe protokollerini titizlikle hayata geçirmeye devam eden otel, cazip konaklama paketleriyle Boğaz kıyısında, şehirden uzaklaşmadan tatil deneyimi sunuyor. Otel, İstanbul Boğazı’nın yanı başındaki terasında haftanın her gününe yayılan ve yazın enerjisini yansıtan renkli programlarıyla yazın keyfini çıkarmaya davet ediyor.

AQUA
Balık ve deniz ürünlerini yaratıcılıkla sunan otelin ana restoranı AQUA, yaz boyunca konuklarını özel lezzetler ile buluşturmaya devam ediyor.

YALI Teras
Gün boyu misafirlerine zengin içerikleriyle farklı deneyimler sunan Yalı Teras, yaz akşamlarını keyif saatlerine dönüştürüyor.

  • Haftaya güzel bir başlangıç yapmak isteyenler pazartesi akşamı DJ performansı ile eğlencenin tadına varıyor.
  • Salı günleri Sushi N More, sushi ve sashimi tutkunlarını bir araya getiriyor.
  • Çarşamba akşamları Best Duo Band’in jazz melodileri baş barmen Önder Çağlı’nın renkli kokteylleri ile yaz akşamlarına eşlik ediyor.
  • Perşembe akşamları Küba ritimleri ve Latin ezgileriyle beğeni kazanan Son de Cuba Orkestrası müzik tutkunlarını bekliyor.
  • Cuma ve cumartesi akşamları ise Ayşe Evrim, Latin şarkıları, tangolar, chansonlar ve sürpriz potporilerden oluşan repertuarıyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

 
 
Yasemin
Boğaz’ın mavi sularına bakan terasında misafirlerini buluşturan Yasemin,  Gracebrands’in zarif ve renkli sunumları ile çay saatlerinin vazgeçilmez buluşma mekanı olarak ön plana çıkıyor.
Ocakbaşı
Yaz mevsiminde terastaki yerini alan, geleneksel kebap ve et seçenekleri konusunda uzman Ocakbaşı, benzersiz Türk mutfağı lezzetlerini deneyimlemeye davet ediyor.

  • Pazartesi ve Salı akşamları canlı klarnet performansı Boğaz’ın güzel esintisi eşliğinde misafirlere keyif dolu yaz akşamları yaşatıyor.
  • Yöresel mutfak etkinliği ile kebap ve et çeşitlerine özgü lezzetler temmuz ayında her çarşamba misafirlerle buluşuyor.
  • Pazar gününe güzel bir başlangıç imkanı sunan leziz aile kahvaltısı hem görselliği hem de lezzeti ile misafirlerine özel bir şölen sunuyor.

 
Anason 34
Four Seasons şeflerinin özenle hazırlayıp sunduğu, farklı damak tatlarına hitap eden meze çeşitleriyle Anason 34, bu yaz da Boğaz’a nazır eşsiz bir atmosferde keyifli sohbetlere eşlik ediyor.
Ege mutfağının iştah kabartan yöresel lezzetleri ağustos ayı boyunca misafirlerin beğenisine sunuluyor.
 
Şehrin Etkileyici Maviliğinin Tadını Çıkarabileceğiniz Bir Tatil Deneyimi…
Four Seasons Hotel Bosphorus, farklı konaklama paketleri ile eşsiz bir Four Seasons deneyimine davet ediyor. Otel, Boğaz’ın kıyısında güneşin tadını çıkarma keyfi sunan açık havuzuyla misafirlerine şehirde resort deneyimi yaşatıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI