Ana SayfaGüzellikYılbaşında Hediye Edebileceğiniz En İyi Kozmetik ve Cilt Bakım Setleri

Yılbaşında Hediye Edebileceğiniz En İyi Kozmetik ve Cilt Bakım Setleri

Yılbaşı hediyeleri konusunda ikilemde kaldıysanız bu liste tam size göre! İster ailenize, ister arkadaşlarınıza ya da partnerinize hediye edebileceğiniz yılbaşına özel bu kozmetik ve cilt bakım setleri; görsel açıdan da sevdiklerinizi çok mutlu edecek!

The Body Shop'tan Hediye Alırken Gençlere Umut Olun

The Body Shop, yeni yıl konseptine uygun koleksiyonu ile heyecanı artırırken, çok anlamlı bir projeye destek vermenin de mutluluğunu yaşıyor. Koruma altındaki gençlerin hayatına dokunmak için yola çıkan Hayat Sende Derneği ile iş birliği yapan The Body Shop, sosyal sorumluluk adına önemli bir proje gerçekleştiriyor. The Body Shop mağazalarında yeni yıl konseptine özel sergilenen hediye setlerinden elde edilecek gelirin bir kısmını derneğe bağışlayarak gençlerin eğitimine katkıda bulunacak. The Body Shop tutkunları hem kendileri hem de sevdikleri için alabilecekleri hediyelerle gençlerin geleceğine umut olacak.

The Body Shop, Türkiye’nin her yerindeki mağazalarında sunulan yılbaşı hediye setleriyle hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu ederken, gençlere de umut olmak için bir kapı aralıyor.

 

Büyülü Yılbaşı Aromaları

Bu anlamlı projeye destek vermek için alacağınız setler ise içerikleriyle göz dolduruyor! Badem sütü içeren banyo ve vücut seti, ikonik ürün body butter’ın Juicy Pear, Rich Plum ve Warm Vanilla üçlüsü, çilekli duş jelleri, ışıltılı makyaj ürünleriyle dopdolu bir yıl sizleri bekliyor. The Body Shop’un organik badem sütü ve bal uyumundan oluşan setinde; mini body butter, duş kremi ve el kremi yer alıyor. İkonik ürün body butter, yılbaşında üç muhteşem ürünle karşımıza çıkıyor. Festival havası sunan Juicy Pear, rengârenk bir ormanda gezintiye çıkartan Rich Plum ve baş döndüren sıcak vanilyanın etkisiyle Warm Vanilla… The Body Shop’un yılbaşı makyaj ürünleri de büyülüyor. Muhteşem ışıltısıyla göz kamaştıran Drops of Gold highlighter, dudaklara ışıltı veren Shine Lip Liquid ruj ile buluşuyor. Rujun göz alıcı ışıltısı yanında jojoba yağı, marula yağı ve argan yağı içermesi onun sevmek için bir neden daha yaratıyor. Bir diğer seçenek olarak da Matte Lip Liquid Trio üçlü hediye seti yoğun renk ve matlık sunmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Mat Ruj Serisi kolay sürülebilir olması ve kadife görünümüyle gönülleri fethediyor.

L’Occitane: 24 Kapı, 24 Farklı Heyecan ile Advent Calendar

Bu yıl 24 farklı kapının ardında saklanan minik kahramanlar, L’Occitane’ın gerçek hikayelerini ünlü illüstratör Hsinping Pan tasarımlı rüya takvimiyle anlatıyor.

Her bir kapının ardında L'Occitane'dan minik bir sürprizin sizi beklediği, parlak, eğlenceli ve benzersiz ürünler var. Ve her ürün acil durumda çantamıza girmeye hazır.

 

The Organic Pharmacy’den 2020’ye Avantajlı Yeni Yıl Hediye Koleksiyonları

5 kıtada 36 ülkede yarattığı organik güzellik ürünlerini alıcısıyla buluşturan The Organic Pharmacy, yeni yıla özel en çok satan ürünlerini harika 3 kombinasyon haline getirerek sağlıklı bir cilt için en etkili yeni yıl hediye seçeneğini sunuyor.

The Organic Pharmacy yeni yıl özel koleksiyon kombinasyonları ve avantajlı fiyat seçenekleri ile yeni yılın en kazançlı ve sağlıklı güzellik ürünü hediyesi olmaya aday!

 

 

La Mer'den Yılbaşı Hediyesi

Bu yılbaşı sezonunda La Mer’in hediye alternatifleriyle hayallerinizi sadece güzellikler süslesin. La Mer’den mükemmel bir hediye ile kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın

The Multitudes of Moisture Colleciton'da Neler Var?

Lip Balm ve Hand Treatment’tan oluşan set, kışın hassaslaşan cildi yenileyici bir katmanla sarar. Hand Treatment cildi canlandırırken yoğun nemlendirme sağlar. Nane içeriğine sahip kadifemsi Lip Balm, en hassas dokunuşla dudaklarınızı pürüzsüzleştirir, onarır ve nemlendirir.

Bobbi Brown Holiday 2019 Luxe Gems Collection

Bobbi Brown’un yılbaşına özel çıkardığı bu ürün setleri; hem şık hem de etkili!

Kiko Milano Magical Holiday Koleksiyonu ile Yeni Yıla Işıltı Katacak

KIKO Milano’nun güzelliğinize büyülü bir dokunuş sağlayacak koleksiyonu Magical Holiday ile yeni mevsimi kutlamanın zamanı geldi. Cildinize ışık banyosu yaptıracak ürünleri içeren yeni koleksiyon, aynı zamanda doğal güzelliğinizi ortaya çıkaracak.

Koleksiyonun özel parçalarından altın rengindeki yüz maskesi cildinizi nemlendirirken canlandıracak, nemlendirici yüz kremi ise yüzünüzü kışın soğuğuna karşı koruma altına alacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI