Ana SayfaİlişkilerUzun Süreli İlişki Sonrası Ayrılıkla Başa Çıkmanın Yolları

Uzun Süreli İlişki Sonrası Ayrılıkla Başa Çıkmanın Yolları

   

   1# Acele Etmeyin

İlişkiniz iyi bir şekilde de bitse kötü bir şekilde de durumla yüzleşin ve yaşamanız gereken sıkıntıyı yaşayın. Aldatıldıysanız inkar etmek, terk edildiyseniz bir gün tekrar birleşeceğinizi ummak size yardımcı olmayacaktır. Durumu benimsemeye çalışın.

   2# Oyalanın

Aşk, sevgi, tutku… Bunlar bir ilişki için en önemli duygular, bu doğru. Ancak her ayrılık sonrası insana boşluktaymış hissi yaşatan asıl durum alışmış olmaktan geçiyor. Bu çok normal. Günde kaç defa konuştuğunuz, mesajlaştığınız, görüştüğünüz birisini hayatınızdan çıkarmak zor olacak. Bununla başa çıkmanın yolu da kendinizi oyalamaktan geçiyor.

   

   3# Sevdiklerinizin Desteğini Kabul Edin

Aileniz, dostlarınız size destek olmak isteyeceklerdir. Yapınız gereği bu tip kriz anlarını yalnız kalarak çözmeyi seviyor olabilirsiniz. Ancak birilerinin desteği size iyi gelecektir. Kendinizi oyalarken bu insanlarla planlar yapabilirsiniz. Romantik komedi filmlerin klişe sahnelerinden olsa da, bir kutu dondurma eşliğinde en yakın arkadaşlarınıza sıkıntılarınızı açmak gerçekten iyi geliyor, şans verin 🙂

   4# Kendinize Odaklanın

Hayatınız boyunca kayıplarınız ve kaçışlarınız elbet olacak. Kendiniz hariç… Kendinizi ihmal etmemeye özen gösterin. Gerek mental olarak gerekse bedenen ihtiyaçlarınızı karşılayın. Gün içinde yaptığınız kısa bir yürüyüş, belki ne zamandır başlamak istediğiniz o dans kursu hem ayrılık fikrini aklınızdan uzaklaştıracak hem de size bedenen iyi gelecektir.

   5# Ders Çıkarın

Biten ilişkinizden dersler çıkarın ve bunları listeleyin. Kendinize bir duygu durumu defteri oluşturun. Size yapılan hoşlanmadığınız şeyleri, bir ilişkiden isteklerinizi- istemediklerini listeleyin. Kendinizle yüzleşmeyi ihmal etmeyin. Kendi hatalarınıza da ayna tutun. Bu yüzleşme,  sonraki ikili ilişkilerinizde bu hataları yapmamanız için sizde bilinç oluşturacak. Bu sayede ne istediğinizi görebileceksiniz. Size nelerin ve kimin iyi gelebileceği zihninizde oluşmaya başlayacak. Ne istediğinizi bildikçe, onlara ulaşma şansınız daha fazla olacaktır, bunu unutmayın.

    6# Hazır Olduğunuz Zaman İlişkiye Başlayın

Bir insanı unutmanın yolu başka bir insanı hayatınıza almaktan geçmiyor. Bu saramadığınız yaralarınızı deşmekten ve size umutla bakan birini hayal kırıklığına uğratmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Bu yüzden buluşmalara veya bir ilişkiye tamamen iyileştiğinizi hissettiğiniz zaman başlayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI