Ana SayfaMagazinÜnlülerin Unutulmayan Cadılar Bayramı Kostümleri

Ünlülerin Unutulmayan Cadılar Bayramı Kostümleri

Beyoncé ve Jay Z çocukluğumuzun vazgeçilmez çifti Barbie-Ken kılığında. Kızları Blue Ivy ise Barbie ceketi giyerek onlara ayak uydurmuştu.

Emily Ratajkowski Pulp Fiction filminde Uma Thurman'ın canlandırdığı Mia Wallace karakterine bürünmüştü.

Allison Williams Disney karakteri Belle kostümüyle oldukça şirin görünüyor.

Carrie Underwood ile eşi Mike Fisher geyik ve avcı kılıklarına girerek bu eğlenceli fotoğrafı paylaşmışlardı.

Güzel model Gisele Bündchen ile eşi Tom Brady Oz Büyücüsü'nden Dorothy ve Korkak Aslan'ın kostümlerini giyerek bu sıcacık kareyi paylaşmışlardı.

Oyuncak Hikayesi sanıyoruz ki hemen herkesin hayatında bambaşka bir yere sahip olan animasyonlardandır. Justin Timberlake ve Jessica Biel çifti de öyle düşünüyor olacak ki, bir cadılar bayramını Woody ve Jesse olarak geçirdiler. Mükemmel görünmüyorlar mı?

Gigi Hadid ve Zayn Malik ise Marvel evreni karakterlerinden Örümcek Adam ve Kara Kedi Felicia Hardy kostümlerini tercih etmişlerdi.

Denizkızı Kim Kardashian ve denizci Kanye West'e merhaba deyin.

En sempatik çiftlerden Chrissy Teigen ve John Legend nostaljik tercihlerle şarkıcı Carmen Miranda ve komedyen Groucho Marx kılığında.

Gisele Bündchen ve Tom Brady birbirlerini tamamlayarak avokadolu tost kostümü tercih etmişlerdi. Gisele Bündchen'in tost kostümüyle bile güzel görünmesi gerçekten hayranlık uyandırıyor ve kadınları bir nebze kıskandırıyor 🙂

Neil Patrick Harris ve David Burtka Han Solo ile Obi-Wan Kenobi kostümleriyle. Çocukları Harper Princess Leia, Gideon ise Luke Skywalker kılığına girerek mükemmel aile tamamlanıyor.

Zoë Kravitz- Karl Glusman çifti Fight Club filmine atıfta bulunmayı tercih etmişlerdi. Marla Singer ve Tyler Durden kostümleriyle uyumlu görünüyorlar.

Ve Mario Prenses'i kurtarır… Chrissy Teigen ile John Legend'ın o gün çok eğlendiğine eminiz.

Bu yaşlı kadın da kim? Heidi Klum desek inanır mısınız?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI