Ana SayfaGüzellikÜnlülerden İlham Alabileceğiniz En İyi Dövme Fikirleri

Ünlülerden İlham Alabileceğiniz En İyi Dövme Fikirleri

Ariana Grande'nin kulağının arkasındaki sevimli arı figürünün kanatları bir kalp şeklinde sonlanıyor. Yine boynu ve çenesi arasında da bir ay dövmesi var. Siz de minimal etkideki dövmeleri beğeniyorsanız Ariana'nın bu iki dövmesi tam size göre!

Oyuncu Sophie Turner'ın kolunda dirseğinin hemen üzerinde bir tavşan silueti var. Bu şekilde tam bir çizimden ziyade silueti andıran hayvan ya da portre çizimleri dövme fikirleri arasında oldukça popüler.

Model Adwoa Aboah gibi sizin için de özel olduğuna inandığınız bazı rakamlar ya da sayılar varsa bunu dövme fikirleri olarak düşünebilirsiniz. Doğum tarihiniz, uğurlu sayınız, sevdiğiniz birine dair önemli bir sayı size dövme açısından ilham verebilir.

Cara Delevingne moda sektörünün en fazla dövmeye sahip isimlerinden. Boynundaki bir çift göz, parmağındaki aslan, kulağındaki elmas ve yıldızların yanı sıra en ilham verici dövme fikirlerinden biri de bileğindeki "silence" yazısı. Siz de size ilham veren, sizi yansıtan bir kelimeyi dilediğiniz dilde bileğinize dövme olarak yaptırabilirsiniz.

Bella Hadid bir model olarak belki de en akıllıca tercihi yaparak vücudunun daha az dikkat çeken bölgelerine minimal dövmeler yaptırıyor. Siz de özellikle işinizden ötürü büyük dövmeler seçemiyorsanız, kurumsal bir işte çalışıyorsanız tıpkı Bella Hadid gibi ayak bileğinize ufak bir melek kanadı dövmesi yaptırabilirsiniz.

Cesur dövme tercihleriyle dikkat çeken isimlerin başında Miley Cyrus geliyor. Siz de onun gibi dövme aşığı biriyseniz kollarınıza farklı ebatlarda simgelerden ya da yazılardan oluşan dövmeler yaptırabilirsiniz.

Model Chanel Iman gibi ad soyadınızı ensenize dövme yaptırmaya ne dersiniz? İsminiz dünyaca ünlü bir lüks marka olsa belki düşünebilirdiniz değil mi?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI