Ana SayfaMagazinÜnlü İsimlerin İlginç Keşfedilme Hikayeleri

Ünlü İsimlerin İlginç Keşfedilme Hikayeleri

Jennifer Lawrence New York'ta katıldığı bir kutlamada henüz 12 yaşındayken bir yetenek avcısı tarafından keşfedildi. Kariyerine bir model olarak başladı.

Mandy Moore'un şöhret kapısını bir kargo çalışanının açtığını söylesek? Moore'un şarkı söylediğini duyan kargocu Epic Records'taki arkadaşına Moore'dan bahsediyor ve böylece ünlü şarkıcı kariyerini çiziyor.

Jonas Brothers'ın keşfini sağlayan kişi kesinlikle Nick Jonas! Annesinin saçları kesilirken, kuaförün dışında şarkı söyleyerek annesini bekleyen 6 yaşındaki Nick'in keşif serüveni de başlamış oldu. 

Justin Bieber YouTube'da keşfedildi. Küçük Justin'in şarkı söylediği videoları ailesinin paylaşması üzerine Bieber The Island Def Jam Music Group ile anlaşma yaptı ve kariyerinde önemli rol oynayan Usher ile tanıştı.

Sofia Vergara sahilde bir fotoğrafçı tarafından görülerek keşfedildi. Üniversitede diş hekimliği okuyordu ancak daha sonra okulu bırakarak model ve oyuncu olarak kariyerine başladı.

Çocukluğundan beri severek izlediğimiz Natalie Portman bir pizza dükkanında keşfedildi.

Ashton Kutcher b,r yetenek avcısı tarafından gittiği barda keşfedildi. Kendisine modellik yarışmasına katılması teklif edildi ve Kutcher, oyunculuk yapmaya başlamadan önce Calvin Klein için modellik yaptı.

Charlize Theron en ilginç keşif hikayelerinden birine sahip. Kredi başvurusunu reddeden bir banka memuruyla tartışma yaşayan Charlize'e o sırada orada bulunan bir yetenek avcısı kartvizitini verdi ve serüven başlamış oldu.

Kate Moss 14 yaşında ailesiyle gittiği bir tatilde Sarah Doukas tarafından keşfedildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI