Ana SayfaTeknolojiTwitter'da Onaylı Hesap Nasıl Alınır?

Twitter’da Onaylı Hesap Nasıl Alınır?

Twitter, daha önceki süreçte kullanıma sunduğu onaylanmış profil rozetlerini sınırlı sayıda kullanıcı kitlesine dağıttığı gerekçeleriyle eleştirilere maruz kalmıştı. Twitter'ın, spor, siyaset, magazin, basın vb. mecralardan tanınmış kişilere, ünlü markalara sağladığı onaylanmış profil rozetlerinin şimdiki süreçte daha fazla kullanıcıya ulaşabileceğini açıklandı.

2009 yılı itibariyle kullanıma sunulan özellik, günümüze dek yaklaşık 187 bin onaylanmış profilin meydana gelmesini sağlamıştı.

Uygulama bünyesinde profillerin güvenilirlik ve tanınmışlık düzeylerini öne çıkaran rozetler, Twitter'ın yeni kararıyla daha fazla kişiye ulaşabilecek.

Kullanıcıların onaylanmış profil rozetlerine sahip olmaları için izlemeleri gereken birkaç aşama bulunuyor:

İlk olarak yeniden kullanıcıların başvurusuna açılacak doğrulama paneline, onaylanmak istenen kullanıcı adı yazılacak.

Daha güvenilir bir profil deneyimine sahip olunması için kullanıcılarıntelefon numarası, e-posta adresi, tam teşekküllü profil bilgileri panele kaydedilecek.

Shiftdelete.net'in haberine göre Twitter kullanıcıların profillerinin güvenilirliğini test etmek amacıyla, profilleri neden onaylatmak istediğini sorgulayarak, profil bağlantısının en az iki web sitesinde yer almasını isteyecek.

Kullanıcılar son aşamada, pasaport, ehliyet, nüfus cüzdanı gibi fotoğraflı kimlik belgelerini ekleyerek profillerini onaylatmış oluyorlar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI