Ana SayfaModaTrendus'tan Son Dakika Yılbaşı Hediyesi Önerileri

Trendus’tan Son Dakika Yılbaşı Hediyesi Önerileri

Yılbaşına az kaldı ancak hediye seçenekleri konusunda hala ilhama ihtiyacınız varsa bu liste tam size göre! Üstelik ister arkadaşlarınız, ister sevgiliniz ya da aileniz için… İşte kıyafetten aksesuara; teknolojiden kozmetiğe; geniş bir kategori aralığına yaydığımız hediye önerileri!

Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera

2020'nin her anını ölümsüzleştirin. 

\backslash\fit Smart Yoga Mat

Tek bir hareketle rulo haline gelen bu akıllı mat; yeni yılda forma girme planları olanlar için de ideal.

Bu da ilginizi çekebilir >>> 3 Basit Adımda Yeni Yılda Forma Girme Planınızı Gerçekleştirin

TAÇ, yeni yıl ruhunu evinde hissetmek isteyenlere veya hediye arayışında olanlara ideal alternatifler sunuyor

Yeni bir yıla girerken sevdiklerini mutlu etmek isteyenler hediye zamanı…

Sezon trendlerini takip eden ve yenilikçi ürünleriyle ev tekstilinin vazgeçilmez markası TAÇ, yılbaşı temasıyla tasarladığı Santa Nevresim Takımı’nı sunuyor. Kırmızı ve beyaz renklerle ve özel desenlerle tasarlanan nevresim takımı, yılbaşı ruhunu odalara yansıtıyor. Yaşam alanlarında değişiklik yapmak isteyenlere veya hediye alternatifi olarak düşünenlere hitap eden ürün, %100 pamuk dokusuyla soğuk kış günlerine sıcaklık katıyor.

​Under Armour’dan spor tutkunları için yılbaşı hediye seçenekleri

Dünyanın önde gelen performans spor giyim, ayakkabı ve aksesuar markası Under Armour, spor tutkunlarına yılbaşı için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, yılbaşında sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz farklı kategoriden ürünlerle hediye alışverişinde fark yaratıyor. Şapkadan çantaya, ayakkabıdan tayta kadar birçok ürün; Under Armour’ın hediye önerileri arasında yer alıyor.

Star Wars hayranlarına özel hediyeler

adidas, Lucasfilm ile iş birliğini sürdürüyor. Hayranlarının heyecanla beklediği The Rise of Skywalker, 2019’un son günlerinde vizyona girerken adidas’tan uzay savaşı temalı yeni bir seri daha geldi.

Star Wars serisinin yeni filmi The Rise of Skywalker vizyona girerken adidas ve Lucasfilm iş birliği ile iki seri birden kullanıcıların beğenisine sunuldu. adidas’ın Performance ürünlerine uyarlanan Uzay Savaşı temalı seri Ultraboost S&L, Ultraboost 19 ve Alphaedge 4D ile hayat buldu.

X-Wing Starfighter’den esinlenen Ultraboost S&L ayakkabıları, geminin gri ve turuncu topçularını ve dış kabuğunu hatırlatan bir renk paleti ile gösteriyor. Karanlıkta parlayan unsurları, yarı parlak olarak üretilen ağı ve metalize şeritler loş ortamlarda göze çarpıyor. Deri bir kafesle örülü Boost tabanının üstüne oturtulan ayakkabıda topuğun dokuma yüzeyi “STAY ON TARGET”, “THE FORCE WILL BE WITH YOU, ALWAYS” gibi ikonik alıntılarla tamamlanıyor. Millennium Falcon’dan ilham alınan Ultraboost 19, başka bir ikonik yıldız gemisini ölümsüzleştiriyor. Gri ve mavi yüzeyi metalik iplik, mat metalize kafes ve aydınlatıcı elemanlarla donatılan Ultraboost 19 “JUMP TO LIGHTSPEED” ve “NEVER TELL ME THE ODDS” gibi bilinen alıntılarla süslendi.  Seriyi tamamlayan diğer ürün ise, filmin en ünlü uzay istasyonu olan Death Star odaklı Alphaedge 4D ayakkabı. Karanlıkta parlayan unsurları, 3D baskılı 4D ayakkabı tabanına sabitlenmiş örgü ve metalik iplikli üst kısım ile bütünleştiriliyor. Stil, “THAT’S NO MOON” ve “THE POWER OF THE DARK SIDE” sloganlarıyla tamamlanırken, kolay tanınan bir lazer yeşili ve uzay siyahı renk tonu sergiliyor.

Yeni yılda ruhunuza dokunan bir hediye seçeneği: Greenspa

Yeni yıl planları yapılmaya başladı. Kendinize ve sevdiklerinize hediye alternatiflerinize keyifli bir seçenek ekledik. Bedeninize ve ruhunuza dokunan masaj çeşitleriyle kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın. Yeni yıl hazırlıkları devam ederken, eski yılın tüm yorgunluğunu gidereceğiniz masaj paketlerini GreenSpa & Wellness sizler için hazırladı.

Yılın yorgunluğunu seçeceğiniz klasik ve uzak doğu masajları ve ardından dinlenme alanında veya havuz başında Greenspa’ya özel kış çayı ikramı ile atabilirsiniz. Ya da geleneksel kişiye özel Türk Hamamında, kese-köpüklü hamam sefası yaşabilirsiniz.

Sevdiklerine yeni yıl için iyi hissettiren masaj hediye etmek isterseniz, Greenspa.com adresinden şubeleri arayarak satın alabilirsiniz. GREENSPA’nın şık tasarımlı hediye çekleriyle sınırlı sayıda olup, kişiye özeldir.

Yılbaşı dönemine özel satın alacağınız hediye çekleri  %10 indirim avantajı ile sunuluyor. Siz de sevdiklerinizi sıra dışı ve kişiye özel bir yılbaşı hediyesi ile sevindirmek istiyorsanız, yılbaşı hediye çeki fırsatını kaçırmayın!

Diptyque Votive Candle Trio: Baies, Figuier, Roses

Mum seven arkadaşlarınızı nasıl mutlu edeceğinizi biliyoruz. 

Kozmetik hediyenizi Boyner'den seçin

Güzelliğine ve bakımına önem verenlerin, kış mevsimine cildini hazırlamak isteyenlerin adresi Boyner, zengin kozmetik dünyasını muhteşem bir yeni yıl kampanyası ile birleştiriyor. Kampanya kapsamında, 31 Aralık’a kadar Boyner mağazalarıyla boyner.com.tr’den yapılacak her 300 TL alışverişe anında 100 TL indirim uygulanıyor ve alışverişini Hopi uygulamasını okutarak yapanlar, bu büyük indirime ek olarak 100 TL değerinde Paracık kazanıyor.

Alesis Surge Mesh Kit Electronic Drum Kit

2020'de bir müzik aleti çalmayı öğrenmeye ne dersiniz?

Yeni yıl coşkusu Tepe Home’da!

Hediyelerin alınıp verildiği, yılın en renkli, en coşkulu dönemlerinden biri olan yılsonu neredeyse geldi. Tepe Home, 2019 yılına veda edip 2020'ye merhaba demeye hazırlanırken herkesi büyülü bir kış masalına davet ediyor. Birbirinden renkli ağaç süslerinden şık dekoratif objelere, kitap tutacaklarından fenerlere kadar birçok seçenek Tepe Home mağazalarında sizi bekliyor.

Teoxane’dan sevdiklerinizin güzelliğini korumak için hediye seçenekleri

 Işık Dolgusu’nun içeriğinde de yer alan Patentli “Resilient” Hyaluronik Asit ile dikkat çeken, Türkiye’de Seltek Estetik A.Ş. tarafından temsil edilen, doktor kliniklerinde satılan Teoxane ürünlerinden biri ile sevdiklerinizin yıllara meydan okumasını sağlarken gönlünü fethedebilirsiniz.

Yenilikçi ve zamansız bir hediye için Levi's

Daima ileriye giden. Yeni bakış açılarıyla yaklaşan. Yeni şeyler denemekten çekinmeyen. Bu, 21’inci yüzyılın dili. İnovasyon yapanların, girişimcilerin çağı. Yeni teknolojilerle kültürün nabzını tuttuğumuz bir dönem. Ve geçmişin en iyi yönlerinin daha parlak bir gelecek için yeniden tasarlandığı bir zaman. Levi’s® da ‘Super Future’ İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonuyla pusulasını bu süper geleceğe çeviriyor. Levi’s®, ‘Dad jean’ akımının ‘normcore’ (normal görünümlü) stillerinden 90’lı yıllar esintili “Nowstalgia” temasının daha bol kalıplarına ve performans streçlerde gelecek seviye teknolojilere kadar tüm tasarımlarıyla tıpkı bir moda DJ’i gibi dünün, bugünün ve yarının en iyi örneklerini alıp hem yeni hem alışılmış hissi veren bir koleksiyon yaratıyor.

Sevdiklerinize kayak tatili öncesi havalı bir dokunuş

İsveçli tasarımcı Charlie Lindström'ün benzersiz gözlükler yaratma hayaliyle, çocukluk arkadaşı Daniel Djurdjevic ile birlikte Stockholm’de kurduğu Chimi Eyewear, hayatın renklerini gözlüklere taşıyor. Kışa kavuştuğumuz bu günlerde kayak sezonuna da merhaba dedik. Chimi, dağların zirvesinde, karın keyfini kayak yaparak çıkarmak isteyenler için hayata renk katacak gözlüklerine yeni yorumlar getirdi.

Klasik çizgisini bozmadan modellerine minimalist dokunuşlar yapan Chimi, zorlu şartlarda konfor sunan tasarımlara imza atıyor. Esnek kollar ve kauçuk dokusuyla karda rahatlık sunan gözlükler, üç silikon özelliğiyle kaymayı önlüyor. Güçlü lensleri dağdaki soğuk hava şartlarına, rüzgara ve yoğun güneş ışınlarına karşı koruma sağlarken, çift katmanı sayesinde buğulanma sorununu ortadan kaldırıyor.

Yeni yılda zamanı sevdikleriniz Swatch ile kontrol etsin

Bir topluluk oluşturabilmenin günümüzdeki önemi asalet tutkusunun yanı sıra, giyinmeye ve süslenmeye yönelik cazibeyle bir araya geliyor. İşte karşınızda KNIGHTLINESS!

Swatch’un ışıltılı kokteyli muhteşem siyah ve kan kırmızısının havalı gotik dokunuşuyla servis edilirken, elbette Swatch’un hafifliği ve ince espri anlayışı da bol miktarda yer alıyor. Bu tasarımlar büyük tokalı ayakkabılara, abartılmış süslü saç stillerine ve kıymetli kadife ceketlere adeta bir çağrıda bulunuyor: 

2020 Yılının rengi klasik maviyi çantanızda taşıyın

Tergan 2020 Kış koleksiyonu, Pantone’nin 2020 yılı rengi olarak belirlediği “Klasik Mavi” rengiyle tarzını göstermek isteyen erkek ve kadınların birinci tercihi oluyor. Günbatımında gökyüzünün aldığı renkten ilham alınarak belirlenen “klasik mavi” rengi, Tergan’la kombinlerinize zarafeti ve sadeliği taşıyor.

Sevdiklerinize bilet hediye edin

Zorlu PSM’de 2020’nin ilk haftası yine yeniliklere ev sahipliği yaparak başlıyor.

İlk defa Türkiye seyircisi ile buluşmaya hazırlanan “The Four Italian Tenors” ve Prof. Rengim Gökmen’nin şefliğindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın gerçekleştireceği “Yeni Yıl Konseri”, ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, yenilenen koreografisi, yeni şarkıları ve etkileyici yeni ışık tasarımıyla Sertab’ın Müzikali ve 0-6 yaş arası çocukları klasik müzik ile tanıştırmak için samimi ve sıcak bir ortam sunan etkinlik serisi Baby Concerts’in yanısıra Royal Opera House Gösterimleri kapsamında Fındıkkıran yeni yılın ilk etkinlikleri olarak öne çıkıyor.

Rush Hour ile çocuğunuyza keyifli bir oyun hediye edin

5 ve 8 yaş üstü yaş gruplarına hitap eden Rush Hour-Trafikten Kaçış oyunu çocukların özgüven ve konsantrasyonlarını güçlendirirken mantık yürütme ve problem çözme becerilerini de artırıyor.

Güzelliğin en harika takvimi L’Occitane’da…

Bu yıl 24 farklı kapının ardında saklanan minik kahramanlar, L’Occitane’ın gerçek hikayelerini ünlü illüstratör Hsinping Pan tasarımlı rüya takvimiyle anlatıyor.

Her bir kapının ardında L'Occitane'dan minik bir sürprizin sizi beklediği, parlak, eğlenceli ve benzersiz ürünler var. Ve her ürün acil durumda çantamıza girmeye hazır.

L’Occitane Advent Calendar 2019 

Beymen’den sıcak hediyeler

Kız kıza şehirdışında geçirilen haftasonu kaçamaklarından ilham alan BEYMEN Club 2019 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, kar taneleriyle süslü kazak ve berelerden Love, Peace, Happy gibi sloganlarıyla bezeli rengarenk triko ve sweatshirtlere, sıcacık battaniyelerden sezonun gözde aksesuarı atkılara, canlı renklerdeki deri el portföylerinden fularlı hediye setlerine ve sevimli hayvan desenli trikolara uzanan farklı hediye seçenekleriyle yeniyıl heyecanınıza ortak oluyor.

Yeni yıl hediyelerinin vazgeçilmezi aksesuarlar Boyner Evde’de

Boyner Evde de yeni yılda sevdiklerini küçük hediyelerle mutlu etmek isteyenler için zengin seçenekler sunuyor. Boyner Evde’nin yeni yıl temalı aksesuarları, mumları, yastık ve koltuk şalları mekanlara neşe ve enerji katarken en iyi yeni yıl hediyeleri olarak öne çıkıyor.

Yeni yıl sofralarını hareketlendirin

Yeni yıla girmenin heyecanı ile kurulan sofralar bir başkadır. Porland, tüm sevdiklerimizin büyük bir masa etrafında toplandığı, renklerin ahenkli dansının hissedildiği, ışıl ışıl yanan mumların yandığı, desenleriyle adeta gökyüzünü resmeden “Cosmos Koleksiyonu”yla kurulmuş sofralarda Yeni Yıla Merhaba” demeye hazırlanıyor!

Lenovo’dan yeni yılda tüm aileye son teknoloji: Tab M10 tablet

Teknoloji devi Lenovo, yeni yılda tüm aile bireylerinin kullanabileceği hem kullanışlı hem şık bir tablet seçeneği sunuyor. İnce ve zarif bir tasarıma sahip olan Tab M10, full HD ekranı ve çift ön hoparlörleriyle eğlenceyi doruğa çıkarıyor. Tab M10 tablet, isteğe bağlı olarak çocuk modunu tercih etmeniz halinde çocuklarınızın da güvenle kullanabilecekleri bir tablet olarak karşımıza çıkıyor.

Sevdiklerinize en güzel hediye alternatifleri, Brooks Brothers 2019 Kış Koleksiyonu’nda

Siyah-beyaz kareli, yılbaşı motifli ve yeşil-kırmızı kareli uyku bandıyla birlikte pijama takımı ya da renk renk deri eldivenler, kaz tüyü yelekler kaliteyi sevenler için güzel alternatifler sunuyor. Koleksiyonda erkekte kırmızı, gri, lacivert, kahve ve uçuk mavi kaz tüyü montlar; kadında ise krem, mavi, pembe, sarı, yeşil renk alternatifleriyle yer alıyor.

Yeni yılda sağlam adımlar atmak için…

Aykırı klasiklerin en dikkat çeken halini, aksiyon sporlarından aldığı ilhamla bir araya getiren Vans® ailesinin en şık üyeleriyle; sevdiklerinizi ve kendinizi şımartmanın tam sırası!

Pandora İlhamını Gökyüzünden Alıyor

Modern tasarımları ve ışıltılı taşları ile yenilenen Pandora, yeni yıl yaklaşırken sevgiyi anlatmanın en güzel yolunu sunuyor. Stilini dilediğin gibi ifade edebileceğin ve sevdiklerine hediye edebileceğin özel parçalar, içindeki nostaljiyi ve sihri harekete geçiriyor.

Basic parçaları sevenlere yatırım gibi hediyeler

Basic modasının sektördeki en sevilen markalarından White&Simple'da 31 Aralık'a kadar sürecek olan yeni yıl kampanyası ile hem kendinize hem de sevdiklerinize yeni yılda konforu armağan edin.

Tüm yıl anılarını biriktirmek isteyenlere

Fotoğraf tutkunları için seyahat konseptiyle tasarlanan Canon Zoemini yılbaşı kiti, yeni yıl boyunca hikayelerinin peşinden koşmak isteyen seyyahlar için kaçırılmayacak bir hediye alternatifi oluyor. Her anını fotoğraflamayı sevenlerin yanı başından ayıramayacakları bu kutuda, Canon’un en popüler fotoğraf baskı makinelerinden Zoemini ve daha birçok aksesuar bulunuyor. Kadın ve erkekler için iki farklı tarzda oluşturulan bu kitlerde Zoemini’nin yanı sıra; gezi konseptli kartlar ve rozetleri, eğlenceli bir not defteri ile uyku bandı yer alıyor. Hem sevdiklerini hem kendini mutlu etmek isteyen fotoğraf tutkunları için yılbaşına özel olarak tasarlanan Canon Zoemini yılbaşı kitleri sınırlı sayıda satışa sunuluyor.

Cacharel'den erkek arkadaşlarınız için sıcak bir hediye

Cacharel, kış aylarında görünümün en dikkat çekici ögesi olan paltolarda kullandığı özel iplikler ile kaliteli ve stil sahibi paltolar bir tarz sunuyor. Kum rengi exclusive Cacharel palto, tek bir ürünle şıklığı yakalamanın yolunu gözler önüne seriyor.

Bu özel Cacharel palto, kumaşında en değerli yünlerden olan alpaka yünü içerirken hareket kolaylığı sağlamak için likra ile destekleniyor. Yapısı sayesinde paltonun dokusuna lüks dokunuşlar katan alpaka kumaşı, Cacharel’in usta işi terziliği ile birleştiğinde elegan stillerin yarattığı etkiyi arttırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI