Ana SayfaYaşamToni & Guy’dan Işıltılı Saçın Reçetesi

Toni & Guy’dan Işıltılı Saçın Reçetesi

TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri,  bu sezon, stil sahibi kadınların şehrin temposuna ayak uydururken kullandığı maşa, düzleştirici gibi  şekillendiricilerin etkisi ile yıpranan saçlarını merkeze koyuyor ve öncü bakım harekatını başlatıyor.

Yalnızca şekillendirici aletler değil metropol hayatının kaosu da saçlarınızda etkisini gösteriyor. Şehir hayatının koşuşturması, dışarıda geçirilen vakitleri beraberinde getiriyor. Kış döneminde soğuk hava koşullarının etkisi ile saçlarınız kuruyor ve yıpranıyor. TONI&GUY, yeni sezona yaklaştığınız bu ara dönemde, neme ve bakıma ihtiyaç duyan saçlarınızı en hit saçlar olmaya hazırlamak için yarattığı bakım serisi ile acil servis görevini üstleniyor.

İlkbaharın gelişiyle dolaplarımızda yerini alan trençkotumuzla yaratacağımız stil,  bakımlı ve modern saçlarımızla tamamlandığında geriye şehrin hareketini yakalamak kalacak.

Moda kulislerinin vazgeçilmez markası TONI&GUY’ ın Bakım Serisi ile saçlarınızı şekillendirmeye  hazırlayın, günün  ritmine saçlarınızdaki ışıltı ile ayak uydurun…

RECONSTRUCTION MASK – YENİDEN YAPILANDIRICI MASKE

Nemlendirici formülü dipten uca saç tellerini onarır. Daha yumuşak ve parlak saçlar için yoğun onarım ve yenileme sağlar.

Kullanım: Temiz, ıslak saça kökten uca doğru eşit olarak uygulayın.  3-5 dakika bekleyin ve iyice durulayın.

SHAMPOO FOR DAMAGED HAIR – YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN 

Yıpranmış saçlar için özel olarak geliştirilmiş şampuan, cansız ve yıpranmış saçları onarır ve canlandırır.

Kullanım: Islak saça uygulayın. Köpürene kadar nazikçe saç derinize masaj yapın ve sonra iyice durulayın. Gerektiğinde tekrar uygulayın.

CONDITIONER FOR DAMAGED HAIR – YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN SAÇ KREMİ

Yıpranmış saçlar için özel olarak geliştirilmiş saç kremi, bakıma ihtiyaç duyan saçları besler ve canlandırır.

Kullanım: Şampuandan sonra, ıslak saça hafifçe masaj yaparak uygulayın ve tarayın, birkaç dakika bekletin ve iyice durulayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI