Ana SayfaModaStil Editörlerimizden Günlük Kombin Önerileri

Stil Editörlerimizden Günlük Kombin Önerileri

Günlük kombin seçimlerinde zorlanıyorsanız, sizin için stil editörlerimizin hazırladığı önerilere göz atabilirsiniz!  Ayrıca günlük kombinlerinizi #TrendusKombinim etiketiyle paylaşmayı unutmayın! İşte stil editörümüz Müşra Demir’in hazırladığı kombinler…

Rahat bir kombinin benim için formülü her daim basit; parçalardan birini iddialı tut! Yani ya alt ya üstten birini seçmelisiniz. Sizin de anlayabileceğiniz gibi burada joker olarak bluzu kullandım! Düz kesim jeanler ise bana göre skinny'lerden daha rahat ve spor; mom jean'lerden ise daha farklı bir görünüm sunuyor. 

Siyah biker ceketlerin mutlaka dolabınızda bulunması gerektiğini bir kez daha hatırlatmamıza gerek yok herhalde?

Soldan sağa: 

Zara Suni Deri Biker Ceket
Bershka Suni Deri Crop Biker Ceket

Soldan sağa: 

H&M Straight High Ankle Jeans
Levi’s Ribbed Cage

İddialı renge ya da detaya sahip üstleri dolabınıza ekleyin. Alttaki parçaları değiştirip farklı lokasyon ve günün farklı zamanlarına uyarlamak çok daha kolay!

Soldan sağa: 

Iamnotbasic Sırtı Açık Üst

Oxxo Siyah Sırt Dekolteli Kazak

İyi bir sırt çantası edinin! Ben kendi sırt çantama Dr. Martens takıntım başladığında bayağı aşık olarak ednmiştim. Hem kullanışlı, hem makul boyutta. 

Soldan Sağa:

Zara Fosforlu Sırt Çantası
Dr. Martens Groove DNA Backpack

Modada belirli dönemleri uyarlamayı seviyorum. Hazır 2000 başları geri dönmüşken; o günleri uyarlamasam olmazdı! Hepimiz zamanında tişörtlerin içerisinden kontrast renkte tişört giyme trendini ugulamışızdır. (Merhaba 90'lar ve öncesi doğumlular!) Neyse ki Zara bunu bu sezon haır olarak sunuyordu. Tabii ki favori rengim kırmızı olması sebbeiyle de yaz sezonundan edindiğim bir parçaydı. Bu tarz kalın ama eğlenceli üstler, Sonbahar/Kış sezonunun en büyük kurtarıcılarından. 

Rugan pantolon ise trendler dışında da her daim kış favorilerimden. Su ve soğuk geçirmiyor bundan harika ne olabilir! Benim pantolonum Stradivarius ama siz bu sezon pek çok farklı  markada alternatiflerini bulabilirsiniz. 

H&M postallarım burada da kurtarıcım oldular. 

Soldan sağa: 

Up & Fit Basic Touch Sweatshirt

Levi's® Unbasic Hoodie 90S Text Logo Hoodie

Hemen kalın kabanlara geçmek istemiyorum, istemiyorsunuz; biliyorum. Kalın dokudaki, kürk takviyeli kot ceketler bu havalar için biçilmiş kaftan. Benim ceketim vintage ama siz kalın ceketlerinize kürk yaka ekleyerek de kışa uyarlayabilirsiniz. 

Soldan sağa: 

Mavi Kylie Gold Icon Kürklü Indigo Jean Ceket

Levi's® LMC Cropped Sherpa TRKR LMC Cloud Danc Kadın Kapüşonlu Jean Ceket Açık Mavi

Soldan sağa: 

Pull & Bear Bağcık Detaylı Platform Bot

Dr. Martens Jadon Lace-Up Boot

UO Buffy Sporty Hiker Boots

Sanırım izlediği filmlerin kolay etkisinde kalan bir insanım. Mesela geçtiğimiz günlerde Lady Bird’ü izledim ve küçük Lady Bird’ümüzün sonunda şehre geldikten sonra yarattığı o kombinden ilham aldım. Straight kesim Jean pantolon, blazer, çizgili bir tişört… Yani aslında oldukça kolay olan ama bizim zamanla unuttuğumuz o klasik görünümlerden biri!

Ceketim neredeyse 20 yıllık, annemin ve Benetton. Tişörtüm ise 27 yıllık (evet çok ciddiyim!) Tiffany&Tomato.

Jean pantolonum önceki kombinlerde de gördüğünüz H&M, mini minnacık çantam ise Zara.

Soldan sağa:

LC Waikiki Çizgili Pamuklu Tişört

H&M Çizgili Jarse Üst

Soldan sağa:

OXXO  Kırmızı Mini Kol Çantası

Zara Desenli Mini Bowling Canta

Soldan sağa: 

Mango Kalıplı kareli blazer ceket

Mavi Kareli Blazer

Alexander Wang Kirsten Satchel çantası, kendi paramla aldığım ilk tasarımcı ürünüydü. Artık satışta olmadığından hem dolabım için değerli bir parça hem de şaşılacak derecede kullanışlı iç hacmiyle hayatımı kurtarıyor. Üstelik beni harika yansıttığını düşünüyorum, dışı oldukça dağınık içi ise bir hayli düzenli!

Free People Satchel Bag

Tulumlar her daim favorim. (Kısa paçalı olanlar hariç.) Yaz/Kış ne giyeceğimi bilmediğim ve üşendiğim zamanlar; sadece tek bir parça tulum giyip çıkmak; bence en iyi dolap formüllerinden biri! Tulumumu hatırlamadığım kadar yıl önce Stradivarius’tan almıştım ve motorcu stili olması beni vurmuştu!

Mango İspanyol Paçalı Kot Tulum

H&M Fitilli Kadife Tulum

Bol kollu, Viktoryen gömlekler, kış aylarında en büyük kurtarıcım. Hem rahatlar, hareket alanı sağlıyorlar hem de bir anda tayt gibi en salaş parçayı bile başka bir seviyeye getiriyor. Benim gömleğim ise Mango.

İpekyol

Tam bir peluş kürk bağımlısıyım! Benim için kış demek, peluş kürk demek, çünkü bir kaç kat daha fazla giyinmenize gerek kalmadan hem ısınabiliyor hem de anında bir yıldız görünümüne kavuşabiliyorsunuz. Tabii dikkat çekmeyi seviyorsanız… Bu siyah beyaz kürkü ise internet alışverişi konusunda üzerine tanımadığım Asos'dan almıştım. 

Soldan sağaPull & Bear, Zara

Kış aylarında gördüğünüz gibi üşümemek konusunda oldukça uzmanlaştım. Yağmur çamur dinlemeyen ve hava geçirmeyen deri eldivenler, peluştan sonraki ikinci vazgeçilmezim. 

İstediği kadar parçalansın, hikayesi olan parçaları seviyorum. Mesela üzerimdeki napayı, yazın ortasında doğum günümde oldukça komik bir fiyata Bershka'dan almıştım. Benim için harika günleri simgelediğinden, derisi hafif parçalansa da kullanmaya devam ediyorum. Zaten napalar, peluş kürklerden sonra dış giyim konusunda favorim. 

Soldan sağa: Bershka, Oxxo

Bu yıl "asla" dediğim pek çok parçayı kullandım. Bunların başında ise bel çantaları geliyor. Hayatımda kullandığım en rahat çanta formu olabilir! Bu bel çantası ise Mavi. 

Soldan sağa: H&M, Mango

Eskiden milyonlarca, bir olayı olmayan bluzlara para verirdim. Artık bu şekilde kendi başına iddialı renk/doku/modelde olan bluzlara yatırım yapmaya karar verdim ve bence bu kararım oldukça haklı bir karar!

Bu Zara crop top’ın rengine bayıldım (bir de siyahı vardı ancak iddialı kelimesinin hakkını bu bluz veriyor), modeli ve dokusu muhteşem. Üstünüzü tam anlamıyla saran bir crop top bulduktan sonra kombin yapma sorununuz da ortadan kalkıyor!

Jean’im daha önce de belirttiğim gibi 30 yıllık vintage sayılabilecek bir Levi’s. Ekstra yüksek bel ve skinny formda bu yüzden her crop top ile oldukça kurtarıcı bir parça haline geliyor. Elastik olmayan, ham Jean kumaşından olan pantolonları tercih edin.

Zara Pencere Detaylı Fitilli Top

2020 yılına tek bir kıyafet dileğiyle başladım: Siyah deri oversize blazer! Bu fazlasıyla 90'lar/2000'ler trendi olan üründe uzun süredir gözüm var. Bu sezon Dua lipa'dan Bella Hadid'e; pek çok ünlü isimde sık sık gördüğümüz bu ürün resmen sihirli bir değnek gibi. Eklendiği kombini anında bir kaç seviye üste çıkarıyor! Üstelik oldukça joker bir parça; her kıyafetle kullanabileceğiniz gibi; bir kemerle beli vurgulayarak tek başına elbise gibi de kullanabilirsiniz! Benim ceketim ise Zara. 

Soldan sağa: Arket, & Other Stories

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI