Ana SayfaGüzellikSophie Turner'ın Özel Gün Makyajınız İçin İlham Verecek 15 Görünümü

Sophie Turner’ın Özel Gün Makyajınız İçin İlham Verecek 15 Görünümü

Sophie Turner'ın makyaj artisti Georgie Eisdell'in Instagram hesabını karıştırdık ve güzel oyuncuya uyguladığı makyajları mercek altına aldık. Özel gün makyajlarınızda işinize yarayacak ipuçları için içeriğimizi incelemeye devam edin!
 

Georgie Eisdell Sophie Turner'ın makyajında kimi zaman gözleri kimi zamansa dudakları ön plana çıkarıyor. Zaman zaman da ten makyajına odaklanıp gözlerde yoğun maskara kullanarak taze bir görünüme gidiyor. Bizler de Sophie Turner'ın makyaj görünümlerini buradan yola çıkarak üç aşamada inceleyeceğiz!

Ten makyajını ön planda tutmak isteyenlere öneriler: 

Ten makyajının önde olduğu bu görünümde yanak çizgisi şeftali tonda allık ile belirginleştirilmiş. Göz kapağında ve alt kirpik diplerinde aynı kızıl kahve tonda göz farı uygulanmış. Tüm kirpikler maskara ile özenle taranmış ve dudaklarda nude ruja gidilmiş. Kaşlara da belirginleşmeleri adına hafif bir renk uygulaması yapılmış.

Bu görünümde dikkati ilk çeken şey özenle belirginleştirilen kirpikler oluyor. Maskara uygulaması dudak rengine yakın bir pembe rujla tamamlanmış. Ten makyajı ise adeta yok denecek şekilde ustalıkla uygulanmış.

Turner'a maskaranın hakimiyetindeki makyajlar çok yakışıyor çünkü hemen herkesi kıskandıracak güzellikte bir göz rengine sahip. Yanaklar yine allık ile belli belirsiz vurgulanırken dudaklarda daha koyu renk bir pembe ruj tercih edilmiş.

Göz makyajını ön planda tutmak isteyenlere öneriler: 

Koyu gri ve siyah odaklı renklerle göz tamamen çevrelenmiş. Dudaklarda ise lipgloss uygulanmış. Böylece tüm dikkat gözlere odaklanabiliyor.
 

Bu makyajda ise üst ve alt kirpik diplerinin siyah göz kalemi ile çerçevelendiğini görüyoruz. Ardından yoğun bir maskara uygulanmış. Göz farında ise ten renginde ürün seçilmiş. Dudaklarda nude ruj yanaklarda ise şeftali tonda allık görüyoruz.

Göz ve dudak makyajının ayna misali birbirini tamamladığı bir görünüm! Bordo far ve bordo rujla sarışın aktrise tezat bir görünüm yaratılmış.

Bol maskara uygulamasının toprak tonlarında makyajla tamamlandığı an! Nude lipgloss ise son dokunuş.

Turner'ın Met Gala makyajı elbette etkinliğe uygun olarak bu zamana kadar gördüğümüz en iddialı görünümlerinden. Metalik lacivert göz makyajı tüm göze dağılırken adeta bir eyeliner uygulaması gibi yanlarda kuyrukla tamamlanmış. Maskara, bronzer ve nude ruj da geri planda durarak görünümün yıldızının gözler olmasına izin veriyor. 

Kedi gözler! Üstten ve alttan çerçevelenmiş eyelinera aynı tonda göz farı eşlik ediyor.

Gözleriyle aynı renkteki yeşil göz farı hafif bir şekilde uygulanırken bol maskara ve nude ruj görünümü tamamlıyor.

Siyah eyelinerı beyaz eyeliner ile desteklemeye ne dersiniz? Bu cesur görünüm bizden tam not alıyor.

Kahve tonlarında simli far ile yapılan dumanlı göz makyajı hemen herkesin kolaylıkla uygulayabileceği bir zariflik oluşturmuş.

Dudak makyajını ön planda tutmak isteyenlere öneriler: 

Sophie Turner'ın bu görünümünde mat kırmızı dudaklar adeta kalp çalıyor. Pembe allık ve maskaranın etkisi de göz ardı edilemez elbette.
 

Fuşya dudaklara mutlaka şans verin!

Siz de ışıltılı göz makyajınızı kahverengi ruj üzerine süreceğiniz gloss ile tamamlayabilirsiniz.

Fotoğraflar: @georgieeisdell

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI