Ana SayfaGüzellikSonbahar 2021 Parfüm Dosyası: Sezonun En Sıcak Parfümleri

Sonbahar 2021 Parfüm Dosyası: Sezonun En Sıcak Parfümleri

Günler biraz daha kısaldıkça ve pazar öğleden sonraları gevrek sonbahar yürüyüşleri yeni favorimiz haline geldikçe, kokular güneşli narenciye notalarından tamamen uzaklaşıyor ve biraz daha rahat bir şeye doğru gidiyor. Tütün, deri, tonka fasulyesi ve tütsü gibi zengin, rahatlatıcı notalara sahip daha sıcak, baharatlı kokuları düşünün – sıcaklığın düştüğü zamanlar için mükemmel.
En kısa sürede parfüm koleksiyonunuza eklemeniz gereken en iyi yeni sonbahar parfümleri için okumaya devam edin.

Notalar: Portakal çiçeği, sümbülteber, sandal ağacı, vanilya

Ekolojik bir dokunuşa sahip klasik beyaz çiçeksi bir koku, yeniden doldurulabilir şişesine 2021 yılına özel çarpıcı bir sümbülteber dokunuşu verildi.

Notaları: Yabani çilek, yasemin, menekşe, misk

Henüz ılık yaz akşamlarını bırakmaya hazır değilseniz, çiçek özleri, misk ve beyaz çam harmanından ortaya çıkmış koku, zamanda yolculuk yapmak  için ihtiyacınız olan tek şey. Çiçekler sizi yemyeşil bahçelerde hissettirecek.

Notaları: Siyah kiraz, tonka fasülyesi, badem 

Lost Cherry'nin şekerli ışıltısı, siyah kiraz ve likörün bademle birleşiminden geliyor. Türk gülü ve Arap yaseminin karışımı ile sonbaharı doruklarında yaşamanızı sağlayacak.

Notaları: Tütsü, Türk gülü, vetiver

Diptyque'nin sınırlı sayıdaki 'Grand Tour Collection'ın bir parçası olan Kyoto kokusu, ikebana çiçeği, cennet, insan ve yeryüzünün üç sütununu temsil eden notlar içerir. Bu parfümün en iyi taradı ise Diptyque'nin kurucuları tarafından tasarlanan özel bir Furoshiki kumaşa sarılı olarak gelmesi.

Notalar: Siyah deri, paçuli, vetiver, menekşe, yasemin

Baş döndürücü beyaz çiçekler ile deri ve paçuli'nin rahatlatıcı sonbahar dumanlı notaları arasındaki tatlı noktada duran bu koku o kadar etkileyici edici ki, onu tekrar tekrar sıkmak isteyeceksiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI