Ana SayfaModaSoğuk Havalar İçin 5 Kurtarıcı Kış Kombini

Soğuk Havalar İçin 5 Kurtarıcı Kış Kombini

Kurtarıcı kombin denildiğinde akıllara elbette ilk olarak jean pantolon geliyor. Kış aylarında jean pantolonlarınızı, kazak ve üzerine giyeceğiniz ceket görünümlü kalın gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Yumuşak dokulu oversize atkılar ve bereler de bu stilin en etkili tamamlayıcıları arasında!

Fotoğraf: @carlotaweberm

Monokrom görünümün risksizliğini inkar edemeyiz. Özellikle kışa çok yakışan camel rengi, bol dökümlü kumaş pantolon ve yumuşak kazağınızda kullanabilirsiniz. Stilinizi bir bot veya sneaker ile tamamlarken, güneş gözlüğü detayını da eklemeyi ihmal etmeyin!

Fotoğraf: @collagevintage

Yılın trendi triko pantolonlara dolabınızda yer açma vakti geldi! Gri, sütlü kahve, bej, siyah gibi renklerde edineceğiniz triko pantolonları oversize sweatshirtler, kazaklar ve kabanlarla tamamlayın. Stilinizi renkli aksesuarlarla hareketlendirebilirsiniz.

Fotoğraf: @hannaschonberg

Eşofman altlarından söz etmemek olmaz. Jogger kesim pantolon ve eşofman altları rahatlıklarıyla kalplerimizi çalıyor. Üstelik hemen her üst giyimle de nefis bir uyum yakalıyorlar. Maksi boy paltolarla giyebileceğiniz bu parçaları, sıcak kalmanızı destekleyecek tüylü botlarla tamamlayabilirsiniz.

Fotoğraf: @vikyandthekid

Salopetler bir var olup bir yok olsalar da, hemen herkesin dolabında bulunan parçalardan. Salopet jean pantolonlarınızı havalı kazaklar ve hırkalarla birlikte kullanarak stil sahibi bir görünüme ulaşabilirsiniz. Deri kasket ve botlarla tarzınıza yepyeni bir dokunuş katabilirsiniz.

Fotoğraf: @chloelecareux

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI