Ana SayfaModaSezonun En Yeni Giyim Koleksiyonları

Sezonun En Yeni Giyim Koleksiyonları

M I A O U I S T  RECKLESS  SS 21

“Reckless” koleksiyonu Sandy ve kot görünümlü esnek kumaşları ve görünür dikişleriyle jeanlere farklı bir yorum katıyor…

Mavi ve siyah tonlarını, kuş gözü ve ip detaylarının ağırlıklı olduğu koleksiyonda aksesuar detayları öne çıkıyor. Özellikle Göğüs kısmındaki detaylar koleksiyondaki her parcada imza niteliği taşırken bazı parçalarda da görünür dikiş farkını hissettiriyor… 

Markanın imza parçası olan Mia Bodysuit ise göğüs kısmındaki balen ve drape detayları ve omuz kısmındaki iplerle her kadının bedenine uygun olacak şekilde tasarlandı. Aynı zamanda ayrı olarak giyilen kolları da tercihe bağlı olarak kullanilabilir hale getirilmiş.

Aksesuarın ve kuş gözünün başrol oynadığı Reckless, herkesten rol açan çizgisiyle sizi en iyi hissettirmeyi hedefliyor…

www.miaouist.shop

@miaouist

‘DERİMOD ZERO KOLEKSİYONU’

DAHA HAFİFİ YOK!

Derinin asaletini günümüz çizgilerine taşıyarak, deri ile modayı bütünleşik bir olgu haline getiren Derimod; güçlü, iddialı ve gündelik hayata hızla adapte olabilen yepyeni bir koleksiyon sunuyor.

Derimod Zero 145 Gr!

Derimod Zero koleksiyonu ayak şeklinizi koruyan hafızalı tabanı, nefes alan kumaşları ve en hafif ayakkabı olma özelliğini sağlayan 145 gramlık ağırlığı ile ayağınızda ayakkabı olduğunu unutturuyor. Ufak stil dokunuşlarıyla gündüzden geceye devam edebileceğiniz, açık hava veya kapalı mekân fark etmeksizin, her ana uygun olan, hayat kurtarıcı ve zamansız tasarımlar; kumaş ve işçilik kalitesiyle de fark yaratıyor.

Nine West ile ayaklara özgürlük!

Zarafeti ve şıklığı yaşam biçimi haline getirmiş kadınların favorisi Nine West, yaz şıklığını tamamlayacak birbirinden zarif sandalet ve terlik tasarımlarıyla sezona iddialı bir giriş yaptı. Siyah ve beyaz renklerin öne çıktığı, ince burunlu, topuklu, taş ve pullarla süslenmiş modellerden, dolgu topuklu hasır modellere kadar pek çok seçenek yaz kombinlerini göz alıcı hale getirmek isteyenleri bekliyor.

Yaz mevsiminin favorisi Ninewest sandaletler, konforlu yapılarıyla ayağınızı sıkmadan, yormadan stilinizi tamamlamayı vaat ediyor! İddialı ve modern kadınların vazgeçilmezi Nine West, yaz şıklığınızı ikiye katlayacak sandalet modelleriyle bu sezonda da çok konuşulacak. Siyah ve beyaz renklerin damgasını vurduğu, abiyeden pantolona, etekten ve elbiselere kadar pek çok farklı giysi ile mükemmel bir uyum yakalayacak birbirinden cool sandaletlere dolaplarınızda yer açın!

Koleksiyonda yer alan terlik ve sandalet modellerine taş ve pullar eşlik ediyor. İnce bantlı, küçük topuklu ve yalın tasarımlı narin modeller; jean, etek, elbise ve daha pek çok parçayla birlikte kullanılarak eşsiz kombinlere kapı aralıyor. Siyah rengin zamansız ve her kombine şık bir dokunuş yapan özelliğinden ilham alan sandaletlerde ise hasır, dolgu ve ince topuklu, bantlı, sivri burunlu klasik şıklığınızı tamamlayacak parçalar yer alıyor.

Nine West’in yaz şıklığını zirveye çıkaracak sandalet ve terlik modellerine www.ninewest.com.tr ve www.flo.com.tr ile Nine West ve FLO mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Rowley Hesselballe London X Davet Çok Elbisem Yok

Şubat 2020’de kurulan gelinlik ve gece giyim markası Rowley Hesselballe London, modern ve şık tasarımlarını “Davet Çok Elbisem Yok” showroom’unda misafirleriyle buluşturuyor.

Gelinlik ve gece elbisesi tasarımlarıyla dikkat çeken Rowley Hesselballe London, Davet Çok Elbisem Yok ile yepyeni bir iş birliğine imza atıyor. Moda satın alma kariyerine sahip iki yakın arkadaş Canan Hesselballe ve Rosie Poole tarafından kurulan Rowley Hesselballe markası, modern ve uygun fiyatlı lüks tasarımlarını hem Davet Çok Elbisem Yok showroom’unda  satışa sunuyor hem de isteyenlere kiralama seçenekleri sunuyor.

Davet Çok Elbisem Yok’da yer alan 12 parçalık seçki beş gelinlik, beş gece elbisesi ve iki tulumdan oluşuyor. Koleksiyonda, Rowley Hesselballe London’ın dikkat çeken ve en sevilen gece elbiseleri farklı renk opsiyonlarıyla karşımıza çıkıyor. Birbirinden özel gelinlik tasarımlarının yanı sıra modern ve farklı bir görünüm yaratmayı amaçlayan gelinlerin sıkça tercih ettiği tulum modelleri de bu çok özel seçkide yer alıyor.

Marka kurucuları Canan Hesselballe ve Rosie Poole bu işbirliği hakkında Rowley Hesselballe London markası olarak Davet Çok Elbisem Yok kurucuları Eda Franci ve Seda Aksoy ile başlayan yolculuğumuzdan dolayı çok mutluyuz. İki markanın da kadın girişimciler tarafından kurulmuş olması ve ilk tanıştığımız andan itibaren aramızda oluşan güzel enerji sayesinde birlikte harika işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Artık tasarımlarımız DÇEY kadar yakınınızda!” ifadelerini kullandı.

Davet Çok Elbisem Yok showroom’undan ve web sitesinden ulaşabileceğiniz tasarımları aynı zamanda “DCEY” uygulamasından inceleyebilir ve uygulama üzerinden randevu oluşturarak bu özel koleksiyonu keşfedebilirsiniz.

THE LATEST THING’DEN PLAJIN EN TREND TASARIMLARI

Enerjinizi yükseltecek tasarımlar sunan The Latest Thing, yeni beachwear koleksiyonuyla bu yazı en trend parçalarla karşılıyor! 

Her beden, her ruh ve her tarzdan kadının kendini iyi hissetmesi için koleksiyonlarını tasarlayan The Latest Thing, plaj modasına en trend parçalarıyla hareket katıyor. The Latest Thing, zebra desenlerinin hakim olduğu bikini, şapka, pareo takımlarıyla yazın enerjisini stilinize taşarken havlu kumaştan tasarlanan bikini üzerine giyilebilecek etek ve elbiseler ile göz alıcı kombinlere hayat veriyor.

Cool stillerin vazgeçilmezi The Latest Thing en trend tasarımlardan oluşan plaj koleksiyonu yaz görünümlerine anahtar parçalar sunuyor. 


The Latest Thing’in bütün ürünlerine thelatestthing.co sitesinden ulaşabilirsiniz.
 

Nine West sandalet ve terlik koleksiyonu ile kombinlerde eforsuz şıklık!

Moda ve şehir şıklığını yansıtan koleksiyonlar sunan Nine West’in sandalet ve terlik koleksiyonu, yaz ayında adımlara renk katıyor. İster şehirde ister tatilde her tarza uygun sandalet ve terlik koleksiyonu kombinlere eforsuz şıklık sağlıyor.


Modern ve güçlü kadınların stilinden ilham alarak tasarladığı koleksiyonlarla göz kamaştıran Nine West, yaz koleksiyonunda yer alan sandalet ve terlikler ile adımlara konfor katıyor.

Birbirinden zarif ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken sandaletler ve topuklu terlikler; metalik gri, siyah ve bej renkleriyle öne çıkıyor. Sezona yakışacak rahat modellerle kadınların beğenisini toplayan taşlı terlikler, dönemin gözdesi cırt cırt detaylı sandaletler ve yılan desenli topuklu terlikler konforu şıklıkla yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor.

İster sahilde, ister ofise giderken ister akşam yürüyüşlerinde adımlarınıza zarafet katacak sandalet ve terlikler; jean, uçuş uçuş elbise, gömlek, şort ve daha birçok kombinin son adımı en uyumlu ayakkabılar Ninewest’te!.

MACHKA İLKBAHAR-YAZ 2021 KOLEKSİYONU İLE YENİDEN YAZ

Yeni mevsimi karşılamaya hazır canlı renkler, ilham veren tasarımlarla yeni sezona zarif bir seçki sunuyor. Kendine has güzelliğiyle ortaya çıkan Machka İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu, Marka Yüzü Arzum Onan’ın naif stiliyle buluşarak ilham dolu mevsimin romantik etkisini gün yüzüne çıkarıyor. 

 

Feminen tasarımları eşsiz ince işliğiyle buluşturan Machka İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu uzaktan esen hafif meltemlere doğru bir yolculuğa çıkıyor. İlhamını ilkbaharın uyanışı ve yaz mevsiminin renk kombinasyonundan alan koleksiyon seçkisi, güçlü Machka kadınlarının keyifli anlarına eşlik ediyor.

Dekoratif fiyonkların ön plana çıktığı koleksiyon seçkisi, Arzum Onan’ın zarif stiliyle buluşuyor. Yaka detayında double size fiyonk detaylı yanık portakal renkli bluz ve ton sür ton etkisi yaratan, feminen bel hattını iki defa saran kemer detaylı kırmızı ceket ve pili detaylı etek ise kusursuz takım kombinizi gözler önüne seriyor.

Ayın büyülü ışıltısıyla uyum yakalayan davetlerde ön plana çıkacak, omuz dekolteli ve pili detaylı ekru ceket ve buna eşlik eden havuç kesim pantolon ise tüm ilgileri üzerinize çekiyor. Güneşin tatlı ışıltısını içinde barındıran jakar kumaşlar ise bu kez ceket ve eteklerde buluşarak feminen tarzınızı yansıtıyor.

Yeniden kahkahaların yükseleceği, zarif davetlerde ise yakası dev fiyonk detayından oluşan, turuncu ve pembenin kombinasyonuyla ortaya çıkan maxi elbise ise heykelsi ve romantik bir duruş sergiliyor. Yeşil ve turkuvazın buluşmasına eşlik eden doğallık, sezonu domine edecek bir takım oyunu içerisine giriyor. Bluzlarda yer alan boyun fiyongu ve saten etkisi ise kuşkusuz zarif ittifakın peşine düşüyor.

İç ısıtan güneşin ışıltısına eşik edecek, önü pili detaylı yelek görünümlü elbiseler yeni mevsimin zarafetiyle sofistike ruhunu sergiliyor. Fransız dantelleriyle duru ve masalsı yolculuğa çıkaran maxi boy pilili elbiselerse göz kamaştırıyor. Etkisi kuşkusuz her daim devam eden denim on demin kombini yaratacak yelek, etek ve ceket veya pantolonlar yeniden günümüze kolajlanarak Machka’nın romantik yönüyle buluşuyor.

Gündüz bir arkadaş buluşmasına ve ardından sıcak sahillere giyilecek tunikler, elbiseler ve şık bluzlar denizi simgeleyen mavilerle gündeme geliyor. Ayrıca şehirdeki temponuza eşlik eden şortlar ise bu özel tasarımlarla uyum sağlıyor.

Yepyeni mevsime ve yeni hikayeler açılacak renk kartelasıyla öne çıkan Machka İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu; Siyah ve beyazların yanı sıra, gümüş tonları, ekrular, doğadan gelen yeşiller, uyanışı simgeleyen pembeler, fuşyalar, lilalar, güneşi yansıtan sarılar, turuncular, yanık karameller, kırmızılar ve mavilerle sezona hiç olmadığı kadar renkli bir seçki sunuyor.

Naif renkler bu kez sezonun başyapıt tasarımlarını hazırlıyor. Machka İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu’nda bulunan gösterişli ve feminen siluetler ise yeni sezona ilham verici bir başlangıç yapıyor… 

Bayram ve bayram tatili alışverişi için aradığınız her şey Boyner’de

Bayram alışverişi denince akla gelen ilk adres Boyner, bu bayramı da giyimden dekorasyona, kozmetikten aksesuara zengin bir koleksiyon ve akıllı alışveriş fırsatlarıyla karşılıyor. Boyner, bayram tatilini fırsat bilip tatile gideceklere de bayrama özel kampanyalarla aradıkları her şeyi bir arada sunuyor. 

Boyner, yepyeni yaz koleksiyonu ile bu bayramda da en çarpıcı ürünleri müşterileriyle buluşturuyor. Sezonun dikkat çekici parçalarından oluşan giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar, dünyaca ünlü aktif spor markalarından spor ayakkabıları ve spor giyim ürünleri, parfümler ve kozmetik ürünleri Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de yer alıyor. Boyner ayrıca, sevdiklerini güzel bir bayram hediyesi ile mutlu etmek isteyenlere çok özel kampanyalarla eşlik ediyor.

Boyner’in Kurban Bayramı döneminde müşterilerinin avantajlı alışveriş yapmaları için hazırladığı kampanya kapsamında, Boyner mağazalarından 25 Temmuz’a kadar kozmetik ve elektrikli ev aletleri dışında yapılacak 400 TL ve üzeri alışverişe yüzde 50’si değerinde hediye çeki veriliyor.  

Tatil alışverişinin adresi Boyner

Boyner, bayramda deniz tatilini tercih edecek müşterilerine, plaj modasının vazgeçilmez parçalarını bir arada sunuyor. Mayolar, bikiniler, şortlar, plaj havluları, kaftanlar, plaj çantaları, terlikler, sandaletler, bavullar ve gözlüklerin yanı sıra güneş kremleri ve daha pek çok ürün Boyner’de tatilcileri bekliyor.

Farklı tarz ve zevklere yönelik zengin seçenekler sunan Boyner, ayrıcalıklı kampanya ve fiyatlarıyla hem bayram hem de tatil alışverişini şölene dönüştürüyor.

En Son Mayo ve Bikini Trendleriyle Plaj Şıklığınız Billabong’dan…

Genç moda severlerin en sevdiği yaşam tarzı ve giyim markalarından Billabong, ilham veren bir mayo ve bikini koleksiyonuyla yaza renk katıyor. SPX mağazalarında ve www.spx.com.tr internet mağazasında satışa sunulan Billabong’un mayo ve bikini koleksiyonu, birbirinden şık kombinlerle 2021 plaj modasına yön veriyor.

Yaz sezonuna, özgün tasarımların, canlı kontrast renklerin ön planda olduğu bikini ve mayo koleksiyonuyla iddialı bir giriş yapan Billabong, sahillere hareket ve ışıltı katıyor. Tropikal bir rüyaya dalmanızı sağlayan renkleriyle ve sofistike desenleriyle göz kamaştıran koleksiyon, aradığınız konforu ve özgürlüğü size fazlasıyla sunuyor. Plaj modasına dinamizm katan Billabong mayo ve bikini koleksiyonu, yaşattığı eşsiz deneyimle güneşin sıcaklığını ruhunuzda hissetmenizi sağlıyor.

Dalgaların hissettirdiği huzurdan ve güneşin ışıltısından ilham alınarak tasarlanan bikini ve mayo koleksiyonu, yazın heyecanına ortak oluyor. Doğadan esinlenen desenlerin canlı renkler ile kombinasyonuna sahip seçeneklerin yanı sıra puantiyeli, leopar veya sezonun öne çıkan trendi batik desenli modeller koleksiyonun anahtar parçalarını oluşturuyor. Billabong, plajda klasik şıklıktan vazgeçmeyenler için minimal tasarımlara sahip seçenekler de sunuyor.

Şık detaylarının yanı sıra farklı kesimleri ve kumaş kalitesiyle de yüksek giyim konforu sunan Billabong bikini ve mayo koleksiyonu, tatil severlerin güneş ve deniz keyfini ikiye katlıyor.

Billabong bikini ve mayo koleksiyonu, SPX mağazalarında ve internet mağazası www.spx.com.tr’de satışa sunuluyor.

Mialourin SS 21

İki kız kardeşin bilgi ve iş tecrübelerini annelerinin tasarımları ile buluşturan Mialourin, şıklığından ödün vermeden kullanıcılarına her zaman rahatlık sunmayı hedefliyor.

Yarım asırlık deneyime sahip ustalar tarafından üretilen Mialourin ürünleri, şıklığı kolaylıkla buluşturuyor. Mialourin, 'Kalite ve samimiyete dayalı memnuniyet' ilkesini benimseyerek, kadınların şıklıklarını günlük hayatlarına yansıtmalarına yardımcı olabilecek ürünler yaratmaktadır.

Boyner’den İyi Yaşama Davet “Boyner Live Well”

Doğa dostu koleksiyonlarına ve sürdürülebilirlik çalışmalarına ağırlık veren Boyner, topluma ve müşterilerine değer katacak yepyeni bir inisiyatif hayata geçirdi. Boyner, “Bizim İçimiz Güzel” temasıyla hayata geçirdiği Boyner Live Well ile iyiliğe, iyi yaşama dair farkındalık yaratmaya ve aslında küçük değişimlerle iyi bir yaşamın mümkün olduğuna dikkat çekiyor.

Yapılacak küçük değişimler ve benimsenecek yeni alışkanlıklarla hayatta daha iyi, daha zinde ve daha mutlu hissetmenin mümkün olduğuna inanan Boyner, herkesi iyiliğe, kendisi için toplum için iyi gelecek şeylere odaklanmaya davet ediyor.  Boyner, iyi yaşam kavramını Live Well ile günlük hayatın her anına taşıyarak farkındalık yaratmayı, iyiliği çoğaltmayı hedefliyor.

Her bir Live Well etiketli ürün için #ecoDrone aracılığıyla bir tohum topu doğayla buluşuyor

Boyner Live Well ile ilgili konuşan Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu, yükselen bir yaşam tarzına yönelik yepyeni bir platform yarattıklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “İyi kalpli ve duyarlı marka olmak vizyonumuzun en önemli unsurları arasında yer alıyor. Doğaya ve topluma olan sorumluluğumuzun bilinciyle uzun zamandır yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projelerimizin yanı sıra son dönemde sürdürülebilir ve doğa dostu koleksiyonlarımıza ağırlık verdik. İyi yaşam kavramını günlük hayatımızın her anına taşıyacak ve hepimize iyi gelecek tüm çalışmalarımızı “Bizim İçimiz Güzel” söylemiyle Boyner Live Well çatısı altında topladık.  Boyner Live Well ile iyiliği, iyi yaşamı, iyi olma halini yaymak, alışkanlıklarımızda yapılacak küçük değişikliklerle hayatımızda uzun vadede büyük değişimler olabileceğiyle ilgili farkındalık yaratmak istiyoruz. Boyner Live Well’de yoga taytından hayvanlar üzerinde test edilmeyen makyaj malzemelerine, tamamen doğal kozmetik ürünlerinden sağlıklı atıştırmalıklara, sürdürülebilir ve organik giyimden kitaplara, geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen ayakkabı ve aksesuarlara yaşama değer katan birçok farklı ürün yer alıyor.  Üstelik satın alınan her bir Live Well etiketli ürün için #ecoDrone aracılığıyla bir tohum topunu doğayla buluşturuyoruz. Kendisi için, toplum için, doğa için iyiyi istemek yaşam biçimi olsun istiyoruz. Boyner Live Well ile hem kendisi hem de dünya için iyiyi isteyen herkesin iyi yaşam yolculuğuna eşlik etmeye, yeni ürünler ve projelerle platformu geliştirmeye devam edeceğiz.”

Butigo sandalet ve terlik koleksiyonu kombinleri taçlandırıyor!

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, birbirinden tarz topuklu sandalet ve terlik modelleriyle yazın enerjisini stillere yansıtıyor. Butigo; hafif, konforlu, şık sandalet ve terlikleriyle kadınların yaz ayında adımlarına zarafet katıyor.

Yazın gelişiyle birlikte ayaklarda özgürlük ve şıklık dönemi de başladı. Sıcak havaların gözdesi olan topuklu sandaletler ve terlikler ulaşılabilir modanın en şık temsilcisi Butigo koleksiyonlarında iddialı ve rahat versiyonlarıyla kendini gösteriyor. Butigo sandalet ve terlik koleksiyonu, yazın enerjisini doyasıya yaşamak isteyen ve sıcak havalarda da şıklığından ödün vermeyen kadınların tercihi oluyor.

İnci detaylılardan zımbalı modellere, metalik renklerden etnik etkilere kadar geniş bir yelpaze sunan Butigo, kadınların zevklerine uygun alternatifler sunuyor. Elbise, etek, gömlek, tulum ve daha birçok kıyafet ile kombinleyebileceğiniz Butigo sandaletler ve terlikler, bu yaz da trend seçenekleriyle fark yaratıyor.

Metal detayların şıklıkla birleştiği mantar topuklu sandaletler, ince topuklu sandaletler, kalın topuklu terlikler ve kare topuklu sandaletler çalışanların ofis şıklığına şıklık katacak. Hem günlük hayat rutininde hem de iş hayatında kadınların gözdesi olacak ayakkabılar; siyah, bej, pudra, turkuaz ve kahverengi renklerinin inci ve zımba detaylarıyla zenginleştirildiği Butigo koleksiyonunda, günün tüm kombinlerine şık bir dokunuş yapıyor.

Butigo’nun 2021 yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden şık topuklu sandalet ve terlik modellerini görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

LCW MODEST’DA BİR İLK KUAYBE GİDER x LCW MODEST

Türkiye'nin lider moda perakende markası LC Waikiki, Kuaybe Gider iş birliğiyle hazırladığı Kuaybe Gider x LCW Modest yeni koleksiyonunda kadınları zamansız bir yolculuğa davet ediyor… İlhamını güneşin ışıltısından ve özgün sembollerden alan bu koleksiyon, maksi boyda elbiseler, şık gömlekler, rahat pantolonlarıyla dikkat çekiyor.

LC Waikiki, yaz sezonu için ünlü tasarımcı Kuaybe Gider ile yalın, zamansız, özgün ve ilhamını güneşten alan bir koleksiyona imza attı. Kuaybe Gider, LCW Modest için imzası haline gelen naif ve çabasız dokunuşlarını sembolist desen ve baskılarla birleştiren bir koleksiyon hazırladı.

Güneş ve mavinin izinde bir yolculuğa çıkmak isteyen kadınlar için tasarlanan Kuaybe Gider x LCW Modest koleksiyonu, güneyin telaşsızlığını yansıtan siluetler ile sıradanlıktan uzak yalınlığı bir araya getiriyor. Güneşin tatlı tınılarının izlerini taşıyan koleksiyon, sıcak renklerini güneşin farklı saatlerindeki renk oyunlarından alırken, mavi tonlarında ise masmavi denizler ve yaz gecesinin gökyüzünden esinleniyor.

Kuaybe Gider x LC Waikiki Modest, maksi boyda elbiseler, şık gömlekler, rahat pantolonlar, midi boyda etekler ve nakış işlemeli kimonolar ile modern ve her yaz zevkle giyilebilecek parçaları bir araya getiriyor.

 

Nihan Peker x DeFacto Koleksiyonu

Moda dünyasının iki güçlü markası DeFacto ve Nihan Peker, 2021 yaz sezonunun en iddialı abiye koleksiyonu için bir araya geliyor.

Tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren Nihan Peker, “Yenilen Eğlen Devam Et” mottosuyla bu yazı birçok farklı koleksiyonla karşılayan DeFacto ile iş birliği gerçekleştiriyor. Nihan Peker X DeFacto adını taşıyan koleksiyon 2021 yazı için alternatif pek çok abiye modelini moda severlerle buluşturuyor.

Abiye koleksiyon, DeFacto için de bir ilk olma özelliği taşıyor. Kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere her yaşa ve cinsiyete farklı kategorilerde ürün alternatifi sunan DeFacto, bu iş birliğiyle abiye kategorisinde de şık, kaliteli ve ulaşılabilir koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunuyor. Nihan Peker tasarımlarının ikonik detaylarını taşıyan koleksiyon, 2021 yazı davetlerinde öne çıkacak. Feminen ve kaliteli kumaş seçimleriyle hazırlanan koleksiyon, hafif, renkli ve neşeli tasarımlardan oluşuyor. 

Kısmet by Milka’nın Doğal Taşlara Getirdiği Çarpıcı Yorum: Beach Beads

Mücevher dünyasının yaratıcı, özgün ve ikonik markası Kısmet by Milka, hem kadınlar, hem de erkekler için tasarladığı Beach Beads koleksiyonu ile doğal taşların enerjisini yazın ruhuna yansıtıyor.

“Fine jewelry” konsepti ile mücevhere yeni bir bakış açısı getiren Kısmet by Milka’nın her bir tasarımının ardında bambaşka hikayeler yatıyor. Amerika, Kanada, İngiltere, Fransa, Japonya, Lübnan, Dubai ve Kuveyt’in de içinde bulunduğu dünya çapındaki birçok satış noktası ve mağazası ile her yaştan kadın ve erkeğin stiline 10 yılı aşkın süredir farklılık katan Kısmet by Milka; Madonna, Meghan Markle, Cameron Diaz ve Beyoncé gibi dünya starlarının da favorisi olarak öne çıkıyor.

Tasarladığı  özgün parçalar ile mücevher kombinlerine fark katan Kısmet by Milka, doğadan ilham alarak hayata geçirdiği Beach Beads koleksiyonu ile hem kadınların hem de erkeklerin yaz stiline yön veriyor. Kolye, bilezik ve halhal çeşitleri bulunan Beach Beads koleksiyonunda turkuaz, lapis, pembe kuvars, lava, jasper ve cornelian gibi doğal taşlar öne çıkıyor. Tüm koleksiyonlarında olduğu gibi, farklı renk çeşitleri ve tasarımlarıyla her tarza uyum sağlayan Beach Beads koleksiyonunda da doğal taşların enerjisine ikonik altın tonu Roslow Gold ve pırlantalar eşlik ediyor.

Bu yaz tarzınızla fark yaratmak, doğal taşlarla stilinizi tamamlayarak, gittiğiniz her yerde ilham kaynağı olmak istiyorsanız, adrese teslim online alışveriş hizmeti de sunulan www.kismetbymilka.com.tr den veya tüm Kısmet By Milka mağazalarından Beach Beads koleksiyonuna ulaşabilirsiniz.

Suwen ile Plaj Modası

Ürün fonksiyonları ve modern tasarımlarıyla iç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, plaj koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar çeşitlilik sunan SUWEN, yeni sezon plaj koleksiyonundaki bikinileri, mayoları, pareoları, kaftanları, havluları ve daha birçok seçeneği ile bu yaz güneşin, denizin, havuzun, sahillerin keyfini doyasıya ve tarz sahibi yaşamak isteyenleri mutlu ediyor.

Kalitesi ve tasarım anlayışı ile her beden ve her yaştaki kadına, plaj koleksiyonundaki bikini ve mayo modelleri ile rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan SUWEN, yeni sezon plaj koleksiyonundaki kaftanları, havluları, pareoları gibi birçok parçasıyla da fark yaratıyor.

Yeni SUWEN plaj koleksiyonunda, mevsimin renklerinden, enerjisinden ilham alan parçaların yanı sıra klasiklerden vazgeçmeyenlerin, mayo ve bikinisinde aksesuarlara önem verenlerin, bu yazın en trend çizgilerini yakalamak isteyenlerin bulabileceği birbirinden şık ve konforlu seçenekler yer alıyor. Her kadının, moduna ve ihtiyacına uygun, konforlu, bir o kadar da tarz sahibi kaftanlar, pareolar, pareo pantolonlar, plaj elbiseleri de, sıcak havada terleme yapmayan, pamuklu, yumuşacık, cilt dostu kumaşlarıyla ilgi uyandırıyor. Mayonuzu veya bikininizi tamamlayacak, rengarenk, her biri tarzıyla dikkat çeken, yumuşacık plaj havluları da mutlaka göz atılması gerekilenlerden…

Her daim şık ve rahat, kaliteli ve sağlıklı tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarımlara hayat veren SUWEN’in yeni plaj koleksiyonuna, tüm SUWEN mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

SUWEN’DEN HEM ŞIK, HEM DE FARK YARATAN YENİ KOLEKSİYON “NEW CREAM CANDY”

 

Ürün fonksiyonları ve modern tasarımlarıyla iç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, plaj koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar çeşitlilik sunan SUWEN,  yeni koleksiyonu New Cream Candy ile şıklığı ve konforu bir arada yaşatıyor!

 

2021 yaz ev giyim ve iç giyim modasına yeni koleksiyonu New Cream Candy ile taptaze ve de bir o kadar romantik bir bakış açısı getiren Suwen, koleksiyondaki bir bütün olan ince askılı gecelikleri, sabahlıkları ve iç giyim tasarımlarıyla kusursuz şıklığı yaşamaya davet ediyor.

Göz alıcı dantel detayların öne çıktığı New Cream Candy koleksiyonunda simli dokuma kumaşıyla eşlik eden gecelikler ve sabahlıklar, balkonet, yarı destekli sütyenler, string ve slip külotlar yer alıyor.  Sabit askılı, kuplu, balenli, dantelli ve simli dokuma kuşamıyla tasarlanan Suwen New Cream Candy sütyenler, kalıbı, konforlu yapısı ve beden aralıklarıyla farklı ölçülerdeki göğüslerin formda görünmesini sağlarken, koleksiyonda baş gösteren ve kolları volan detayı ile hareketlendirilmiş, belden bağcıklı kısa sabahlıklar da fark yaratıyor.

Konforlu ve şık tercihler arayan kadınlar için yaratılan New Cream Candy koleksiyonunda, pembe, beyaz ve siyah olarak her tarza uygun 3 farklı renk alternatifi yer alıyor.  

Her daim şık ve rahat, kaliteli ve sağlıklı tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarımlara hayat veren SUWEN’in yeni koleksiyonu New Cream Candy tüm SUWEN mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

H&M ÜNLÜ HİNTLİ TASARIMCI SABYASACHI İLE OLAN İŞ BİRLİĞİNİN YENİ TARİHİNİ DUYURUYOR

H&M, geleneksel Hint stilini çağdaş tasarımla yan yana getirme tutkusuyla tanınan ikonik Hint markası Sabyasachi ile iş birliğini duyurmaktan ötürü gurur duyuyor. Koleksiyon; eklektik, bohem ve Hindistan'ın zengin tekstil ve zanaat tarihinden ipuçları barındırıyor ve hem modern hem de geleneksel silüetleri canlı renkler ve baskılarla birleştiriyor. Hem kadın hem de erkek giyimden oluşan Sabyasachi x H&M koleksiyonu, 12 Ağustos Perşembe gününden itibaren Türkiye’de sadece hm.com'da satışa sunulacak.

 

“H&M ile iş birliğinin yeni lansman tarihini duyurmaktan mutluluk duyuyorum, çünkü bu bize Sabyasachi estetiğini Hindistan'da ve dünya çapında daha geniş bir kitleye yayma fırsatı veriyor. Covid-19 durumunun karmaşıklığı nedeniyle lansmanı ertelemek zorunda kaldık, ancak günlük yaşama rahat ve sofistike bir görünüm kazandıracak olan bu hazır giyim koleksiyonunu sade ama göz alıcı bir tarzda sunmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”diyor Sabyasachi.

"H&M olarak, ikonik Hintli tasarımcı Sabyasachi ile işbirliğimizin yeni tarihini duyurabildiğimiz için çok heyecanlıyız. Böyle bir zamanda, insanların evde yetiştirilen el sanatları ve tekstil kullanımına her zamankinden daha fazla değer verdiğine inanıyoruz ve bu kimsenin Sabyasachi'den daha iyi yapamayacağı bir şey. Bu çarpıcı koleksiyonu dünya çapında olabildiğince çok insana götürmeyi dört gözle bekliyoruz." Maria Gemzell, H&M New Development Başkanı

Hem kadın hem de erkek giyimden oluşan Sabyasachi x H&M koleksiyonu, göz alıcı ev giyimi parçalarından şık ve eklektik birleşimler yaratmak isteyen moda tutkunları için mükemmel bir modern ifade oluşturuyor. Kadınlar için uzun dökümlü elbiseler, kaftanlar gibi anahtar parçalar kat kat giyilmeli ve bol aksesuarla karıştırılabilirken, Henley gömleği, yüksek belli boru paça chino pantolon ve fotoğrafçı ceketi de erkek koleksiyonunun önemli parçalarından. İncelikle hazırlanmış aksesuarlar ve ayakkabılar, görünümün tamamını vurgulayacak nitelikte. Bu koleksiyonun en önemli özelliği, Sabyasachi Art Foundation tarafından titizlikle hazırlanmış eski blok desenler ve çok renkli silüetler ile hayata geçirilen Hint tekstil ve baskı gelenekleri olacak.

“H&M olarak ikonik Hintli tasarımcı Sabyasachi ile olan iş birliğimizin duyurusu sebebiyle çok heyecanlıyız. Böyle bir zamanda, insanların evde yaratılan el işi zanaat ve tekstillere her zamankinden çok daha fazla kıymet vereceğini düşünüyoruz ve bu Sabyasachi’den başka hiç kimsenin daha iyi yapamayacağı şey. Bu göz alıcı derecede güzel koleksiyonu dünyanın her köşesinden mümkün olduğunca çok insanla buluşturmayı dört gözle bekliyoruz” diyor H&M İş Birlikleri & Özel Koleksiyonlar Konsept Tasarımcısı Ella Soccorsi.

Sabyasachi x H&M koleksiyonu, 12 Ağustos Perşembe itibariyle hm.com’dan satın alınabilir.

adidas ve Beyoncé Dördüncü IVY PARK Koleksiyonunu Sunar:“IVY PARK RODEO” 

Kovboyların özgün ve taklit edilemez tarzından ve inkar edilemez etkisinden ilham alan “IVY Park Rodeo” koleksiyonu, Amerikan Batı kültürü üzerindeki müthiş etkisini kutluyor. Koleksiyon, siyahi öncülerin kovboy kültüründeki gizli tarihini ve onların Amerikan Rodeo'su üzerinde devam eden etkilerini harmanlıyor. 

“Koleksiyon”

Günümüz için yeniden tasarlanan klasik Amerika'nın cesur bir kutlaması, bu klasik Batı giyiminin canlandırıcı çağdaş bir yorumu… IVY PARK Rodeo, cüretkar tasarımı, kovboy deneyiminden ilham alarak klasik sokak giyimi ve atletik giyimle buluşturuyor. Koleksiyonda 58  parça yetişkin giyim stili, 5 parça yetişkin ayakkabı stili ve 13 parça farklı aksesuar bulunuyor. Koleksiyon, koyu denim kumaşlar ve Fransız frize kumaşlar, benzersiz denim monogramları ve koyu mor parıltılı baskılardan oluşuyor. Tasarımları, fermuar ve çıtçıt ayrıntıları tamamlıyor. 

Giyim koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında kot kumaşında body ve geniş paçalı pantolonlar, kot eşofmanlar, Fransız frize kapüşonlu eşofman takımları, kot pantolon, şapka ve kanvas bel çantaları yer alıyor. Koleksiyona farklı renk seçenekleriyle kot görünümlü IVP Ultraboost, IVP Forum Mid ve IVP Super Sleek "Chunky" heyecan katıyor.

Dördüncü IVY PARK koleksiyonu, 19 Ağustos'ta 24 saat boyunca yalnızca adidas.com.tr'de, 20 Ağustos itibariyle adidas mağazalarında satışa sunuluyor.

Sezonun dinamizminden ilham alan çantalar Nine West’te!

Her kadının olmazsa olmaz aksesuarı olan çantalar, sezonun güçlü trendlerini yansıtan Nine West koleksiyonuyla fark yaratıyor! Omuz çantalarından, clutch ve portföy modellere kadar birçok seçeneğin yer aldığı çanta koleksiyonu, siyah, metalik gri, mavi ve pudra gibi sezonun trend renkleri ile öne çıkıyor. Şehir hayatında tatil havasını yansıtan çantalar, kullanım kolaylığı ile de gönülleri fethediyor. 

Elbise, etek, pantolon, şort, gömlek ve daha birçok kombinin en zarif parçası olan çantalar, şıklığınızın en güçlü tamamlayıcısı olarak stilinize güç katıyor. Günden geceye uzanan özel davetlerde kıyafetlerin parlamasını sağlayan çantalar, Nine West’te sizleri bekliyor!

İLVİ İle KONFORLU, EFORSUZ VE HAVALI

Moda ve şehir şıklığını yansıtan koleksiyonlar sunan İLVİ, özenle düşünülmüş her detayı ile 2021 yazına damga vurmaya devam ediyor…

Yaz kombinlerinize şıklık katacak, her tarza uygun İLVİ tasarımları şehirli kadınların rotalarına uyum sağlıyor.

İster topuklu sandalet, ister stiletto, ister spor ayakkabı isterse de terlik… İLVİ koleksiyonları ile ayaklarınız bu yaz da rahatlıktan ödün vermediği gibi trendleri de takip ediyor.

Sezon koleksiyonlarına göre tasarlanan el yapımı hakiki deri tasarımlarla, en titiz ellerden geçerek moda dünyası ile buluşan İLVİ, tarzınıza eşlik ediyor.

Şehrin hareketli akışında günlük kullanıma uygun modellerin yanı sıra şıklığından ödün vermeyenler için İLVİ, sıcak günlerde konfor ve modayı bir arada sunuyor.

Yaz stilinin temel unsurlarını birbirinden şık tasarımlarıyla moda dünyası ile buluşturan İLVİ, her anınızda güçlü bir tamamlayıcınız olacak!

 

VICTORIA'S SECRET; İLHAM VEREN SPORCULAR, EILEEN GU, INDIA BRADLEY VE EMILY CHEN İLE ‘ON POINT’ KOLEKSİYONUNU TANITTI

Victoria’s Secret her anınızda rahatlığınızdan ödün vermeden tarzınızı gösterebileceğiniz yeni bir koleksiyon sunuyor: On Point. Victoria’s Secret’ın değişmeyen kalitesi ve özel dokunuşları ile sportif yanınızı günlük hayatınızda, spor yapmazken bile gösterebilmeniz için şık ve rahat parçalar sunuyor.

Bu koleksiyonda, ister günlük koşuşturmanızda size konfor sağlayacak Live modeli, ister yoga ve pilates yaparken esnekliğinize uyum sağlayacak kumaşa sahip Flow modelleri veya gücünüzü maksimumda kullandığınız boks ve HIIT antrenmanınızda nem dengenizi koruyacak ve vücudunuzu destekleyecek Sweat modellerini bulabilirsiniz. 

Kampanyaya Özel Etkinlik 

Victoria's Secret, bu yeni koleksiyonu tanıtmak için VS Studio etkinliğine ev sahipliği yaptı. Koleksiyonu ilk deneyimle fırsatını yakalayan; Nia Soux, Madison Lewis ve Leslie Sidora da etkinlikte yer alan misafirlerdi.

‘On Point’ lansmanında VS Collective'in kurucu üyelerinden Serbest Kayak Dünya Şampiyonu Eileen Gu'nun yanı sıra New York City Balesi’nde Corps de Ballet India Bradley ve Yoga Eğitmeni Emily Chen gibi ilham veren kadınlar da yer alıyor. 

Konuklar, Girişimci ve Enerji Eğitmeni Maryam Ajayi ile nefes çalışması seansı, Forma Pilates'in kurucusu ve baş eğitmeni Liana Levi ile Pilates seansı ve Sculp Society’nin yaratıcısı Megan Roup ile dans seansında Live, Flow and Sweat etkinliklerini gerçekleştirdi. Ayrıca katılımcılar Amaze Bowls, Ice Pops, Longshot Coffee ve IV damlalarından hazırlanan yemeklerinde lezzetini çıkarttılar. 

On Point koleksiyonunu keşfetmek için mağazalarımıza ve www.victoriassecret.com.tr websitemize davetlisiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI