Ana SayfaModaSevgililer Günü İçin Son Dakika Etkileyici Hediye Önerileri

Sevgililer Günü İçin Son Dakika Etkileyici Hediye Önerileri

Yılın o en sevgi dolu günü; Sevgililer Günü geldi! İster sevgilinizi isterseniz kendinizi ya da çevrenizden ‘sevdiklerinizi’ şımartmak için pratik ve eğlenceli hediye önerileri ise listemizde!

Nike SuperRep ile kendinizi ya da sevgilinizi şımartın

Nike, sınıf dersleri odaklı fitness sporcularının performans ihtiyaçlarını karşılayan yeni ayakkabısı SuperRep’i Ben Fero’nun özel NTC challenge’i ile sporseverlerle buluşturuyor. Birçok egzersiz türünde kullanılabilecek tasarımıyla yepyeni bir spor deneyimi sunan SuperRep, bir eğitim kampından bir spinning dersine kadar çok geniş bir yelpazede egzersizleri kolaylaştırmaya da yardımcı oluyor.

Levi’s® İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonundan yatırım parçalar

Sevgililer Günü’nde sevgilinizi, kendinizi ya da yakınlarınızı mutlu etmek için Levi’s®’ın Super Future koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız! İki klasik Levi’s® modeli daha çağdaş kalıplar ve kesimler yaratmak için yeniden tasarlanarak kadınlar için Balloon Jean ve erkekler için XX Chino olmak üzere iki yeni stil ile karşımıza çıkıyor. Bol eğlence ve maceraya da yer veren koleksiyondan kapüşonlu sweatshirt, Trucker ceket ve gömlek alternatifleri de ideal hediye alternatiflerinden.

Twist, farklı olmayı sevenlerin kalbine inen kısa yolu keşfediyor

Soğuk havalara karşı gardını alan puffer mont ve kırmızı parka, aynı renk dünyasından mini elbise ile bu özel günü kutlamaya hazırlanıyor. Farklılıktan yana kartlarını kullanan ve punk akımından nasibini alan ekoseler, yıldız desenleriyle buluşarak ceket-pantolon takım oyununa yeni bir soluk getiriyor. Sevgililer Günü’ne özel kalp ve mesaj içeren çanta ve saç aksesuarları ise hediye arayışında ilgi alanına giriyor!

Sevgilisi olmayan Twister’lar içinse, slogan içerikli tasarımıyla ön plana çıkan triko ve t-shirt’ler verilmek istenen mesajı en doğru yere gönderiyor.

Sevgililer Günü İçin ateşli hediye önerileri

İster yalnız olun, ister özel planlarınız olsun; 2020 Sevgililer Günü'nde kendinizi şık ve seksi bir iç giyim takımıyla şımartmayı hak ediyorsunuz! Eğer dolabınıza da yatırım yapacak; seksi olduğu kadar kaliteli ürünlerin peşindeyseniz ateşli iç giyim önerileri verdiğimiz yazımıza tıklamayı unutmayın!

Instax Mini LiPlay ile fotoğrafların artık sesi var!

Fujifilm, Sevgililer Günü hediyesini unutulmaz kılmak isteyenlere, eğlenceli Instax Mini LiPlay’i öneriyor. Instax Mini LiPlay ile çektiğiniz veya akıllı telefonunuzda bulunan fotoğrafları altı keyifli filtre ve 30 farklı çerçeve ekleyerek, anında karta basılı olarak alabilmenize olanak sağlıyor. Üstelik tüm fotoğrafları basma zorunluluğu olmadan, dilediğiniz fotoğrafları bastırmanız da mümkün.

Instax serisinin en küçük ve hafif modeli olan Instax Mini LiPlay’in özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor, fotoğraflara ses de veriyor! Sahip olduğu mikrofon sayesinde 12 saniyelik ses kaydı almanıza fırsat sağlayan Instax Mini LiPlay, böylece sadece anı görüntülemekle kalmıyor fotoğraflarınıza hayat da veriyor. Instax Mini LiPlay, sesinizi QR kod aracılığıyla kaydediyor. Fotoğrafı verdiğiniz kişi, bu kodu taratarak mesajınızı dinleyebiliyor.

Omega ile havalı bir Sevgililer Günü

Gerçek aşk kanatlandırır; bu yüzden Omega, Sevgililer Günü saatleri ile yüksek irtifada güvende olmanızı sağlayacak uçuş seçenekleri sunuyor.

Bulutların üstünde misiniz? Öyleyse çok fazla taşın ağırlığı artırmasına müsaade etmeyin.

Bu güzel De Ville Trésor modelinin sahip olduğu değerli taş miktarı tam kararında. Her iki taraftan kıvrımlı ince 36 mm'lik paslanmaz çelik kasa, elmas kaplamaya sahip olup kırmızı sıvı seramik ile cilalanmış ve tek bir pırlanta ile süslenmiş kronu taşıyor. Vernikli beyaz sedef kadran, Romen rakamları işlemesi ve 18 ayar Sedna™ altından zarif ibreler bulunduruyor. OMEGA Kalibre 4061 ise metalik “O'nun Zamanı” yazılı özel aynalı bir kasa arkasında yerini almaktadır. Trésor'un çelik kasasını, ten rengi bir kayış tamamlıyor.

Puma Rise ile bulutların üzerinde bir Sevgililer Günü

PUMA, yepyeni sneaker modeli Rise’ı kadınların beğenisine sunuyor. RS koşu teknolojisinin podyum tarzıyla birleştiği yeni sneaker modeli PUMA Rise’ın marka elçiliğini ünlü model Cara Delevingne üstleniyor.

Brooks Brothers’dan zarif hediye seçenekleri

Brooks Brothers Kış Koleksiyonu sevgiliniz için birbirinden güzel hediye alternatifleri ile sizleri bekliyor. Brooks Brothers Kadın koleksiyonunda yer alan Zac Posen kreatif direktörlüğünde hazırlanan tasarımların yanı sıra eldiven, atkı, takı gibi şık aksesuarlar öne çıkıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI