Ana SayfaModaRosie Huntington-Whiteley'nin Kış Stilinden İlham Alın

Rosie Huntington-Whiteley’nin Kış Stilinden İlham Alın

Rosie Huntington-Whiteley'nin stil kodlarına baktığımızda basic parçalar ve minimal renkleri görüyoruz. Her mevsimde aynı stili uygulayan Rosie, kombinlerine hareket katmak içinse aksesuarlardan faydalanıyor. 

Rosie Instagram hesabında sıklıkla kombin fotoğrafları paylaşıyor. Siz de kış soğuklarında neler giyeceğinizi bir türlü kestiremiyorsanız onun stilinden ilham alabilirsiniz.

İlk kış kombini önerisine bakarsak siyah dar pantolon,gri boğazlı kazak ve blazer ceket görüyoruz. Aslında son derece risksiz ve basit olabilecek bu kombine Rosie nasıl bir dokunuş yaparak cool görünmüş dersiniz? Elbette havalı aksesuarları ile. Diz altında biten siyah çizmeleri kombinin kesinlikle yıldız parçası! Pantolonunu çizmeden sonra hafif bollaştırarak kullanması da onu stil sahibi kılan ufak bir detay.

Ayrıca ceketini omuzlarına atması, saçlarının bir kısmını boğazlı kazağının içinde bırakması da şıklığına şıklık katmış.

Bu kombin ise gerçek bir hafta sonu rahatlığını yansıtıyor! Sıcacık tutma garantili teddy kaban, siyah tayt ve siyah sweatshirt için en uygun ayakkabı da rahat lastik botlar olacak. Rosie şıklığından ödün vermemek için klasik bir el çantası kullanmış ancak siz rahatlığınızı garantilemek için sırt çantası da kullanabilirsiniz.

Rosie'yi rengarenk kıyafetler içerisinde görmek pek mümkün değil. En renkli kıyafetleri ise tıpkı bu kabandaki gibi pastel tonlarda oluyor. Siz de stilinizle damga vurmak istiyorsanız tasarım bir kaban edinebilirsiniz. 

Siyah pantolon bu sefer süet diz hizası çizmelerle birleşiyor. Toprak tonlarında oversize bir ceketin içerisine siyah basic tişört giyebilirsiniz. Rosie gibi stilinizi tamamlayacak parça ise gold bir zincir kolye olacak!

İşte size riskli bir Rosie Huntington-Whiteley kombini! Tamamı Rosie dokunuşlarından oluşan bu kombini denememeniz için hiçbir neden yok. Bunun için geniş paçalı pantolonunuzu topuklu sandaletlerinizin ipiyle ayak bileklerinize bağlayın. İnce bir kemer ve deri üst ise kombin için aradığınız diğer dokunuşlar olacak.

Çorap çizmelerden vazgeçemiyor musunuz? Gördüğü gibi Rosie de öyle! Siyah skinny pantolonunuzu siyah çorap çizmelerinizle tamamlayın. Üzerinize ise siyah bir üst ve deri görünümlü bir gömlek giyin. Monokrom stilin en iyi rengi baştan aşağı siyah! Zarif, havalı ve şık!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI