Ana SayfaModaRihanna Lüks Giyim Markası Fenty'yi Anlatıyor!

Rihanna Lüks Giyim Markası Fenty’yi Anlatıyor!

Rihanna’nın LVMH grubuna bağlı olarak açtığı lüks markası Fenty; ilk pop-up mağazasını Paris’te açtı. Markadan ilk kampanya görselleri eşliğinde Rihanna’nın ağzından Fenty mağazasını dinliyoruz. 

Rihanna, Fenty markasının ilk koleksiyonunu Çarşamba günü Paris'te modaseverlerin beğenisine sundu. Kendi markasına ait bir elbise ile açılışa katılan Rihanna'nın markası için erkek koleksiyonlarından ilham alan feminen bir çizgiye sahip olduğu söylenebilir. Fransa'nın en büyük şirketi LVMH kapsamında çıkan markayı Rihanna cüretkar ve cesur olarak tanımlıyor. 

"Nasıl giyindiğim, o an nasıl hissettiğimle alakalı" diyen Rihanna ekliyor "O an ne kadar rahat olmak istiyorum, ne kadar kötü kız olmak istiyorum, ne kadar muhafazakar ya da seksi olmak istiyorum. Bu şekilde çok farklı ve çok yönlü karakterler taşıyorum ve Fenty markası da bunu yansıtıyor.

Şu anda online ulaşılabilen markanın fiyat skalası €200 değerindeki tişört ve €1,100 değerindeki parka arasıda değişiyor.

"Umarım geniş bir kitleye ulaşabilirim." diyor Rihanna. "Dışarıda yürümek ve ürünlerimi giyen birini görmek için sabırsızlanıyorum. Bence bu benim için çok büyük bir an olacak."

Ayakkabı ve aksesuar da bulunduran koleksiyonda -ancak henüz çanta üretimleri yok- 46 bedene dek tasarımlar yer alıyor. "Ben kıvrımlı bir kızım" şekline açıklayan Rihanna "Eğer en başta ben giyemezsem, bu iş yürümez" diyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI