Ana SayfaModaPratik 3 Denim Kombini ile Ofis Şıklığını Garantileyin

Pratik 3 Denim Kombini ile Ofis Şıklığını Garantileyin

İşe kot pantolonla gitmek istiyor ancak fazla casual görünmekten korkuyorsanız önerdiğimiz ipuçları ve kombin önerileriyle bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Sonuçta denim pantolonlar gerçek bir kurtarıcı ve bunu neden ofis stilinize de adapte etmeyesiniz ki? 

Denim pantolonları bir başka kurtarıcı olan beyaz gömleklerle tamamlamayı deneyin. Ancak buradaki gömlek seçimi oldukça önemli. Stilinize uygun olacak şekilde gerçekten kalıbıyla ve kumaşıyla kaliteli bir görünüm yaratan beyaz bir gömleğe yatırım yapmak işinizi daima kolaylaştıracak. Jean pantolon, beyaz gömlek, ensede sıkı bir topuz ve gold halka küpe. Bu görünüm ofis stilinizde hem klasik hem de rahat bir görünüme ulaşmanızı sağlayacak.

Fotoğraf: @carodaur

İkinci önerimiz ise denim pantolonları yalnızca mavi renk olarak değerlendirmemeniz. Siyah kumaş pantolonlar ofis stilinde kurtarıcınız olabilir; bu defa siyahı jean seçeneklerinde tercih edin. Vücudunuza en yakıştırdığınız modelde bir siyah jean edinin ve bunu beyaz basic tişört + gömlek ile tamamlayın. Gömlek seçiminizi elegan bir görünüm için nötr tonlarda tutmanızı öneririz.

Fotoğraf: @anoukyve

Özellikle kış aylarında balıkçı yaka kazaklar hem şık bir görünüm yaratmada hem de bedeninizi sıcak tutmada etkili. Denim pantolonlarınızı boğazlı kazaklarla tamamlayın ve üzerinize blazer bir ceket atın. Fazla oversize olmayan ama boyfriend kalıplı herhangi bir ceket ya da kaban da bu görünümde yardımınıza koşabilir. 

Fotoğraf: @lovisabarkman

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI