Ana SayfaGüzellikParlak ve İddialı Renkte Ruj Kullanmadan Önce İzlemeniz Gereken Adımlar

Parlak ve İddialı Renkte Ruj Kullanmadan Önce İzlemeniz Gereken Adımlar

Hayallerinizdeki o iddialı tondaki ruju buldunuz. Peki iddiasını dudaklarınızda da sürdürmesi için ne yapmalısınız? Cevabı kesin: Sizin için listelediğimiz pratik adımları uygulayın!

1. Önce Peeling Uygulayın

Parlak renkte ruj, pürüzsüz dudaklar gerektirir. Julia Roberts, Maya Rudolph ve Lucy Boynton gibi isimlerin makyaj artisti olan Molly R. Stern; "hiçbir şey pürüzsüz iddialı dudaklar kadar öldürücü olamaz" diyor. Stern'in favori çözümü ise oldukça uygun fiyatlı. Esmer şeker ve hindistancevizi yağı karışımı yapıp buzdolabında bekletin. Diş fırçası ile uygulayarak peeling etkisi yaratın. 

Wholesome Organic Dark Brown Sugar

RMS Beauty Raw Coconut Cream

2. Lip balm ile yumuşatın

İnce bir katman olarak lp balm uygulamak olmazsa olmaz adımlar arasında. Ayrıca rujun dudaklarına bulaşma riskini de azaltıyor. 

Clinique Pep-Start Pout Perfecting Balm-Clear

3. Nude dudak kalemi kullanın

Ruju kusursuz uygulamanın en önemli adımlarından olan dudak kalemini nude tonlarda seçin. Böylece hata payı bırakabilirsiniz. 

Charlotte Tilbury Lip Cheat in Iconic Nude 

4. En keyif veren rengi seçin

Sakız pembesinden elektrik moruna; eğlenceli tonların geniş skalasından ilediğinizi seçin. Ünlü makyaj artistinin favori "mutluluk rengi" ise Chanel Rouge Allure Liquid Powder'ın 954 numarası. Siz de kendinizinkini bulun. 

Glossier Generation G 

Fotoğraf: @GEMMA_CHAN

Fenty Beauty by Rihanna Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color in Uncensored 

5. Sakin olun ve bu uygulama adımlarını izleyin

Eğer simetrik olarak sürme konusunda sorun yaşıyorsanız sakin olun. Her daim hatırlayıp durumu kolaylaştırabileceğiniz tüyolar mevcut. ilk olarak dudağınızın üst köşelerini boyayarak başlayın. Bir X çizebileceğiniz bu uygulama şeklinde hata payınız olacak. Hata ayaparsanız kulak çubuğuna biraz göz kremi sürüp silebilirsiniz. Eğer ruj sürme konusunda yeniyseniz mat olanlar yerine kremsi dokudaki rujları kullanın. Ruj fırçası kullanarak da daha iyi bir uygulama sağlayabilirsiniz. 

Fotoğraf: @MOLLYRSTERN

E.l.f Lip Defining Brush

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI