Ana SayfaModaParis Couture Haftası'ndan Hafızalara Kazınan Sokak Stilleri

Paris Couture Haftası’ndan Hafızalara Kazınan Sokak Stilleri

Moda haftalarına da jean pantolondan vazgeçemeyenler oluyor. Sezonun en hit ve elbette en sıcak tutan parçası şişme montlardan halen edinmediyseniz çok şey kaybediyorsunuz. Siyah şişme mont, bu sezon tüm kombinlerinize eşlik edecek. Kombininizi beyaz botlarla tamamlayabilirsiniz.

Bella Hadid gibi siz de kova şapkalara şans verin. Kova şapkalar ressam berelerinin tahtını çoktan salladı bile!

Model Grace Elizabeth, rahat stiliyle harika görünüyor. Bej rengi kumaş pantolonunuzu beyaz basic üstle tamamlayın ve üzerinize yine pantolonunuzun renklerine uyumlu bir kaban atın. Elizabeth ayakkabıda tercihini klasik beyaz Converse'den yana kullanmış. Spor görünümünü ise yeşil renkte taktığı bir çantayla pekiştirmiş.

Natalia Vodianova moda haftasının şüphesiz en unutulmaz görünümlerinden birine imza attı. İki yandan bacak dekolteli eteği, diz üstü siyah çizmeleri ve çiçek kabartmalı kazağıyla Vodianova gerçekten ilham verici görünüyor. Saç aksesuarı da cabası!

Kış aylarında kıyafetlerinizde krem rengi kullanmaktan çekinmeyin. Krem pantolon, bej kazak ve yine krem kabanınızı tasarım botlarınızla tamamlayın.

Pötikare kışı ısıtan desenlerden. Dilerseniz takım olarak kullanabilir dilerseniz ayrı parçalarla kombinleyebilirsiniz.

Çarpıcı bir kombinle daha karşınızdayız. Pantolonun paça detayı, hırkanın kol detayı harika bir görünüm yaratıyor. Fütüristik stilin sokağa en iyi uyarlamalarından biri. Renkler ise birbiriyle göz alan bir uyum yakalamış.

Etnik desenleri seviyorsanız şanslısınız. Zira bu desenler çizmeler ve hırkalarla çok iyi görünüyor, kışa da hareketlilik katıyor. 

Mor renk bu kışın öne çıkan renklerinden. Başarılı kullanımlarından birini görüyoruz.

Kahverengi ve sarının uyumunu daha önce fark etmiş miydiniz?

Siyah deri pantolon seviyorsanız bu parçaları romantik bir kombinde de kullanabilirsiniz. Siyah boğazlı kazak, beyaz palto ve zarif topuklu ayakkabıları deneyin.

Bordo ve morun uyumuna bayıldık!

Moda haftasının sevdiğimiz renk kombinlerinden biri de mavinin üç ayrı tonuna şahit olduğumuz bu görünüm oldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI