Ana SayfaAstrolojiNisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

Koç, Yükselen Koç 

Nisanın ilk haftasında odak noktası ev aile çocuklar olabilir. Günlük düzeninizde değiştirmek istediğiniz alışkanlıklarınızı, mutlu olmak için kabullerinizi değiştirebilir, sorumluluklarınızı yeniden planlayabilirsiniz. Kariyerinizde, aile içinde ayarlamalar söz konusu. Çünkü beklenmedik gelişmeler, hayatınızdaki her türlü ilişkiye yeni bir düzen arıyor özellikle de kariyerde. Dolunay; eş yeni iş fırsatları alanınızda meydana geliyor olacak. Sosyal çevrenizle ilgili olumlu gelişmeler, arkadaşlarınızla sanal ortamda sosyalleşmek, ciddi paylaşımlar yapmak; kriz çözen önemli konuşmalar için masaya oturmak anlamında olumlu. İlerleyen süreçte; mecburiyetler ve zorunluluklardan dolayı üzerinizdeki baskının arttığını hissedebilir ve biraz gerginlik yaşayabilirsiniz, özgürleşme ihtiyacı yüksek olacaktır. Nisan ayının son on günlük periyodunda, yüksek harcamalar, riskli alım satımlardan kaçınmak, gerekebilir. Sağlığınız, güvenliğiniz, kendinizle olan ilişkiniz ay sonuna doğru daha ön plana çıkmaya başlıyor ve kendinizle ilgili derin bir sorgulama sürecine çekilebilirsiniz. Gelecek planlarınızda ne var; hangi arkadaşlıklar ilişkiler size kendinizi iyi ve değerli hissettiriyor buna göre sessiz bir eleme süreci olasıdır.

Boğa, Yükselen Boğa 

Nisan ayının ilk döneminde; iletişim tarzınız, eğitimler, kendinizi konumlandırdığınız nokta ile ilgili içsel bir yenilik sürecine geçebilirsiniz. Beklediğiniz desteği alma, onaylanma arzusu güçlenebilir. Aileden beklenti, kazancınız, girişimlerinizden gelen para ile ilgili bir şeyleri yeniden planlamak akılcı olabilir. Beklentileriniz ile ilgili daha sessiz izlemede ve analizde kalacağınız bir süreçte; rutinler alanınızda meydana gelecek olan dolunay; çalışma hayatınızda yaşadığınız yerde dikkat edilmesi ve değiştirilmesi gereken konulara da farkındalık getiriyor olacak.  Yeni bir sağlık planını aktive edebilir, beslenme şeklinizde düzenleme yapabilirsiniz.. Belki bu süreçte yeni bir iş fırsatı belirebileceği gibi, belki mevcut işinizde patronlarınızla olan diyaloglarda ciddi gerginlikler yaşanabilir. Zihninizin size oyun oynayabileceği bir ay bu o nedenle, kelimeleri seçerken dikkatli olmakta fayda var. Zira Nisan sonunda burcunuza geçen Güneşin Uranüs ile de olan kavuşumu ve kendinizi yaratıcı süreçlerinizde engellenmiş hissetmek, iplerin kesin olarak kopmasına yol açabilir. Aslında çalışmak, kendinizi ispat etmek açısından olumlu ve güzel zamanlar. 

İkizler, Yükselen İkizler 

Nisan ayına aşk ilişkiler çocuklar hobiler evinizde meydana gelecek olan dolunay etkisi ile start veriyorsunuz.  İletişiminiz hızlanırken, öğrenme ve sosyalleşme ihtiyacınız da artıyor olacak. Hukuksal konular, yurt dışı bağlantılı işlerde bir şekilde engellenme duygusu yerini; yeni gelişmeler ile daha dinamik bir enerjiye bırakabilir. Ay ortasında krediler, ödemeler ile ilgili konularda yeni düzenlemeler yapma gereği ortaya çıkabilir. İlişkilerde çözüm bekleyen konular varsa bunların da yeniden kendini hatırlatması olasıdır. Kendi iç sesinizi dinleyebilir, vicdan muhasebesi yapabilir, yeterince anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Duygusal ilişkilerde daha fazla paylaşım ihtiyacı doğabilir. Kendinizi nasıl ifade etmeniz daha sağlıklı olur bunu tayin etmek zorlayıcı olabilir. Farkında olmadan daha dürtüsel ve lafını esirgemeyen bir tavır takınabilirsiniz. Öte yandan gruplar içinde aktif rol üstlenmek, daha fazla çalışmak gereken bir süreç olacak gibi bu Nisan. Her türlü iletişimde artan trafik ay sonuna doğru sizi biraz dinlenmeye, sakinleşmeye ihtiyaç duyan bir ruh haline sokabilir. Ay sonunda yaşadığınız yerde, sizden yaşça büyük olanlarla ya da beraber çalıştığınız kişiler ile aranızda restleşmeler yaşanabilir. Daha hassas olurken, anlaşılmaya olan ihtiyacınız yüksek olacaktır. Kardeşler, aile büyükleri akrabalardan sürpriz haberler alınması olasıdır.

Yengeç, Yükselen Yengeç 

Nisan Ayına kendi ihtiyaçlarınızı gözeterek başlayacağınızı, daha stratejik gözlemci bir ruh halinde olacağınızı söyleyebiliriz. ikili ilişkilerinizde, çalıştığınız ortamda yetkinlikleriniz ile ilgili bir takım görev dağılımlarını revize etmeye karar verebilirsiniz. Yuva alanınızda meydana gelecek olan Terazi dolunayı, elde olmayan durumların yaşadığınız yerde bir stress konusunun görünür olmasına yol açabilir. Bu en basitinden iş yükünüzün artması, yazışmaların, halledilmesi gereken projelerin yeniden düzenlenmesinden doğan ihtiyaçla; konforun kaçması şeklinde hissedilebileceği gibi, ailenizden birisi için iyi niyetli bir kaygı duygusuna kapılmak olarak da yorumlanabilir. Ay ortasında heyecanlı haberler, hızlı gelişmeler; yeni çevreler içinde yer almanızı sağlayabilir. Aynı zamanda bu dilim; neyin tamamlanıp neyin devamlılık kazanacağını da görmek açısından önemlidir. Ay sonuna doğru biraz daha hayatın keyif veren taraflarına odaklanmak, farklı yaşamları, yeni kültürleri araştırmak isteyebilir, buna engel olan her ne varsa takılmadan çok daha pozitif ve umutlu bir ruh haline bürünebilirsiniz. Bu bir aşka başlama kararı bile olabilir.

Aslan, Yükselen Aslan 

Ayın ilk haftasında; artan çalışma ve iletişim temposunu yeniden düzenleyebilmeniz için çok keyifli bir dolunay meydana geliyor. Bir proje hazırlıyorsanız, bununla ilgili bir değişim ve yeniden programlama ihtiyacı zamanınızı alabilir. Eşin hayatında hareketlilik sizi de rüzgarına alabilir, yeni iş fırsatları kapınızı çalabilir. Olası yasal süreçlerde ya da işinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.  Ayın ilk yarısı daha çok günlük rutinleriniz, çalışma düzeniniz, yakın çevreniz ve yaşantınızı biraz daha keyifli hale getirme odaklı olacaktır. İkinci yarısında ise; daha ciddi konuşmalar, krizleri masaya yatırarak çözümlenmesi kaçınılmaz bir süreç yaşanabilir. Umutlarınız, gelecek planlarınız için; kimlerle yola devam edecek, kimlerle vedalaşacaksınız aslında biraz bunu tartma zamanı gibi. Nisanın son 10 günlük döneminde; kariyer, sorumluluklar, aile alanınıza geçen Güneş, size problem çözebilme, kazanç yaratma imkanı, yaratıcı fikirler veriyor olacak ve heyecanınızı gizlemekte zorlanacaksınız gibi. Yani biraz düşünceli, keyif de alsanız endişeyi ve zihinsel sesi susturmakta zorlanarak giriş yaptığınız Nisan ayını, çok daha umut dolu kapatabileceğinizi söylemek mümkün.

Başak, Yükselen Başak 

Ortaklarınız, askıda kalan iş hayatıyla ilgili gelişmeler, yeni projelerinizle ilgili bir değişim dönüşüm zamanı. Kaygıyı arttırarak iletişimi daha da karmaşık hale getirmek mi yoksa yaratıcı ve iyi niyetli bir enerji ile yapıcı bir şekilde, süreci başarıyla sonuçlandırmak mı istiyorsunuz. Karar vereceksiniz. Para evinizde meydana gelecek olan dolunay, yeni bir yaratıcı süreç, sürpriz bir yurt dışı kontağı ile ilgili bir iş hakkında kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Öte yandan sağlığınız ile ilgili  göz arda edilmemesi gereken konular kendisini hatırlatıyor olacaktır. Kontrolünüz dışında gelişmeleri ayın ikinci yarısında yönetmeki, daha fazla günlük angaryayla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda konuşulmamış konular, varsa çocuklarınıza ilişkin gelişmeler ya da yatırımlarınızla ilgili sorumluluklar gün yüzüne çıkabilir.  9. Evinizde meydana gelen yeni ay ile de ay sonuna doğru, kendinizi yenilenmiş daha özgür, daha umutlu hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Sadece neyi nasıl harekete geçireceksiniz ve süreçleri nasıl organize etmelisiniz, bunu kararlamak biraz zor olacak gibi.

Terazi, Yükselen Terazi 

Sevgili teraziler, burcunuzda dolunayı ağırlayacağınız bu ay; gelecek ile ilgili planlamalar yapmak size oldukça iyi gelecek diyebiliriz. Yaratıcı bir projeniz varsa, onun altyapısını planlayabilirsiniz. Nasıl bir plan ve düzen inşaa edecek ve nelere gereksinim duyacaksınız. Bunları detaylandırmak için şahane bir zaman. Çocuklarınız varsa onların hayatında önemli bir dönem gene bu süreçte hissedilebilir. Bir aşk ilişkisi duygusal olarak risk alma ihtiyacı giderek güçleniyor olacaktır. Bu bir çocuk sahibi olmaya karar vermek olarak da çalışabilir bu etki. Yaşadığınız yerde majör değişimler gerçekleştirme kararı da alabilirsiniz bu ay. Belki bu bizzat sizin kendinizle ilgili de olabilir. Eşinizin çalışma düzeninde de yeni arayışlar ortaya çıkabilir. Yeni fikirler yeni çevrelerle kontak kurma ihtiyacı güçlenerek, risk almaktan korkulmayacağını söyleyebiliriz. Harcamalarınızda dikkatli olmak, olası borçları kapatmak açısından da önemli zamanlar. Krediler alanında meydana gelecek olan Boğa burcundaki yeni ay sürecinde zira yeni harcamalar görünürlük kazanabilir. Aynı zamanda bunu Ay sonunda yeni bir aşka yelken açmak, krizli bir durumla ilgili daha cesur stratejiler geliştirmek olarak da hissedilebilir. 

Akrep, Yükselen Akrep 

Ayın ilk yarısını biraz daha yaratıcı, daha meditatif, daha içsel geçirmek isteyeceğiniz bir süreç başlıyor. Terazi burcunda meydana gelecek olan dolunay sizin yaşadığınız yerde belki bizzat sizin kendinizle ilgili değişimler için harekete geçmeniz açısından motive edici olacak. Aklınızda olan, yazılmayı bekleyen her türlü eseri bu süreçte yazmaya başlayabilirsiniz mesela. Kaynaklarınıza sahip çıkmanızın önemini fark ederken, eş, ortak, yeni iş imkanlarından gelen fırsatların tadını çıkartıyor olacaksınız. Aslında biraz yoğun ve trafikli bir süreçtir bu.  O nedenle yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha değerli hissetmek için yeni alışkanlıklar ve yaşam biçimlerini araştırabilir, hayata geçirmek yolunda adım atabilirsiniz. Ay sonuna doğru boğa burcunda meydana gelecek olan yeni ay; sizin için gerek kariyer gerekse eşinizden gelecek olan kazanımlarınızda gerek sosyal çevre içinde sıçrama olarak hissedilecek bir sürece işaret ediyor. Sadece yeni bir iletişim dili belirlemek, beklentilerinizi paylaşmak için sabırlı olmak, engellerin olası nedenlerini idrak ederken daha sabırla yaklaşmak önem kazanıyor olacaktır.

Yay, Yükselen Yay 

Aşk ilişkiler umutlar neşe evinizde bir dolunay meydana geliyor sevgili Yaylar. Aşk ilişkiler gezegeni Venüs’ün yeni iş fırsatları, eş partner alanından yaptığı güzel açısı, hayatınıza yeni bir aşkı taşıyabileceği gibi, süregiden bir flörtü daha da önemli bir noktaya daha sağlam bir beraberliğe taşıyabilir. Kendinize daha çok değer vermeyi seçeceğiniz bu süreçte, eğlenceli aktivitelere başlayabilirsiniz. Ailenizde sizi mutlu edecek duyumlar, aile büyükleri ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabileceği gibi, yaşadığınız yerde ciddi kararların da verileceği bir ay olacak bu. Boğa burcunda meydana gelecek yeni ay ile yaşadığınız yerde sürpriz bir duyum, evliyseniz eşin kariyeri için önemli bir dönemeç sizi bekliyor. Harcamalarınıza dikkat etmeli ve belki de bir gelir gider tablosu yapmanız gerektiğini gene bu süreçte fark edebilirsiniz. Olası borçlar ya da destek aldığınız eşin ya da ailenin gelirinde yeni bir dönem başlayabilir. Sağlığınız ile ilgili yeni bir beslenme biçimi, yeni bir spora bu ay şans verebilirsiniz.

Oğlak, Yükselen Oğlak 

Sevgili oğlaklar; kariyeriniz ve sorumluluklarınız ile ilgili bir büyüme ve harekete geçme süreci içindesiniz. Sağlığınız ile ilgili özverili olmanız gerekirken, hayatınızı hak ettiğinizi düşündükleriniz ekseninde nasıl planlamanız gerekiyor bunu kestirmekte Ayın ilk iki haftasında zorlanabilirsiniz. Ancak oldukça yaratıcı, keyifli ve neşeli bir zaman dilimi yaşayacak olduğunuz gerçeğini gölgelemiyor bu durum. Hedeflerinizi ve angarya işlerinizi anlatan Merkür’ün koç burcuna geçişi ile yaşadığınız yerde ve kendinizle ilgili planlamaları daha hızlı ve pratik bir şekilde yola koyabilirsiniz. Yeni ve farklı olanı denemekten çekince duymayacağınız hareketli bir süreç. Güneşin yuva alanınızda yer alışı, evde kaldığımız bu süreçte yaşadığınız yeri iyileştirmeniz, güzelleştirmeniz açısından belki de en çok siz oğlaklara iyi geliyor diyebiliriz. Ay sonuna doğru, Boğa burcunda meydana gelecek olan yeni ay ise, sürpriz bir çocuk haberi, yeni bir girişim, yeni bir sosyal çevre, yeni bir  eğitime başlamak gibi belki oldukça sizi motive edecek özgürleştirecek, kendinizi iyi hissettirecek bir etki taşıyor. Elbette bunu gruplar içinde agresyon ve bireyselleşme ihtiyacı olarak da hissedebilirsiniz. O anlamda dikkatli olmakta fayda var diyebiliriz.

Kova, Yükselen Kova 

Sevgili kovalar. Aşk ilişkiler evinizde aşkın gezegeni Venüs; Güneşinizle bir arada ilerleyen Satürn. Ciddi beraberlikler kurmak açısından gökyüzü adeta sizin elinizden tutuyor. Elbette bunu bir projenin büyümesini sağlamak, çocuk sahibi olma kararı vermek, varsa çocuğunuzun hayatında bir eğitim, öğrenim sürecinin startını vermek, ya da var olan işinizde yeni bir uygulamaya geçmek olarak da hissedebilirsiniz. Ancak konu her ne olursa olsun, keskin hedefe odaklı ve mental anlamda güçlü ve soğukkanlı bir tutum içinde olabileceğinizi söyleyebiliriz. Terazi burcunda meydana gelecek dolunay etkisi ile, yurt dışı yabancılar havacılık uzak yollar ile bağlantılı konularda yeni bir planlama yapabilirsiniz. Olası evlilik söz nişan gibi bir sürecinde iseniz gene aynı şekilde bunu nasıl organize edeceğinize ilişkin planlama gerektiğini fark edebilirsiniz. Çalıştığınız yapıda, hayattan beklentiniz ve kendinizle ilgili tanımlamalarınızda da içsel bir sorgulama zamanındasınız. Boğa burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile kendinizle ve aileniz ile ilgili sürpriz kararlar alabilir yeni uygulamalara başlayabilirsiniz. 

Balık, Yükselen Balık 

Sevgili Balıklar; yuva aile kökler alanınızda yer alan Venüs, evde kaldığımız bu süre zarfında kendinizle daha iyi bir ilişki kurmanız açısından destekleyici. Aynı zamanda bu etki, ailenizle de güzel ve keyifli zamanlar geçirmek açısından umut verici. Kendinizi değerli hissetmek, paranızın hesabını yapmak sadece bu dönem biraz zorlu olabilir. Sizin dışınızdaki pek çok koşul, hayata karşı bakış açınızda majör değişimlere neden oluyor olabilir. Güçlü çevreler içinde olmak, yetkili kontaklar iş imkanları yakalamış olmak da Nisan ayında yeni bir anlam kazanacak sanki. İletişiminizde beklenmedik çıkışlar ile boğa burcunda meydana gelecek olan yeni ay etkisiyle; yeni çevreler arayışına girmeyi seçebilirsiniz mesela. İletişim tarzınızda bambaşka bir dil kullanmayı tercih edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda zorlandığınızı hissetmek, sağlık kaygısı taşımak da gene dikkat etmeniz gereken bir diğer konu. Bu noktada karamsarlaşmamak ve endişeli düşüncelerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Yeni bir imaj, yeni sorumluluklar, yeni bir aile düzenine geçmek açısından desteklendiğinizi hatırlayın. Varsa eşiniz de bu anlamda yanınızda olacak. Ya da hayatınızda önemli bir flört desteğini sizden esirgemeyecek. Her ne kadar finansal anlamda biraz zorlanma hissetseniz de aslında yeni projeler ay sonu yüzünüzü güldürmek için bekliyor olacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI