Ana SayfaMagazinNetflix Yapımı Türk Dizisinden İlk Fotoğraflar

Netflix Yapımı Türk Dizisinden İlk Fotoğraflar

 Netflix'in merakla beklenen orijinal Türk dizisi için en sonunda çekimlere başlandı. Bilindiği gibi Netflix geçtiğimiz mayıs ayında Türkçe orijinal içerik müjdesi vermişti.

Dizinin yapımı içinse Vatanım Sensin, İstanbullu Gelin, Gecenin Kraliçesi gibi yapımlarla tanınan O3 Medya ile anlaşıldığı duyurulmuştu. Çağatay Ulusoy‘un başrolünü üstleneceği dizinin kalan detayları ise gizemini koruyordu Senaryonun tamamlanmasının ardından dizinin  ilk set fotoğrafları Netflix'in resmi Twitter hesabında görücüye çıktı

Çekimleri henüz başlayan dizide Çağatay Ulusoy’a Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü eşlik ediyor. Dizinin ismi ise hala paylaşılmayanlar arasında.

Netflix, dizinin konusunu ise şu şekilde açıklamıştı: “Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.”

Ayrıca Netflix Türk Filmleri listemize de göz atabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI