Ana SayfaDizi ve Film ÖnerileriNetflix Türk Filmleri: Netflix'te İzlenebilen 25 Türk Filmi

Netflix Türk Filmleri: Netflix’te İzlenebilen 25 Türk Filmi

Ayla (2017)

Gerçek hayattan uyarlanan hikayesiyle yürekleri sızlatan Ayla filmi, savaş döneminde Koreli bir yetimi kurtararak onunla bağ kuran bir astsubayın hayatını konu ediniyor. Can Ulkay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Çetin Tekindor, İsmail Hacıoğlu, Ali Atay ve Damla Sönmez gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

IMDb puanı: 8,7

Aile Arasında (2017)

Komik bir tesadüf ile tanışan Fikret ve Solmaz'ın eğlenceli hikayesini anlatan filmin oyuncuları arasında Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Ayrıca bu eğlenceli film dizileriyle kitleleri güldüren başarılı komedi senaristi Gülse Birsel'in ilk sinema yazarlığı deneyimi.

IMDb puanı: 7,8

Ölümlü Dünya (2018)

Ali Atay'ın yönettiği komedi ve aksiyon türündeki film zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul, İrem Sak ve Doğu Demirkol'u izlemek mümkün. Nesillerdir asıl mesleği kiralık katil olan bir ailenin verilen bir görevi eline yüzüne bulaştırmasıyla oluşan, bol koşuşturmaca ve absürd komedi barındıran bir hikaye!

IMDb puanı: 7,8

Eğer aksiyon ve macera türünde filmler arıyorsanız, aksiyon film önerileri listemize göz atın!

Organize İşler Sazan Sarmalı (2019)

2005 yapımı Organize İşler'in 14 yıllık özleminin ardından Sazan Sarmalı 2019'da izleyiciyle buluştu! Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu edinirken aile ve arkadaşlık bağlarına da dokunan filmin oyuncu kadrosundaki isimler ise şöyle: Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Güven Kıraç… 

IMDb puanı: 6,0

Arif V 216 (2018)

Cem Yılmaz'ın ikonlaşmış Arif karakteri ve Ozan Güven'in 216 karakterinin buluştuğu son hikaye Arif V 216 izlerken sizi zaman yolculuğuna çıkaracak.

IMDb puanı: 7,4

İkimizin Yerine (2016)

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in paylaştığı İkimizin Yerine sıcak bir aşk hikayesi izlemek isteyenleri mutlu edecek!

IMDb puanı: 6,8

Patron Mutlu Son İstiyor (2014)

Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın rol aldığı film hikayesiyle olduğu kadar Kapadokya bölgesinde çekilen doğa harikası sahneleriyle de kalbinizi çalacak.

IMDb puanı: 6,1

Bana Masal Anlatma (2015)

Hande Dogandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt gibi isimleri bir araya getiren yağımın yönetmen koltuğunda Burak Aksak oturuyor. Bu masalsı hikaye yüzünüzü güldürmeyi vadediyor.

IMDb puanı: 7,6

Görümce (2016)

Kıvanç Baruönü'nün yönetmenliğindeki Görümce, adından da anlaşılacağı gibi lafını esirgemeyen zor bir görümcenin kardeşine yaşattıklarını konu ediniyor. Kadroda Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece gibi isimler var.

IMDb puanı: 5,1

Kocan Kadar Konuş (2015)

Şebnem Burcuoğlu'nun aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan film Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ı bir araya getiriyor.

IMDb puanı: 6,3

Kocan Kadar Konuş Diriliş (2016)

İkinci kitabın da sinemaya uyarlanmasıyla Efsun ve Sinan'ın hikayesi devam ediyor.

IMDb puanı: 5,9

Senden Bana Kalan (2015)

Neslihan Atagül ve Ekin Koç'un rol aldığı bu sıcak aşk filmi aradığınız romantizmi yaşatacak.

IMDb puanı: 6,7

Unutursam Fısılda (2014)

Ülkemizde dram ve romantik filmlerin usta yönetmeni Çağan Irmak 2014'te Unutursam Fısılda'yı yönetti. Başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür ve Kerem Bürsin'in keyifli uyumu da cabası! Filmin şarkıları ise Kenan Doğulu tarafından yaratıldı.

IMDb puanı: 7,5

Delibal (2015)

Ali Bilgin'in yönettiği Delibal'ın başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu paylaşıyor. 

IMDb puanı: 6,9

Bi Küçük Eylül Meselesi (2014)

Film, kusursuz hayatında talihsiz bir kaza yaşayarak hafızasını kaybeden bir kadının Bozcaada'ya giderek kendisini bambaşka bir hayatın ve aşkın içerisinde bulmasını konu ediniyor. Başrollerde ise Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek var.

IMDb puanı: 7,3

Pek Yakında (2014)

Yönetmenliğini ve senaristliğini komedyen Cem Yılmaz'ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor gibi pek çok isim bulunuyor. Hayatını korsan film satarak kazanan bir türlü tutunamamış bir oyuncu olan Zafer'in eşini yeniden kazanma ve sinema sektörüne dönüş serüvenini anlatan film renkli karelere imza atıyor.

IMDb puanı: 7,6

Eşkıya (1996)

Türk sinemasının kült filmleri arasında yer alan Eşkıya, kadrosunda Şener Şen, Uğur Yücel, Yeşim Salkım gibi isimleri ağırlıyor. Film hapse düşmesine sebep olan arkadaşının peşine düşen bir adamın hikayesini konu alıyor.

IMDb puanı: 8,3

Maide'nin Altın Günü (2017)

Tipik bir altın günü teyzesi olan Maide teyze ve yeğeninin absürdlüklerle dolu macerasına hazır mısınız?

IMDb puanı: 3,8

Kelebeğin Rüyası (2013)

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı filmde Mert FıratKıvanç Tatlıtuğ ve Belçim Bilgin başrolü paylaşıyor. Film iki genç şair olan Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun dostluk ve aşk ilişkilerini konu alıyor.

IMDb puanı: 7,8

İstanbul Kırmızısı (2017)

Bir Ferzan Özpetek filmi olan İstanbul Kırmızısı'nın oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün ve Mehmet Günsür var.

IMDb puanı: 5,5

Babam ve Oğlum (2005)

Çağan Irmak'ın en etkileyici dram filmlerinin başında gelen Babam ve Oğlum Çetin Tekindor ve Hümeyra gibi ustaları bir araya getiriyor.

IMDb puanı: 8,4

Tamam Mıyız? (2013)

Bedensel engelli İhsan'ın ve hayatta ne istediğini bir türlü çözememiş olmanın yüküyle kendisini mutsuz hisseden Temmuz'un yolları kesişiyor. Çağan Irmak yönetmenliğindeki filmde, Aras Bulut İynemli ve Deniz Celiloğlu başrolde.

IMDb puanı: 7,1

Ailecek Şaşkınız (2018)

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy'un başrolde yer aldığı filmde beklediğiniz romantik komedi tınısını yakalayacaksınız.

IMDb puanı: 6,5

Hadi İnşallah (2014)

Büşra Pekin ve Murat Boz'u buluşturan film aşık olduğu adamı elde etmek için elinden geleni yapan bir kadının hikayesini konu ediniyor.

IMDb puanı: 5,6

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok (2017)

Onur Ünlü'nün yönetmen koltuğunda oturduğu filmde başrolü Demet Evgar, Fatih Artman, Ezgi Eyüboğlu gibi isimler paylaşıyor.

IMDb puanı: 5,3

Netflix Türk filmleri size yeterli gelmedi mi? O halde fantastik film önerileri yazımızda en iyi Netflix Bilim Kurgu Filmlerine ya da Bollywood yapımı En İyi Hint Filmleri listelerimize göz atın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI