Ana SayfaDefileNEJ, 21/22 Sonbahar Kış “CIRCLE” Koleksiyonu

NEJ, 21/22 Sonbahar Kış “CIRCLE” Koleksiyonu

Sonbahar/Kış 2021/22 “Circle” koleksiyonunda Nej, sürdürülebilir yaşamı temsilen, Hayat Ağacı yaşam döngüsünden ilham alıyor. Doğada üretkenlik ve çeşitliliğin devamlılığı sağlayan, daimî olabilme yeteneğini koruyan bilge ağaç, Hayat Ağacı… O, bütün evreni birbirine bağlar; dünyanın merkezinden kökleriyle derin sulara, gövdesiyle yeryüzüne, dallarıyla sonsuz uzaya yaşam veriyor.

Sürdürülebilir, koruma ve kontrol altındaki ormanlardan, sürdürülebilirlik ilke ve şartlar ile, okaliptüs ağaçlarının sıvısından elde edilen kumaşlar Nej tasarımları ile kadının bedeninde hayat buluyor, hayat veriyor ve yaşam döngüsü devam ediyor.

Doğal kaynakların hızlı ve yüksek tüketimi, kirlilik, küresel ısınma pek çok ekosistemi derinden sarsıyor. Nej kadını modanın doğayla, insanla olan ilişkisini yeniden tanımlıyor ve doğadaki ayak izimizi minimuma indirme çözüm yolları arıyor.

Sonbahar/Kış 2021/22 “Circle” koleksiyonunda doğanın yeşil ve kahve yansımalarına yaşam suyunun derin denizleri eşlik ediyor. Sükûnet inci tonunda beklerken, ateşli kırmızlar tutku ile umudu çağırıyor ve organik, sürdürülebilir biogradable kumaşlarla Nej tasarımları kadına ulaşıyor.

İpeğin dayanılmaz hafifliği, el yapımı keçelerin sıcaklığı, dönüşen dönüştüren fillsens ile Nej, doğal olan doğadan gelen ile geçmişten geleceğe yaşam bağı kuruyor.

Dönüştürülebilir geleceğe değer katarak Nej Kadını ile döngü devam ediyor zaman sonsuzluğa dönüyor…

Avrupa ile Asya’yı öpüştüren Zeus’un aşkı, medeniyetlerin beşiği derin mavi altın boynuz ve tarihe tanıklık eden zamansız mekân Haliç Kongre Merkezi, Nej dünyasına şahit oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI