Ana SayfaYaşamNasıl Yapılır?: Partnerinizi Yatakta Daha İyi Hale Nasıl Getirebilirsiniz?

Nasıl Yapılır?: Partnerinizi Yatakta Daha İyi Hale Nasıl Getirebilirsiniz?

“Trendus ile Nasıl Yapılır?” başlığında vereceğimiz tüm tüyoları not almak isteyeceksiniz! Bu kez pek çok kişiye göre imkansız ancak emek vermeniz halinde başarılı olacağınız bir konuya değiniyoruz. Partnerinizi yatakta daha başarılı hale getirmek mümkün mü? Yatakta nasıl bir yol izlemek gerekiyor? İşte cevapları….

Partnerinizden yatakta farklı şeyler yapmasını istemek, geleneksel bakış açısına göre onun cinsel hünerlerini küçümsemek gibi gelebilir ama aslında değil. Bunu, kendisini yatakta geliştirmek isteyen her erkek takdir edecektir.   

1- Onu mastürbasyon yaparken izleyin ve siz orgazm olurken sizi görmesini sağlayın 

"Bunun kime ne yararı var?" diye düşünebilirsiniz ama işte konu o değil! Aslında normalde ona nasıl orgazm olduğunu göstererek; ona bir örnek vermiş oluyorsunuz. Artık sizin nasıl gerçekte orgazm olduğunuzu bilecek (özellikle orgazm taklidi yapıyorsanız!) ve bir sonraki sefer aynısını kendisi de yaratmaya çalışacak! 

2- Vibratörü işe katın  

Nispeten göze çarpmayacak bir şey bulmaya çalışın (mermi vibratörleri deneyin). Amaç seks sırasında klitorisi üzerinde nasıl çalışacağını ona göstermek. Ya da sadece oraya yerleştirin ve vücutlarınızın arasına sıkıştırın ki ikiniz için de işe yarasın. 

3. En hafif seviyede BDSM önerin 

Onu bağlayın ve ona, kendinize nasıl davranmasını istediğinizi söyleyin. Eğer bu seksi bir oyunun parçasıysa talimatlarınız hakkında iki kez düşünmeyecektir. 

4- Onun ellerini alın (ya da poposunu?) ve ona rehberlik edin  

Söylemeyin, ona gösterin. Bu sadece hikaye anlatımı değil seks için de geçerli. Aktif olarak ona neler istediğinizi göstermek; dirty talk'tan daha çok işe yarayabilir. 

5. Birlikte porno izleyin ve denemek istediğiniz şeyleri belirtin 

Bu, farklı bir şeyler denemek için sıcak bir yoldur. Gördüğünüz şey bi fantezi, bir seks pozisyonu, bir konuşma tarzı veya kostüm ya da ortam bile olabilir. Yeter ki ne istediğinizi açık bir şekilde dile getirin.

6. Seks için farklı bir odaya gidin 

Yatak odasında seks, artık bir rutini de beraberinde getirecektir. Ama yeni bir ortamdaysanız, yaratıcı olmak zorundasınız. Yeni pozisyonlar denemek için bunu bir fırsat olarak kullanın. Mesela Mutfak tezgahının üzerinde neler yapabilirsiniz? 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI