Ana SayfaMagazinMillie Bobby Brown Aktivizm ve Sosyal Medyadaki Zorbalık Üzerine Konuştu

Millie Bobby Brown Aktivizm ve Sosyal Medyadaki Zorbalık Üzerine Konuştu

Hayatımıza Stranger Things dizisindeki Eleven rolü ile giren genç yıldız Millie Bobby Brown için herşey yeni başlıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl 14 yaşındayken en genç UNICEF İyi Niyet Elçisi seçilen Brown, nasıl aktivist olmaya karar verdiğini bir dergi için anlattı.

"Aktivist olmak inandığınız şey için ayakta durmak ve onun için sesinizi kullanmaktır" diyen Brown UNICEF'teki görevi hakkında bir dergi için ünlü oyuncu Orlando Bloom'a konuştu.

"Genç insanların hayatları her geçen gün daha da baskı altına giriyor. Her şeyden önce, çocukların şiddet ve sömürüden korunduğundan emin olmak istiyorum. Ayrıca sosyal medyadaki negatiflik ile de mücadele etmek istiyorum; çünkü aynı durumu ben de yaşadım -bu bir hastalık gibi. Negatif nefret benim için oldukça korkutucu. İklim değişikliği de benim için ayrıca önemli. "

"İngiltere'deki okul günlerimde ben de zorbalığa maruz kalmıştım. Bu yüzden zorbalığa karşı mücadele etmek benim için çok önemli. Sırf bu yüzden okul değiştirdiğim oldu, anksiyete krizlerim başladı ve bugün hala baş etmeye çalıştığım sorunlarım var. Hem gerçek hayattaki hem de sosyal medyadaki durumlarla aynı anda baş etmeye çalışmak ruhunuzu kırıyor, ayrıca sosyal medyadaki insanların yorumlarını okumak oldukça can acıtıcı oluyor. Endüstride yer alanlar olarak negatifliğin daha çok farkında olmalıyız ve sevginin önemini anlamalıyız. Sosyal medyada başta çok fazla sevgi görüyorsunuz, sonrasında ise insanlar sadece nefrete odaklanıyor.

"Sosyal medya dünyadaki en güzel yerlerden biri ve aynı zamanda dünyadaki en kötü yerlerden biri. Harika mesajlar alabiliyor; hiç duyulmamış konular hakkında farkındalık yaratabiliyorsunuz. Kimse sosyal medyada sevgi ve pozitiflik olmadığını söyleyemez ancak zorbalığın da çok yüksek oranda olduğu bir gerçek."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI