Ana SayfaGüzellikMezuniyet İçin En Popüler 8 Saç Modeli

Mezuniyet İçin En Popüler 8 Saç Modeli

Siz de mezuniyet kutlamanızda risk almak istemiyorsanız oyuncu Laura Harrie'nin favori davet saçını tercih edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey saçlarınızı nostaljik bir şekilde yandan ayırarak dalgalandırmak. Hepsi bu kadar!

Instagram: @lauraharrier

Moda ikonu Negin Mirsalehi gibi siz de hareketli ve eğlenceli bir elbise tercih ediyorsanız en ideal saç modeli kesinlikle bu! Böylece elbiseniz ilgi odağı olmaya devam edecek.

Instagram: @brittsully

Sadelikten yana olanlar eminiz ki Sophie Turner'ın bu görünümüne bayılacak. Bu model için saçlarınızın hafif katlı bir kesime sahip olmasına dikkat etmelisin ki gereken hacimli ve dolgun görünümü verebilesiniz.

Instagram: @georgieeisdell

Ünlü fenomen Camila Coelho gibi sımsıkı taranmış bir topuz genç ve dinamik enerjinizi yansıtacak.

Instagram: @cashlawlesshair

Mezuniyetin yıldızı olmaya hazır olun! Margot Robbie'nin Cannes film festivalinde tercih ettiği bu görünüm en yeni trendler arasına girdi! Kitleleri peşinizden sürüklemeye hazır mısınız?

Instagram: @patidubroff

Gelelim aksesuarlara. Romantik tokalar ile sade ve şık elbiselerinizi destekleyin.

Instagram: @ameliajanehair

Daha modern bir hava yaratmak istiyorsanız bu saç modeli tam size göre! Siyah bir slip dress, bantlı sandaletler, kırmızı ruj ve bu saç modeliyle nefes kesici görünebilirsiniz.

Instagram: @ashleeroseboots

Yazılı tokalar bu sene zirvede! Siz de vermek istediğiniz mesajın yazılı olduğu tokanızı edinin ve saçınıza iliştirin. İşte hazırsınız!

Instagram: @mykitsch

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI