Ana SayfaModaLoveist Store Tasarımlarıyla Plajlarda Şıklığınızla Dikkat Çekin

Loveist Store Tasarımlarıyla Plajlarda Şıklığınızla Dikkat Çekin

Aslı Zeynep Yıldız  yarattığı Loveist store Beachwear markası ile, özel kumaşlar üzerine hazırladığı desenlerle plaj giyimine imzasını atıyor.

Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünü bitirdikten sonra tekstil ve moda sektorlerinde kazandığı deneyimlerini 2019 yılında, kendi markası olan, “Loveist Store Beachwear’ da yansıttı.

Ss’19 Koleksiyonunda Tropikal desen trendi çizgilerinden esinlenerek , Tropik yaşantıyı sembolize eden renkleri ve sembolleri, kendine özgü yorumu ile tasarıma dönüştürüyor.

Yeni sezonda keten, viskon, poplin gibi doğal kumaşların çoğunlukta bulununduğu, Palmiye motifleri, Puantiye ,POP-art, tropik çiçeklerle sembolleri ve Yıldız temalı özel aksesuarları kullanarak pozitif , enerjik, eğlenceli ve zarif silüetleri hayatımıza taşıyor.

Sembollerin ve renklerin yüksek enerjilerini kullanarak stilinize ışık & enerji getirmesi için üretiyor.

“Moda, geçicidir; stil, kalıcı…” sözlerini motto alan  birçok stile hitap edip , güncel trendleri bugün ve gelecekle bağdaştıran sanatçı bunu tasarımlarına da yansıtıyor. Yenilikçi ve genç bir marka olarak tanımladığı markası Loveist Store plaj giyimi ürünlerini kullanırken, hissedeceğiniz enerjilerle siz de kendinizi şanslı , özel ve cool hissetmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Farklı pret-a-porter üretmeye devam ederken ürünler instagram ve internet sitesi üzerinden incelenebilir.

@loveist_beachwear
www.loveistsore.com.tr

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI