Ana SayfaGüzellikLierac'ın Hedefe Yönelik Maskeleri ile Eşsiz Yaz Bakımı

Lierac’ın Hedefe Yönelik Maskeleri ile Eşsiz Yaz Bakımı

LIERAC Lift Integral Tüm Cilt Tipleri İçin Cilt Dinamiğini Yenileyen Sıkılaştırıcı Maske

Yaz akşamları öncesi toparlayıcı etki

 Yaz partileri ve akşam buluşmaları öncesi toparlayıcı ve dolgunlaştırıcı etki sunan efsanevi Lierac Lift Integral serisinin tüm cilt tiplerine uygun Flash Lift maskesi cilt dinamiğinin yenilenmesine destek olurken daha parlak bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. İçeriğindeki maun ağacı ekstresi ile cildin sıkılaşmasına, mor lale ekstresi ile kırışıklıkların doldurulmasına ve hyaluronik 3 konsantresi ile yaşlanma karşıtı aksiyona destek veriyor. Jel dokulu maske, cilt dokusunu onarırken, cildinizi ışıltılı bir görünüme kavuşturarak yaz akşamlarına sizi hazırlıyor!

LIERAC Premium Anında Gençlik Etkisi Sunan Eşsiz Global Yaşlanma Karşıtı Maske

Tüm yaşlanma belirtileri ve genç bir cilt görünümü için

 Global yaşlanma belirtilerine karşı etkili Premium maske cildi pürüzsüzleştirmeye ve güzelleştirmeye destek oluyor. İçeriğindeki hyaluronik asit ve Lierac’ın hibridizasyon kozmetik anlayışı ile geliştirilen Premium Hücresel Kompleks, yaşlanmanın tüm görünen işaretleri olan derin kırışıklıkların azalmasını sağlıyor. İçeriğindeki mikro pigmentler sayesinde cildin anında daha dolgun ve ışıltılı görünüme kavuşmasını destekleyen maske siyah çiçekler-siyah orkide, siyah gül, siyah gelincik- sayesinde cildinize benzersiz bir beslenme sunuyor.

LIERAC Supra Radiance Tüm Cilt Tipleri İçin Çift Peeling Etkili Işıltı Sunan Maske

Hem peeling hem ışıltı sunan etki

 Cilde ışıltı veren, cilt tonunun eşitlenmesine ve solgun görünümün giderilmesine destek olan maske;  içeriğindeki karaısırgan otu ile cilt kalitesinin artmasına, hyalu-3 konsantresi ile ciltte yaşlanma karşıtı aksiyona, AHA’lar ile cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olurken, mikro kristaller ile çift peeling aksiyonu sağlar. Aktif içeriklerin birleşiminden oluşan çift peeling etkili maske; uygulandığı andan itibaren taze ve pürüzsüz bir cilt görünümünün sağlanmasına destek oluyor.

LIERAC Lumilogie Koyu Leke Karşıtı Aydınlık Veren Düzenleyici Maske

Plajda lekesiz ve parlak bir görünüm için

 Lumilogie Brightening Maske, aydınlatıcı özelliği ile yaz bakım ritüelinizin vazgeçilmezi olacak. İçeriğindeki beyaz çay ekstresi oksidatif stres ile savaşarak, melanin üretimini yavaşlatıyor. Yaz mevsimi boyunca, güneşe maruz kalan cildiniz için eşsiz bir aydınlatıcı bakım sunan maske, hücre yenileyen kum zambağı ekstresi ve yeniden yapılandırıcı sinir otu ekstresi ile leke problemi görülen ciltlerde derinlemesine arınma sağlıyor.

LIERAC Sebologie Akneli Ciltler İçin Derinlemesine Temizleyici Peeling Etkili Maske

Pürüzsüz ve mat bir görünüm için

 İçeriğindeki yeşil ve beyaz kil ile derinlemesine temizleme ve sebum üretiminde %100 azalma sağlıyor. Haftada 1 veya 2 kez kuru cilde uygulanan maske, 10 dakika bekletildikten sonra masaj hareketleri ile yıkanarak temizleniyor.  Mikrokapsüller ile arındırıcı etki yaratıyor.

LIERAC Hydragenist Oksijen Veren, Dolgunlaştırıcı, Anında Nem Veren Maske

Yazın kuruyan cilde derinlemesine nem sunan etki

 Yazın güneş, deniz suyu ile kuruyan cildinize özel bakım ve nem ışıltısı sunan Lierac Hydragenist maske oksijen benzeri mineraller ve hyalüronik asit ile anında nemlendirici etki yaratıyor. İçerisindeki onarıcı çiçek yağları ile cildinize oksijen banyosu yapan maske nem, ışıltı ve parlaklık sunuyor. Balsam-jel yapısı ile cildinizi derinlemesine nemlendirirken, yazın taze ve ferahlatıcı etki sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI