Ana SayfaGüzellikLady Gaga Çıkardığı Makyaj Markasını Anlattı

Lady Gaga Çıkardığı Makyaj Markasını Anlattı

Lady Gaga da kendi makyaj koleksiyonunu çıkaran ünlüler kervanına katıldı. Haus Laboratories adını verdiği markayı onun ağzından dinleyin…

Lady Gaga bu markanın hayatınızı değiştirmesini istiyor

"Makyaj hayatımı değiştirdi. Asla güzel hissetmedim ve hala kendimi güzel hissetmediğim günler oluyor. Tüm özgüvensizliklerim, küçük yaşlarımda zorbalığa uğramamdan kaynaklı ve geri dönüp tekrar bana zarar veriyor bu duygular. Daha sonrasında makyajı keşfettim ve bununla kendimi süperkahraman gibi hissettim. Bana uçmam için gerekli kanatları verdi.”

Lady Gaga aynı zamanda farların dökülmesine bir son vermek istiyor

"Genelde en çok sinirimi bozan şey, tüm cilt makyajımı yaptıktan sonra farımı uygulamam ve o farın da yüzüme dökülmesi oluyor. Ancak markamın farları tüm bu durumlar için test edildi ve asla dökülmüyor!”

Ve dudak kalemi hataları…

"İlk olarak hayallerimdeki dudak kalemini yaratmak istedim. Dudak kalemlerini çok seviyorum ama nedense bende onları kullanmak genelde faciayla sonuçlanıyor. Çatlama yapabiliyor ya da rengi kuru alanlarda daha koyu durabiliyor.

Ancak benim yarattığım formülle; dudaklarınızı mükemmel bir şekilde çizebilir veya içini doldurabilirsiniz. Bitişi yarı mat ve yüksek pigmentli. Ancak yoğunluğu kendiniz de ayarlayabilir, yanaklarınıza da uygulayabilirsiniz. RIP lip liner adını verdik, çünkü uğruna ölünebilecek bir dudak kalemi!

Her ürün pratik, aynı zamanda özgürleştirici

"Bana göre dünya genel olarak herkesin birbirine benzemeye çalıştığı bir yer haline gelmeye başladı. Sosyal medya devasa bir güzellik yarışması gibi. Eğer tüm yüzünüze makyaj uygulamak sizi mutlu ediyorsa bunun iyi olmadığını ya da doğal olmadığını söyleyecek değilim. Yani demek istediğim, siz hala sizsiniz. Ama bazı insanlar makyaja rağmen hala içlerinde kendileri gibi hissetmiyorlar. Yapıyorlar çünkü bu bir trend. Haus Laboratories markasında kendinizi görmenizi istiyoruz. Aynaya baktığınız zaman "Bu görmeyi sevdiğin sensin. Bu insana aşıksın" demesini istiyoruz.

Haus Laboratories markasının yapımı 2 yılı aldı

Annemi gururlandıran bu şirketi, bir girişimci olarak, sıfırdan yaptım. Bir yatırımcımız var ve her şeyi biraraya getirdim.15 çalışanı olan bir şirket bu. Tonlarca pano yaptım; tüm makyajlarımızdan, model ya da ürün çekimlerimizden oluşan. Sonrasında anneme takdim ettim. Onu tahta dolu bir odaya getirdim ve dedim ki, ' Anne, bir şey üzerinde çalışıyorum ve sana göstermek istiyorum. ' Çok özel bir andı.”

Ama aynı zamanda bu fikir 30 yıldır vardı

"Ben anneme her zaman çok yakın oldum. Küçükken onun gündüz rutininden etkilenirdim. Erkenden uyanıp onun işe hazırlanmasını izlerdim. Fondötenini, maskarasını ve rujunu uygulardı. Çok güzel ve çok güçlü görünürdü. Onun cesur görünümü bana ilham verdi. Cesaretin pek çok farklı şekilde olabileceğini anlayarak büyüdüm ve bunlardan biri de makyajdı.”

Annem içi ve dışı güzel bir insan. Ne nadir bir özellik ama! Gerçekten umuyorum ki bir küçük bir kızım ya da oğlum olduğunda ve annelerini makyajını yaparken izlediklerinde aynı deneyimi hissetsinler. Ebeveynlerimizle bağ kurabildiğimiz o an, en büyük hediye bence.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI