Ana SayfaMagazinKylie Jenner'ın Gösterişli Tatili

Kylie Jenner’ın Gösterişli Tatili

Kylie Jenner, cilt bakım markası Kylie Skin’in yenis serisini kutlamak üzere Turks ve Caicos Adaları’nda arkadaşlarıyla lüks bir tatil yaptı. İşte adım adım bu lüks tatilin ayrıntıları…

Kylie Jenner, Kylie Skin markasıyla da başarılarına devam ediyor. Markanın vücut losyonu, hindistan cevizli vücut peelingi ve SPF30 korumalı vücut yağının da bulunduğu yeni ürün serisi kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Kylie Jenner ise bu ikinci part ürün serisini arkadaşlarıyla Turks ve Caicos Adaları'nda lüks bir tatille kutlamaya karar verdi.

Üstelik bebeği Stormi'nin bile kendisine ayrı özel bir suitinin olduğu; Kylie Skin logolu bir özel uçak ile!

Jenner'ın sadece hasır bir şapkayla yer aldığı bu karesi; 10 milyondan fazla beğeni aldı. (Biz bu satırları yazarken beğeninin arttığına eminiz!)

Tatil ekibinde Jenner'ın uzun süredir en iyi arkadaşı olan Anastasia Karanikolaou da vardı. İkili, baştan aşağıya Jacquemus imzalı görünümleriyle harika görünüyor. 

Bu karede ise ikili Maisie Wilen imzalı bodycon parçaları tercih etmiş. Maisie Wilen'ın, Kanye West'in kadınlara yönelik yeni lüks giyim markası olduğunu belirtelim. 

Jenner'ın plaj için tercihi ise mavi Chanel bikiniden yana oldu. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI