Ana SayfaSağlıkKısıtlı Zamanı Olanlar İçin Dört Egzersiz Tüyosu!

Kısıtlı Zamanı Olanlar İçin Dört Egzersiz Tüyosu!

Çoğu insan hayatına sporu dahil etmek ister ancak aile, iş, çocuklar, uzaklık, yorgunluk gibi daha çok çeşitlendirilecek bahanelerle spora gereken zamanı ayıramaz. Şimdi size planlarınızı daha pürüzsüz ve aksatmadan uygulamanız için dört tüyo vereceğiz.
 

Hem dinlenerek hem de normal egzersizden daha aktif bir şekilde antrenman yaparak çok verimli bir şekilde kalori yakabilirsiniz. Normal egzersiz süresinin yarısı kadar sürede ancak daha yoğun ve dinlenmeli bir programı deneyin. Sürekli olmasa da zamanınızın kısıtlı olduğu zamanlarda mutlaka bu programı uygulayın.
 

Herhangi bir sebeple ekran başına bağlı kalmak durumundaysanız, siz de reklam aralarında egzersiz yapmayı deneyin. Elinizin altında ufak çaplı ağırlıklar, ip, ya da bir mat bulundurun ve reklam aralarında antrenman yapın.
 

Günlük egzersizini aksatacağınız zamanlarda arabanızı bir köşeye bırakın ve her yere yürümeyi deneyin. Asonsör kullanmak yerine merdivenleri kullanın ve oturduğunuz masadan belirli aralıklarla ayağı kalkarak biraz dolanın. Hem kan akışınız artacak hem de egzersiz kadar olmasa da en azından biraz kalori yakacaksınız.
 

Sürekli kardiyo yapmak ya da sürekli ağırlık çalışmak zorunda değilsiniz. Egzersiz programını çeşitlendirin. Keyif alacağınız egzersizlere yönelin. Böylece kaytarma riskini de en aza indirmiş olacaksınız. Kimi zaman ağır antrenmanlar, yüksek tempolu koşular yaparsınız kimi zaman ise sadece bir yürüyüş. Kendinizi belirli bir kalıp için zorlamayın. Kendinizi tek zorlamınız gereken şey istikrar.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI