Ana SayfaYaşamKişiliğiniz Cinsel Yaşamanızı Nasıl Etkiliyor?

Kişiliğiniz Cinsel Yaşamanızı Nasıl Etkiliyor?

Onlar meraklılar ve her şeyi denemek istiyorlar. Ayrıca hayal dünyaları çok geniş ve bu nedenle de sanatla ilgileniyor olmaları yüksek bir ihtimal.

Bu kişilerin hayal kurma eğilimleri göze alındığında fantezilerinin de daha yüksek olduğu anlaşılıyor. Yeni şeyler denemek için de daha fazla istek duyuyorlar. Cinsel yaşamlarında fazlasıyla aktifler ve bu kişilerde cinsel problemler çok fazla görülmüyor.

Onlar sosyal ve girişken insanlar. Birçok kişiden çok daha rahat iletişim kuruyorlar ve insanlarla ortak noktalar bulabiliyorlar. Dışarıda ve çevresindeki insanlarla etkileşim halinde olmayı da severler.

Araştırmalar, dışa dönük kişilerin cinsel açıdan tatmin edici ve cinsel işlev bozukluğu gibi sorunlarla çok fazla karşı karşıya kalmadıklarını söylüyor. Ayrıca dışa dönük insanların aldatma olasılığının da daha fazla olduğu söyleniyor. Bu mantıklı çünkü diğer insanlarla çok fazla etkileşim halindeler. Doğal olarak da içe dönük insanlardan çok daha fazla şansları oluyor.

Merhametli insanlar disiplinli ve detay odaklı yaşayan kişilerdir. İşlerin kendiliğinden olmasına izin vermezler; planlı bir şekilde yaşarlar. Ayrıca daha geleneksel bir tutum sergilerler.

Kendi kuralları vardır ve bu kurallar cinsel yaşamlarında da aktiftir. Cinsel sorunlar yaşama olasılıkları oldukça düşüktür. Bu da ayrıntılara gösterdikleri önemden kaynaklanıyor. Yani cinselliklerini artıracak şekilde hareket ediyorlar. Aldatma olasılıkları çok daha düşüktür.

Bu kişiler, başkalarının fikirlerini fazla önemsiyorlar. Kibar ve saygılıdırlar ve başkalarını mutlu etmek için yaşarlar. Tahmin edebileceğiniz gibi bu kişilerin yatak odasında agresif olma ihtimali nerdeyse yoktur. Ayrı aldatma oranları da düşüktür. Onlar, karşılarındaki kişinin duygularını önemsiyorlar.  

Cinsel olarak aktif olmamaları sayesinde, cinsel yolla bulaşan hastalıklar onlarda çok fazla görülmüyor. Bu, partnerlerini ve kendilerini önemsemelerinden kaynaklanıyor olabilir.

Evet, daha az seks yapıyor olabilirler ama cinsel anlamda hem tatmin oluyorlar hem de tatmin ediyorlar. Karşı tarafı tatmin edebilmelerinin en büyük sebebi de muhtemelen, partnerinin ihtiyaçlarını çok fazla önemsediklerinden kaynaklanıyor olabilir.

Sanıyoruz ki bu tür insanlarla çok fazla bir araya gelmek istemeyiz. Bakalım araştırmalar onlar hakkında nasıl sonuçlar elde etmişler.

Bu kişiler duygusal dengesizlikleriyle bilinir. Stresli durumlarla baş edemezler ve çok küçük sıkıntılar bile ruh hallerini en düşük seviyelere indirmeye yetebilir. Bu kişilerin cinsel anlamda sıkıntılar yaşadığı söyleniyor ama henüz net bir sonuçla da karşımıza çıkamıyorlar. Çünkü dengesiz insanları anlamak zor: seks konusunda psikopat veya tam tersi de olabilirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI