Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Temmuz 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Temmuz 2021

Müşra:

Clash de Cartier Yüzük

Cartier kadar tasarımlarına aşık olduğum bir mücevher markası daha yok. Juste Un Clou modelini listeden sildiğime göre artık yüzüklerine doğru yol alabilirim! Clash de Cartier modeline bayılıyorum hem yeri geldiğinde zarif hem de fazlasıyla rock! Ama hayır peşime hırsızların takılmasına gerek yok, bu ekonomide tabii ki muadilerini ediniyorum…

Nodaleto Ayakkabılar

Hayallerimde bir konserde sahneye davet ediliyorum ve ayağımda bu Bratz ayakkabıları var. Gerçeğe dönüşmesi için ilk adım bu Nodaleto ayakkabıları edinmek. Kampanyalarına kadar aşığım!

Zara Pembe Stiletto

Merhaba hayallerimin ayakkabısı. İlk sezon indiriminde seni koleksiyonuma ekliyorum!

Jackson V King

Geçtiğimiz günlerde biricik kardeşim, Trendus editörümüz Kübra Elmalı'nın bu gitarlar hakkında ne düşündüğümü sormasıyla aklıma düşen bir model. Wes Borland'ım, üzümlü kekim de bu gitarları kullanıyorken belki 2.seçenek olarak bunu düşünebilirim. Umarım gitar da benimle ciddi düşünüyordur!

Missha A'PIEU Juicy Planning Relief Cleansing Foam

Temizleyicimin her yerde sold out olmasını görmemle yeni temizleyici arayışına girmiştim. Ta ki bunu görene kadar! Doğal yoğunluklu içeriği bir yana ambalajı muazzam! Evet bir resme vuruldum alt tarafı ve şu anda bu temizleyici kargoda bana doğru yol alıyor. 

Lollapalooza ve Reading Festival 2021 Biletleri

2021'in ikinci yarısı ve 2022'den itibaren To Do List'imin en tepesinde artık yurtdışı müzik festivallerine gitmeye başlamak geliyor. Arkadaşlar Limp Bizkit, Foo Fighters ve Miley Cyrus'ı aynı festivalde izlemek mi? Siz beni delirtmeye mi çalışıyorsunuz? Neyse, mantıksız bir insan olduğumdan daha vize başvurusunu yapmadan bir tanesine bilet aldım bile ama hangisi söylemem!

Polaroid x Keith Haring

Polaroid aşkım bir sır değil. Hazır evdeki polaroid makinem sanki tekler gibi olmuşken (ya da ben kendime bahane üretirken) kendime bunu almamak için bir neden göremiyorum. 

Zara Face Palette

Favori drag queen'lerimden Age of Aquaria'da gördüğümden beri rüyalarımı süsleyen bir yüz paleti. Sırf allığı için istiyorum, muhtemelen bir kez sürüp unutacağım ama olsun glam ruhu bunu gerektirir!

Ohana Sailor Moon Figür

Sailor Moon demek ben demek. İlk görüşte aşık olduğum bu figür kesinlikle edineceklerim arasında. Umarım stokları bitirmezsiniz!

Kübra:

Limited Edition Mösyö Taha X Mabbels Friends Koleksiyon Kutusu

Bir Friends aşığı olarak bu koleksiyonunun radarımdan kaçması elbette beklenemezdi!

Hip+Happen Ester şapka

Şapkalara bayılıyorum! Özellikle de böyle romantik ve zarif detayları bir arada taşıyorlarsa!

Zuhair Murad Resort 2022 elbise

Rengiyle, modeliyle bu elbise "keşke benim olsa" listemde yer almaya hak kazandı!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI