Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Mayıs 2021

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Mayıs 2021

Müşra:

Steven Rhodes Tişörtler

Aslında yıllardır çok is-ti-yo-rum! Ama geçenlerde birinin daha üzerinde görünce aşkım iyice kabardı. Biyeli olanlar ise favorim. Tişört koleksiyonuma katmak için sabırsızlanıyorum. 

Bershka Evangelion Body

Merhaba anime ve manga fanları, haydi hep birlikte "aaaa" diyelim. Tamam ben o kadar da anime fanı değilim, geleneksel çizgi roman ve animasyonları tercih ederim ama Evangelion çok başka, bambaşka! Bershka'nın Evangelion'a özel koleksiyonundan bu body'yi ise çok seksi buldum. Ayrıca rodeo jean'ini de çok beğendim!

I'm From – Ginseng Eye Cream

Göz kremsiz bir hiçim! Özellikle tüm gün ekrana bakıyorsanız; size vereceğim tek öneri iyi bir güneş kremi ve iyi bir göz altı kremine yatırım yapmanız. 

Bu kez I'm From'un bu Ginseng etkili göz altı kremini denemek için sabırsızlanıyorum! 

I'm From – Rice Serum

Evet yine derdimiz ekran… Tüm gün ekrana bakanlara sesleniyorum; yüzünüzde donukluk, ten renginde koyulaşma vs. gibi sorunlar oldukça normal. Takip ettiğim bir çok güzellik gurusunun da övdüğü bu serum ise bir mucize gibi görünüyor etkileriyle. Cilt tonunu eşitlemek ve aydınlatmakla kalmıyor (helloooo pirinç!) besliyor ve zamana karşı koruyor. 

iPhone Mini 12 – Kırmızı veya Siyah?

Bizde yalan yok, buraya tüm alışveriş niyetleri yazılacak sonuçta; neden teknoloji de girmesin değil mi? Bir süredir iPhone 12 mini ile ciddi düşünüyorum, çünkü MİNİCİK ve bu bir telefonda aradığım özellik. Kap kullanacak olsam da siyah ve kırmızı arasında kalıp kendi kendime drama yaratıyorum. 

Triangl Üçgen Bikini

Hayatımda ilk yurtdışı iç giyim siparişimi 2014'te buradan vermiştim. Bu bilgiyi verme sebebim, dolar kuruna sonra yetişemediğimizin altını çizmem! Ama markanın yeni bikini koleksiyonu beni şeytana uymak için çağırıyor sanki. Klasik üçgen bikini ve sarı!

Son Sultan Ahmet Ertegün

Dünyanın en tepesine çıkmış bir adam ama nedense Türkiye'de asla ama asla hak ettiği değeri görmüyor. Türkçe'ye çevrilen bu kitabı ise şu anda piyasada bulabilmek çok zor. Keşke bulabilsem de alsam!

Kübra:

H&M lavanta desenli elbise

Elbise bağımlısıyım, yapacak bir şey yok. Düşük omuzlu, belinde hafif bir dekolte bulunduran bu elbise rengiyle ve modeliyle kalbimi çaldı. Listemde baş sırada, önümüzdeki günlerde de dolabımın baş köşesinde olacak.

LOOKlight Asthon Daisy Pink Güneş Gözlüğü

Renkli güneş gözlükleriyle pek aram yoktur ama bu modele adeta vuruldum. Çerçevesi, sap detayları ve camlarıyla bu yaza etrafa toz pembe bakmamı sağlayacak! 

Abtira Garden dudak bakım ürünleri

Şu sıralar bakım ürünlerinde "iyi içerik" hiç olmadığı kadar gündemimde. Abtira Garden da bu araştırmalarım sürecinde denk geldiğim bir marka. Ambalajları bile o kadar temiz duruyor ki, ürünleri yiyip içebilecekmişsiniz gibi! Markayla ilk tanışmamı ise bu dudak ürünleriyle yapacağım. 

HOOOP THE BAG çanta

En az elbiseler kadar sevdiğim bir diğer şey ise neşeli çantalar. Bir mesajı ve romantik bir ruhu olan çantalara bayılıyorum. Bu çanta da "keşke benim olsa" listeme girmeye fazlasıyla layık görünüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI