Ana SayfaModa"Keşke Benim Olsa" Ürünleri : Kasım 2020

“Keşke Benim Olsa” Ürünleri : Kasım 2020

“Keşke Benim Olsa Ürünleri” serisinde bu kez Kasım ayındayız! Trendus editörleri olarak trendlerin ışığında kendi alışveriş listelerimizi paylaşıyor olacağız. Instagram hesabımızda da post olarak paylaşacağımız bu seriye siz de yorumlarınızı yazmayı unutmayın!

Narciso Rodriguez Body Lotion 

Karantinada ise Alien ile yarışabilecek ikinci imza parfümümü buldum. (Evet evde de her gün parfüm sıkıyorum.) Narciso Rodriguez For Her artık ikinci imza kokum ve kendisini sıkıp sıkıp bitirmek yerine daha hafif olmasını istediğim günlerde kullanmak adına vücut losyonlarını edineceğim.  

Thierry Mugler Alien Mum ve Saç Misti 

Bir yerde insanların burnuna Thierry Mugler Alien gelir ve “Müşra sen buradaydın” olurlar. İşte bu parfümle ilişkim bu yönde. Yıkansam doymam. Bunun için serinin yeni çıkan mumu ve saç mistine göz diktim. Ebay’den uygun fiyatlarda düşürmeye çalışacağım.  

Deri Trençkot 

Instyle editörü Tuğçe Nur Gürsoy’un bana attığı bu deri trençkot ile uzun zamandır “Hayır Müşra ya ona da ihtiyacın yok anladın mı hani?” şeklinde bastırdığım dürtülerim sonunda kendisini dışarıya vurdu. Üstelik bana koskoca Instyle editörü Tuğçe Hanım önermiş bunu; almayacağım da ne yapacağım hani? Mesajında Zoe Kravitz ve Kedi Kız anahtar kelimelerini kullanması banka hesabıma detoks etkisi yarattı bile.

IKEA Runner 

Sizin için çok erken, benim için çok geç! Yaz aylarından sonra yılın taparcasına sevdiğim ikinci dönemi: Yılbaşı! Aralık listesine tabii ki yılbaşı ürünleri dolduracağım ancak şimdilik kafayı kusursuz bir masa kurmaya yoruyorum. Yeni yıl sofrası ben ve ailem için çok önemlidir; bu sene görselliğe runner katarak seviye atlatmayı düşünüyorum; IKEA’nın bu runner’ı ise şu an bana doğru yola çıktı bile! 

Minik puantiyeli veya farklı filelerde 

Siyah opak çorap insanı oldum her zaman ama Aralık yaklaşırken Free People’ın bu eğlenceli görünümü bana fazlasıyla ilham verdi bile! 

YSL Beauty Rouge Pur Couture Stud Edition Collector

Dior kızı olmadığım zamanlarda tam bir YSL kızı oluyorum. Özellikle son 1 yıldır YSL Beauty’nin rujlarını daha sık kullandığımı farkettim. Acil durum ruju olarak kullandığım Mauve renkteki Bobbi Brown’um bitince; sınırlı sayıda üretilen bu rujla kendimi şımartmayı planlıyorum. 

New Balance 990 Running Shoes 

Spor ayakkabının gerçekten “sokak” stili olanını seviyorum. Hani şu İngiltere’nin izbe arka sokaklarında geçen filmlerinde gördüklerimiz gibi. Tam bir Vans ve Adidas fanı olmama rağmen gönlümü başka bir ayakkabıya kaptırdım. Steve Jobs’ın bile favorisi olan bu New Balance’ların 990 modeli; artık benim yeni arzu nesnem. Gündelik; yağmur çamur sneakerı olarak bunu seçtim kendime.  

The Boys Soundtrack Plak 

Beni bu aralar en çok mutlu eden iki diziden biri The Boys. (Mesela bir daha kimse bana süper kahraman saçmalıklarını ve Marvel filmlerini izletemez artık.) Bu Amazon Prime harikasına saplanıp kalmamın sebeplerinden biri de muazzam soundtracki. Plak olarak edinmek için çıldırıyorum. Uzun süredir Funko bebeklerinden de almıyordum. Tam 1 yıllık aradan sonra siftahı The Boys Homelander figürüyle yapmak istiyorum.  

Bale Tulumu & Yoga Tulumu 

Beni zorlayan, terleten; kan ter ve gözyaşına sürükleyen her türlü sporu seviyorum ve geri kalan her şeyi reddediyorum. Bunun dışında arada stretching ve sakin hareketlerin kaslarıma ne denli bir yatırım olduğunun da farkındayım. Buna daha fazla odaklanmak için sevgili editörümüz Kübra’nın da önerisiyle hafiften haftada 3-4 gün online yoga derslerine başlayacağım. (Eğer sakatlanırsam kendisini dava ederim, beni ilgilendirmiyor.) 

Ballet Beautiful ise 6 yıldır en sevdiğim rutinlerden. Aralara kattığım bu rutini düzenli hale getirmeye karar verdiğimden Mary Halen Bowers’ın derslerine kaydolmaya karar verdim.  

Peki niye bu kadar anlattım? Beni tüm bu sakin rutinlere motive etmesi için bu aralar sıkça gördüğümüz spor tulumlarından mutlaka edinmek istiyorum. Tulum zaten en ama en sevdiğim parçaların başında geliyor, spor kombinime neden taşımayayım? Biri Ballet Beautiful markasının diğeri Asos'un.

Müşra Demir'in "Keşke Benim Olsa" Listesi:

Victoria’s Secret x For Love And Lemons 

Yürüyen bir “çift karakter” olarak iç giyimde ya siyahlar ve parlak yüzeylerden; ya da makaron renkleri çiçekler böcekler ve Lolita kitabına referans olabilecek parçalardan hoşlanıyorum. Neyse ki ikinci kategoriyi dolu dolu sağlayacak bir koleksiyon var şu an! 

VS artık vadesini sektörün yıldızı olarak doldurmuş olsa da seviyorum. For Love and Lemons yıllardır favorilerimden. Bu iki markanın 2020 Holiday Season için işbirliğine ise bayıldım! 

Bence kendimi 2020 sonunda ödüllendirmek için bu seti almalıyım! 

Free People Campomaggi Metallo Crossbody

Normalde bu model çantaları hiç sevmesem de gerek dokusu gerek rengiyle beni içine çekti. Hem rock chick havası hem de gerçekten iddialı yatırımlık bir parça olmasıyla Kasım listemde üst sıralarda. Ayrıca sizce de tam 2011 Mary Kate-Olsen'ı ya da Kate Moss'unun takacağı bir çanta değil mi?

Kübra Elmalı'nın "Keşke Benim Olsa" Listesi:

Tangle Teezer Saç Fırçası

Özellikle son bir aydır muazzam bir saç dökülmesi yaşıyorum. Yerli yabancı hangi web site ve blog'a dokunsam herkes bundan dert yanıyor. Küresel stresimiz saçlarımızdan çıkarıyor acısını sanırım. Bu yüzden aşırı methedilen ve benim bir türlü deneyemediğim Tangle Teezer saç fırçası bu ay listemin başında. En azından haşin bir şekilde taradığım için dökülmezler diye ümit ediyorum.

Pembe Ruj

Şöyle dolu dolu koyu pembe bir ruj istiyordum, aradığımı Lancome'da buldum. Lancome'un Gloss Matte 378 Rose'unu tam kış ve sonbahar ruju gibi hissettim. Böyle baştan aşağı siyah giyip, tek bir maskara ve koyu renk belirgin rujla dokunuş yapmaya bayılıyorum. Beyaz pofuduk montumun içinde kaybolduğumda da benimle olacak.

Bel Çantası

Wouf, Barcelona merkezli bir marka ve ben bu markaya aşığım. Her bir tasarımı kalbimde çiçekler açtırıyor. Özellikle de şu sıralar bel çantalarına sardığım için, markanın bu iki modeline vuruldum. 

Yağmur Botu

Bir süredir gözlerim istediğim gibi bir yağmur botu arıyordu. Ancak ya çok uyuz çizmeler görüyorum ya da malzemesi oldukça kalitesiz ürünler. Özellikle rugan olan modeller çok revaçta ama ben onlarla hiç barışamadım. Tam da bu yüzden Yargıcı'nın bu yağmur botları önce kalbime, sonra sepetime girdi; birkaç güne de benimle olacak.

Ekran ve Okuma Gözlüğü

Hemen hepimiz gibi benim de zamanımın çoğu ekranlara bakarak geçiyor. Televizyon ekranı, telefon, laptop, tablet… Sürekli bir yoran ışık hali. Bunu biraz gidermek için gözlük arayışındayım. Dikkatimi Izipizi tasarımları çekti. Hangi modelin bana yakışacağını çözdüğüm gibi edineceğim.

Tasarım Mumlar

Yaşam alanlarımı desenli, renkli, farklı şekillerde mumlarla donatmak istiyorum! Kış ruhu bunu gerektirir. En beğendiğim modeller, tıpkı bu Fabrek mumlar gibi hep yurt dışından. Ancak bu moda yavaş yavaş ülkemize de gelecek diye umuyor ve gözlerimi dört açarak eğlenceli mumları bekliyorum.

Uyku Göz Bandı

İpek yumuş yumuş bir uyku bandıyla uyku kalitemi artırmak istiyorum. Meditasyon esnasında da takabileceğim bu ürün için yoğun arayışlarım sürüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI